nupurskus pries itrindama uzpurksi itrinimus ir paskui gali niekas jau nebeisitrinti...nzn kaip, bet pas mane daugiau nesuskilinejo.ziurejau po paros.
Manau, kad reakcija vyksta toliau ir skeldėja papildomai tol, kol sendinimo lakuose yra drėgmės. Tad, gal kaip tik nereikėtų skubėti su baigiamaisiais lakais, įtrynimais ir pan.
Prilietus darbelį rankomis, vargu bau ar nuo drėgmės tęsiasi reakcija. Greičiau nuo temperatūros, vis tik, 36... Šitai - ne iš piršto laužta, o žiemą, nešusi dekoruotą darbelį lauku ir tik įėjusi į patalpą, palaikiau rankose, tose vietose, kur buvo liesta, smulkiai suskeldėjo papildomai. Čia su sottile taip. Taciau, kiek žinau, daugeliui dvikomponenčių būdinga ši yda.
Po sintetinio lako (jei nupurkšta užtikrintai keliais sluoksniais ir gerai išdžiovinta) galima lakuoti akriliniu. Bet geriausia neskubėti. Per lėtai dekupaže nebūna, o va pergreit, deja, dažnai...
Prilietus darbelį rankomis, vargu bau ar nuo drėgmės tęsiasi reakcija. Greičiau nuo temperatūros, vis tik, 36... Šitai - ne iš piršto laužta, o žiemą, nešusi dekoruotą darbelį lauku ir tik įėjusi į patalpą, palaikiau rankose, tose vietose, kur buvo liesta, smulkiai suskeldėjo papildomai. Čia su sottile taip. Taciau, kiek žinau, daugeliui dvikomponenčių būdinga ši yda.
Po sintetinio lako (jei nupurkšta užtikrintai keliais sluoksniais ir gerai išdžiovinta) galima lakuoti akriliniu. Bet geriausia neskubėti. Per lėtai dekupaže nebūna, o va pergreit, deja, dažnai...
mergaitės kur galima būt gaut medinių dėžučių pakankamai kokybiškų ir ne super brangių? nes buvau kaune senamiesty tai kažkaip prastokai pasirodė....... ir kainos toj Deco tokios keliais litukais padidintos. Creativoj buvau pirkus nedidukes dėžutes tai liuks buvo, sagtelės geros ir tt. bet gi užsidarė jau lygtai. kažkada mačiau kažkas iš merginų prekiavo........
[quote=bite,2009 05 02, 21:05]
Tiksliai - juk dar temperatūra Bet, kad nuo lietimosi tai manau- tiksliai. Gal aš labai jau ščirai tryniau
Tai išeitų, kad vasara , bent jau mano namuose, šį dvikomp. gali tekti atidėti
einu tada dar lakuoti
Tiksliai - juk dar temperatūra Bet, kad nuo lietimosi tai manau- tiksliai. Gal aš labai jau ščirai tryniau
einu tada dar lakuoti
QUOTE(gugu @ 2009 05 02, 20:52)
einu tada dar lakuoti
einu tada dar lakuoti
Tai kaip tik, manau, vasarą mažiau kontrastų ir puikiai džiūsta...
Sunku pasakyti, kur čia šuo pakastas, belieka spėlioti...
Crakle medium - Šio sendinimo įtrūkimus reikia įtrinti porporina. Galima taip pat akių šešėliais, aliejiniais dažais. Netinka akriliniais dažais.
Šį darbelį įtryniau akriliniais dažais, nieko neatsitiko. Pasakykit, gal po kurio laiko gali kažkas atsitikti? Ar kas nors bandėte darant šiuo dvikomponenčiu įtrūkimus įtrinti akriliniais dažais?
Šį darbelį įtryniau akriliniais dažais, nieko neatsitiko. Pasakykit, gal po kurio laiko gali kažkas atsitikti? Ar kas nors bandėte darant šiuo dvikomponenčiu įtrūkimus įtrinti akriliniais dažais?
Ar yra jau varciusiu zurnala "Dekupazas"?pati varciau...noreciau isgirsti nuomoniu:))))
Varčiau žurnaliuką, sėdėjau kioske (toks užeinamas kioskelis ) ir negalėjau patikėti savo akimis, kad pirmas žurnalas apie dekoravimą toks ..... jau vien atidžiau pažiūrėjus į viršelį gali numanyti, kokių dalykų gali tikėtis viduje. Jeigu tai būtų mano pirmoji pažintis su dekoravimu, turbūt niekada nesiimčiau pati tokio dalyko, nes žurnalas atbaidytų ilgam.
Labai noriu padėkoti SM merginoms, kurios seniai seniai parodė ,koks gali būti dekupažas dar tuometinėm galimybėm ir taip aš užsikrėčiau...Einu paieškosiu darbo, kuris mane ir užkabino, gal dar rasiu pirmose temose tokia taburetė su melsvom gėlytėm, jeigu dar gerai pamenu.
Labai noriu padėkoti SM merginoms, kurios seniai seniai parodė ,koks gali būti dekupažas dar tuometinėm galimybėm ir taip aš užsikrėčiau...Einu paieškosiu darbo, kuris mane ir užkabino, gal dar rasiu pirmose temose tokia taburetė su melsvom gėlytėm, jeigu dar gerai pamenu.
Ka tik baigiau skaityt visa. As siaip save prie zaliu priskiriu, bet jis ko gero dar zalesniems. Yra siokia tokia pagrindine teorija, daug fotkiu, geras popierius, bet siaip tai ...darbeliai tame zurnale tokie siaip sau, kiti tokie net nedabaigti atrodo ir bent jau man neskoningi Siaip jei pradzioj man toks i rankas butu papuoles, tikrai nebuciau prasidejus su dekupazu Musu puodas SM 100 kartu grazesnis Pasidesiu lentynoj, tegul buna
QUOTE(Lachesė @ 2009 05 05, 17:57)
Varčiau žurnaliuką, sėdėjau kioske (toks užeinamas kioskelis ) ir negalėjau patikėti savo akimis, kad pirmas žurnalas apie dekoravimą toks ..... jau vien atidžiau pažiūrėjus į viršelį gali numanyti, kokių dalykų gali tikėtis viduje. Jeigu tai būtų mano pirmoji pažintis su dekoravimu, turbūt niekada nesiimčiau pati tokio dalyko, nes žurnalas atbaidytų ilgam.
va mes su drauge vartem ir zodziai buvo tie patys.jei nieko nebuciau darius, ir paimciau ji i rankas, tikrai nebutu atejes noras net pradeti...maciau gal 2 darbus, kurie dar dar.kitur kiekvienam matosi liaupsusai..jei taip galima pavadinti..
manau sudejus sm mergaiciu darbelius..kad ir paemus vienos savaites sukrautus, butu nuostabus zurnalas - cia del foto.
o del info - suprantu, kad jie veda kursus ir is to gyvena..bet gal tada nereikia ir zurnalo leisti, juk ne reklaminis leidinys, o labiau pazintinis.
O kas to zurnalo leidejai, kas ten save reklamuoja
Senas naujas, bet tai zurnalas Rankdarbiu kraitele, siaip jie leidiza kas susije su mesgimu, dabar buvo siuvinejimas ir tt...tai ne siaip Seno naujo paties isleista, o surista su konkreciu leidiniu.
Papildyta:
man tai istrigo zvakes dekoravimas.modeliuojamas vaskas dedamas tik virsuje ir vienoje vietoje..kitur ir dazyta akrilu ir sendinta ir nu zodziu..idomu tik tokia zvake kokia smarve pradeda skjleisti uzdegus:)))))
siaip turetu kazkas uz prabilti greitai:)))nes yra kazkieno anksciau ideti keli darbeliai ir sm ir zurnale:))))
Papildyta:
man tai istrigo zvakes dekoravimas.modeliuojamas vaskas dedamas tik virsuje ir vienoje vietoje..kitur ir dazyta akrilu ir sendinta ir nu zodziu..idomu tik tokia zvake kokia smarve pradeda skjleisti uzdegus:)))))
siaip turetu kazkas uz prabilti greitai:)))nes yra kazkieno anksciau ideti keli darbeliai ir sm ir zurnale:))))