noreciau paklaust tarkim turiu foto kokio nors asmens kompe ir noriu dekupazuoti lygu pavirsiu tai kaip man gauti tokia servetele? Atsispausdinti netinka ant paprasto popieriaus? Ar kazkaip kitaip imanoma?Tikiuosi supratot ka turejau omeny. Prasau pagalbos
QUOTE(W*S:* @ 2009 05 05, 21:53)
noreciau paklaust tarkim turiu foto kokio nors asmens kompe ir noriu dekupazuoti lygu pavirsiu tai kaip man gauti tokia servetele? Atsispausdinti netinka ant paprasto popieriaus? Ar kazkaip kitaip imanoma?Tikiuosi supratot ka turejau omeny. Prasau pagalbos
Gali ir ant paprasto popieriaus, tik nebus tokio ryskumo.Siulau spausdinti lazeriniu printeriu, tada nereiks jokiu laku uztvirtinti dazu, jei su rasaliniu-tai nusipirk banke purskiamo sintetinio lako
Sobieska: tai sintetinis užtvirtins rašalinį (bet neįkiši servetėlės)?Čia klausiu...
QUOTE(Globusyte @ 2009 05 05, 22:48)
Sobieska: tai sintetinis užtvirtins rašalinį (bet neįkiši servetėlės)?Čia klausiu...
Tikrai nesiulau kisti serveteles, nors prie geru noru galima ir servetele pritvirtinus prie paprasto popieriaus perleist per printeri. Siaip tai tuo budu vardus atsispausdinau, gavosi visai sauniai nedideli motyvai.
Kalba ejo apie paprasta popieriu, ne servetele
mane domina bxtent spauda ant baltų servetėlių...Esu žaidus su labai plonais popieriais....Artmanijoj irgi siūlė pabandyti, bet aš šiuo metu turiu tik rašalinį....O taip norėčiau ko nors originalaus (už lango taip gražiai pražydo senoji tresnė)...Foto ir ant servetėlės - išskirtina.... (Apie pritapymą nekalbu, nes kai užtapai servetėlę, tai irgi asmeniška)...
cha, siandien kaip tik nusipirkau ta zurnala perverciau, paskaiciau ir ka, keli darbai tai tiesiog nustebino blogaja prasme, nesakau, kad man ten lygintis ar nesilygint, bet cia kai paziuriu darbelius kasdien vis idomesnius ir grazesnius, tai ten toli grazu iki to...tikrai galima buvo isleisti kur kas geresni zurnala su daugiau informacijos ir kruopstesniais darbeliais
Kaip apsaugoti dėžutės vyrius ir užsegimą, jei jie neišsisuka? Gal žinot kokių gudrybių?
QUOTE(Kerpena @ 2009 05 06, 10:03)
Kaip apsaugoti dėžutės vyrius ir užsegimą, jei jie neišsisuka? Gal žinot kokių gudrybių?
Na jei neišsisuka..paskui atsargiai su kokiu acetonu galima nuvalyti..
QUOTE(Kerpena @ 2009 05 06, 10:03)
Aš atsargiai aplipdau lipnumo nepaliekančia (kad nuėmus šveisti nereikėtų) lipnia juostele
kur galima butu isigyti medini pagrinda apvalu auskarams?
Vakar kaip tik Senamnaujam mačiau. Apvalūs mediniai blynukai su skylutėm. Bet tokie nemaži, bent jau man auskarams būtų per dideli, gal labiau pakabukui ar sagei.
Nu ką..kadangi prenumeruoju "Rankdarbių kraitelę"..tai šiandien galų gale sulaukiau ir to numerio apie Dekupažą...Nu tai buvau jau nusiteikusi pasibaisėti, bet kažkaip manęs labai jau nenuvylė..Aišku yra prie ko prisikabinti..nes matosi tokie atbulos rankos mostai..bet šiaip nu nenuvylė labai..Aišku dar neskaičiau..tik perverčiau..bet nu labai išpekti negaliu.. ..O gal čia dėl to, kad buvau nusiteikusi, kad bus baisu ir negražu.. ..Yra keli darbeliai, kurie man visai patiko..