Mane tai vazonas pakraupino, tas aplipintas ir nedadazytais lapu krastais
Nu reiks paieškot ir man to žiurnalo - kažkaip jau daug kritikos o aš tikėjausi kažko gero sulaukt
QUOTE(Perliukas @ 2007 01 05, 20:01)
pirmą kartą tą dieną pamačiau ir sužinojau,kad yra toks daiktas dekupažas.
Šita kėdutė mane paskatino imtis paieškų, kas tas dekupažas apskritai.
Po dviejų dienų minimaliomis priemonėmis jau turėjau pirmą savo darbelį 2007-01-07, 02:47
http://foto.radikal....46adba6182ab23a
http://foto.radikal....6e25e60e6fd02bc
ir taip viskas prasidėjo nerealiu tempu
būtent Ir dekupažas pamažu tampa liga
QUOTE(Nesapnuok @ 2009 05 05, 20:27)
būtent Ir dekupažas pamažu tampa liga
Manau, kad ne pamazu, o sparciai plinta ir jau Lietuvoje paplitusi.
As zurnaliuko dar nevarciau, bet turiu savo nuomone. Gal pasirodysiu labai kategoriska, bet vien jau tai, kad paruose senas naujas ta zurnala, man viska pasako. Apskritai tai ju puslapis balaganas. Viskas mirga marga, o pasiziuri ju darbelius, tai kazkokia beskonybe. Nepamirsiu ju dekoruotos kedes.... tokios ryskiai zalios su varlem.
Kodel nei vienas zurnalas nenori pakalbinti Sm dalyviu, kurios daro nerealius darbelius. manau jos tikrai galetu daugiau parodyti ir papasakoti. Kiekviena diena seku visu darbelius ir negaliu atsipeiketi. Nuostabus, skoningi ir sirdies dekupazuoti daiktai.
na mergaitės aunietės bent jau - buvau mieste, tai radau tinkamų daiktų dekoravimui. Vilniaus gatvėj profesonalams kur tipo kirpyklų prekės, tai šepečiams 30 proc. nuolaida. medinukai liuks tokie, tik dekoruok ir dekoruok. dar maximoj kažkokių dėžučių padavė. Mažesnės po 9,99 o jau tokios nemažos po 16 kažkur. Na jos tipo dekoruotos, bet jei su nagu pakabini tai tas popierius ir plėšiasi, bet aš nusipirkau vieną. vidus išklotas ir šiaip lygtai neblogai....... gal kam -pravers informacija
QUOTE(Nesapnuok @ 2009 05 05, 18:26)
Nu reiks paieškot ir man to žiurnalo - kažkaip jau daug kritikos o aš tikėjausi kažko gero sulaukt
Ir as jau spirgu, taip noriu zvilgtelt, kad tik neispirktu kol i zmones iseisiu.
Lachese, puikus buvo "zacepas ant" dekupazo
Aviacija, kurioj maksimoj?
QUOTE(Suoka @ 2009 05 05, 20:16)
Aviacija, kurioj maksimoj?
na aš buvau raudondvaryje, bet tai ir kitur turėtų būt.........
Nu ką, nubėgau nusipirkau tą žurnaliuką. Tikėjausi jau visiškai tragiško vaizdo... Nu nėr taip jau labai blogai... Yra tokių pora darbų puse velnio. Nežinau... man rodos taip kritiškai žiūrim tik tos, kurios moko ir veda kursus. Ta prasme, man tas žurnaliukas, tai labai puikus toks pavyzdys kaip nereikėtų daryti per kursus. Nes iš esmės, tai kas parodyta, tai tas pats, kas parašyta priemonių instrukcijose, kaip naudoti. Tik dar plius nuotraukos yra. Tai perskaityti instrukcijas gali bet kas O visų subtilybių, kaip paruošti paviršių, dažyti ar gražiai užbaigti darbelį, tai nėra...
Nors iš kitos pusės, tai jau ir tokį žurnaliuką, koks jis bebūtų, paruošti, manau, reikėjo nemažai darbo įdėti...
Nors iš kitos pusės, tai jau ir tokį žurnaliuką, koks jis bebūtų, paruošti, manau, reikėjo nemažai darbo įdėti...
Toks įspūdis, kad žurnalas ruoštas greitomis. Kas labiausiai užkliuvo, - žurnalą ruošė tą dekoravimo techniką kuruojantys žmonės, juk ne kokie dekupažą pirmąkart matantys leidėjai...Todėl ir peršasi išvada, kad skubėta, stengtasi aptarti kuo daugiau medžiagų, priemonių, būdų, o tuomet - kokie jau to pavyzdžiai, tokie...Išties, nemažai akivaizdžių "liapsusų", tačiau yra ir gražių dalykų...Manau, tokiam leidiniui reikalinga darbų atranka, o to staiga nepadarysi arba reiktų pasitelkti gerą armiją auksarankių, kaip tik tokių, kurios savo darbais čia džiugina akis ir virpina paširdžius...
kad ir pvz...koks ten zurnalas yra..ekstra panele , ar kazkas panasaus,jei suklydau, pataisykit...turbut buvo vasario menesio numeris (pati dabar jo neturiu), kaip padaryti dovanele.ir ten idetas dekupazas.autore - mergaite vilniete - gal net ir is sm:)))
pamokele tikrai aiskiai aprasyta, pavyzdys grazus, nereikalaujantis daug pastangu, bet ir ne toks kad prilipinai ir viskas..padeliojimas i tema ir tt..tikrai graziai ziurisi.ir ten tik viena ideja kaip paruosti dovana.bet issamu, paemes pirma karta zmogus i rankas daiktus, tikrai ta padarys.graziai pateikta ir tt...nezinau ar ji veda kursus, kazkaip nesimate bent niekur, bet jauciamas kitoks poziuris i tai...ne komerciskas.as bent kazko panasaus tikejausi.
o cia senas naujas tiesiog padare gera komercija.ir zmones pirks vien todel, kad tokiu zurnalu daugiau nera.pinigai suplauks.ir negerai?
cia tas pats kaip ir kaikurie daro kursus - BELEKAIP vadinasi..daro tam, kad ne ismokinti, o uzdirbti.
tarkim paimkim i rankas Veltinio knygele - kur kauniete isleido.ten perskaicius info, norisi imti i rankas kazka.foto grazios, tikrai skupulingai atrinktos, informacija - naudinga.ir tikrai nesakykit kad ju lyginti negalima...galima ir net labai. taip gal ir toj pacioj veltinio temoj nera informacijos jau laaaaaaaaabai pazengusiom, bet uz tai ji traukia, skatina imtis.sita ne - ir taip buvo pasakyta net zmoniu keliu, kurie dekupazu neuzsiima.
pamokele tikrai aiskiai aprasyta, pavyzdys grazus, nereikalaujantis daug pastangu, bet ir ne toks kad prilipinai ir viskas..padeliojimas i tema ir tt..tikrai graziai ziurisi.ir ten tik viena ideja kaip paruosti dovana.bet issamu, paemes pirma karta zmogus i rankas daiktus, tikrai ta padarys.graziai pateikta ir tt...nezinau ar ji veda kursus, kazkaip nesimate bent niekur, bet jauciamas kitoks poziuris i tai...ne komerciskas.as bent kazko panasaus tikejausi.
o cia senas naujas tiesiog padare gera komercija.ir zmones pirks vien todel, kad tokiu zurnalu daugiau nera.pinigai suplauks.ir negerai?
cia tas pats kaip ir kaikurie daro kursus - BELEKAIP vadinasi..daro tam, kad ne ismokinti, o uzdirbti.
tarkim paimkim i rankas Veltinio knygele - kur kauniete isleido.ten perskaicius info, norisi imti i rankas kazka.foto grazios, tikrai skupulingai atrinktos, informacija - naudinga.ir tikrai nesakykit kad ju lyginti negalima...galima ir net labai. taip gal ir toj pacioj veltinio temoj nera informacijos jau laaaaaaaaabai pazengusiom, bet uz tai ji traukia, skatina imtis.sita ne - ir taip buvo pasakyta net zmoniu keliu, kurie dekupazu neuzsiima.