Dar kartelį ačiū,kad pasukote galveles kartu su manimi Tikiuos pavyks jiems ten viskas.
Aš sugalvojau dar vieną pasiūlymą jiems: jog koks marketingo bakalaurantas galėtų kaip savo baigiamajį įvaizdžio strategiją jiems sukurti... Na prisiūlysiu visko-tegu renkasi
O kaikurias iš Jusų sveikinu su artėjančia antrosios profesijos (MAMOS) diena !!! Ir palinkėsiu (kaip ir pačiai reiktų) daugiau laiko SAU...
Šiandien mąsčiau, kas šiuo metu naujesnio reklamose ar kas kitaip ir pagalvojau: taigi iš reklamos šiais metais nesijaučia sezono! Bent jau man taip pasirodė.....
Visų pirma, amžinai visur nuolaidos - tas būdavo tik sausį ir liepą taip ryškiai, o dabar neaišku, kas pardavinėja be nuolaidų.
Visų antra, per teliką neprigrūsta alaus, ledų ir vaisvandenių.
Trečia, visi kalba tik apie krizę ir nesiskundžia, kad nespėja su darbais.
Visų pirma, amžinai visur nuolaidos - tas būdavo tik sausį ir liepą taip ryškiai, o dabar neaišku, kas pardavinėja be nuolaidų.
Jei kalbeti apie reklama, tai pirmiausia jos nemazai persikele i interneta, o spauda del jos sumazejimo sunkiai verciasi. Ypac si tendencija jauciama Amerikoje, kur uzdaromi laikrasciai ir zurnalai. Ir siaip reklamos biudzetai mazeja. Va cia apie interneto reklamos augima daugiau raso http://www_marketer_...udzeto-1486.htm
Kas yra PR, NVO ir B2B?
QUOTE(opka @ 2009 05 08, 11:20)
Kas yra PR, NVO ir B2B?
Public relation, nevyriausybinė organazicija (?), business to business
Dar kaip niekad pilna prekybcentrių reklamos Ir dar vaistų
QUOTE(Reklamiste @ 2009 05 07, 14:08)
Šiandien mąsčiau, kas šiuo metu naujesnio reklamose ar kas kitaip ir pagalvojau: taigi iš reklamos šiais metais nesijaučia sezono! Bent jau man taip pasirodė.....
QUOTE(KristinaP12 @ 2009 05 01, 12:38)
Dar kartelį ačiū,kad pasukote galveles kartu su manimi Tikiuos pavyks jiems ten viskas.
Aš sugalvojau dar vieną pasiūlymą jiems: jog koks marketingo bakalaurantas galėtų kaip savo baigiamajį įvaizdžio strategiją jiems sukurti... Na prisiūlysiu visko-tegu renkasi
O kaikurias iš Jusų sveikinu su artėjančia antrosios profesijos (MAMOS) diena !!! Ir palinkėsiu (kaip ir pačiai reiktų) daugiau laiko SAU...
Na as irgi isibrausiu i jusu bureli Nors neturiu patirties marketingo srityje (pati daugiausiai dirbau pirkimo vadybininke dideleje maisto pramones imoneje), bet si sritis man prie dusios ir ateityje noreciau toki darba dirbti. Ideja del kreipimosi i universitetus isties gera. Pati siemet irgi baigineju studijas ir rasau baigiamaji darba apie marketingo tobulinima bei remiuosi jau ex darbovietes pavyzdziu. Tik man labai gaila, kad mano imones vadovai tu pastabu nenorejo klausyti
Sveika prisijungus,
Na kadangi nieks kitas nekritikuoja mano idėjos, tai pati pakritikuosiu. Šiaip esu jau ir nusvilusi su studentu darbu. Atrodė ir darbo vadovas geras, ir studentė protinga, bet baigiamasis buvo labai prastas... Iš dalies pati kalta esu, nes reikia darbo eigą nuolat tikrinti, užvesti tinkama linkme ir pan.
DISKUSIJAI: bet ne politinei, o marketinginei: ką manote apie naująjį Lietuvos įvaizdį "Lietuva-drąsi šalis"?
Na kadangi nieks kitas nekritikuoja mano idėjos, tai pati pakritikuosiu. Šiaip esu jau ir nusvilusi su studentu darbu. Atrodė ir darbo vadovas geras, ir studentė protinga, bet baigiamasis buvo labai prastas... Iš dalies pati kalta esu, nes reikia darbo eigą nuolat tikrinti, užvesti tinkama linkme ir pan.
DISKUSIJAI: bet ne politinei, o marketinginei: ką manote apie naująjį Lietuvos įvaizdį "Lietuva-drąsi šalis"?
QUOTE(KristinaP12 @ 2009 05 14, 13:23)
Nesu labai įsigilinusi į konceptą, kad galėčiau naglai kritikuoti, bet trumpai: idėja sukurta, pinigai sumokėti, o kur išpildymas? Nieko nesimato aplinkui. Toks jausmas, kad idėja stalčiuke guli O dar mane nervina, kad skirtingos institucijos kuria savo idėjas atskirai, pinigus mėto baisiausius, o bendros vizijos tai nėra....
QUOTE(Reklamiste @ 2009 05 14, 15:40)
Nesu labai įsigilinusi į konceptą, kad galėčiau naglai kritikuoti, bet trumpai: idėja sukurta, pinigai sumokėti, o kur išpildymas? Nieko nesimato aplinkui. Toks jausmas, kad idėja stalčiuke guli O dar mane nervina, kad skirtingos institucijos kuria savo idėjas atskirai, pinigus mėto baisiausius, o bendros vizijos tai nėra....
Tik patvirtinsiu Reklamistes issakyta nuomone, kad ideja guli stalciuke Nes apie tai nesu girdejusi ar maciusi