Įkraunama...
Įkraunama...

Marketingistės plepa čia!

QUOTE(agnuzeb @ 2009 12 06, 22:10)
Pamaciau tavo gyvenamaja vieta ir klausimelis iskilo  smile.gif  Gal kartais dirbi Carlsberg grupeje?  As irgi esu dirbusi alkoholiniu gerimu sektoriuje, bet ne marketinge.

Taip wink.gif
Atsakyti
Ar sunku buvo gauti tokį darbą Danijoje? Jei ne paslaptis, kokios tavo pareigos?
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 12 07, 02:46)

Niu va, kaip pirstu i aki pataikiau biggrin.gif Nors atspeti nebuvo labai sunku blush2.gif O Tuborgas tai paciai grupei priklauso ar cia atskira kompanija g.gif Lankiausi pries pora metu Kopenhagoje, bet geda, kad Tuborgo gamykloje neapsilankiau, nors visai salia gyvenau ir is profesinio smalsumo butu buve labai idomu aplankyti ir palyginti su musu gamyklomis. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Zosimanta @ 2009 12 07, 01:23)
Būna kartais sutapimų, aš irgi toj pačioj srityje sukuosi, tik Lietuvoj. Laukia daug iššūkių ir galimybių smile.gif Jeigu kiltų konkrečių klausimų, visada prašom  4u.gif

O dar viena kolege biggrin.gif Su alkoholiniais dirbi ar su gaviaisiais, ar su abejais? As dabar i kita sriti perejus dirbti, su dar greitesnio apyvartumo prekemis.
Atsakyti
QUOTE(Zosimanta @ 2009 12 07, 16:15)
Ar sunku buvo gauti tokį darbą Danijoje? Jei ne paslaptis, kokios tavo pareigos?

Dėl pareigų, forumuose nelabai norėčiau visko visko viešinti. Jei įdomu - į až wink.gif
Normalų darbą (t.y. ne valymo darbų ir pan, bet pagal specialybę) nelengva, reikia dažniausiai būt baigus daniškus universitetus (aš dar vis studijuoju), mokėt danų kalbą (anglų taip pat turi būti nepriekaištinga), charakteris - atitinkamas. Per interviu man net pasakė, kad renkasi ne tiek pagal patirtį, be tkad būtų geras kolega, su kuriuo malonu dirbti kartu. Daug ką pasako apie atranką ir kodėl užsieniečiams sunku praeiti.

QUOTE(agnuzeb @ 2009 12 07, 20:42)
Niu va, kaip pirstu i aki pataikiau  biggrin.gif Nors atspeti nebuvo labai sunku  blush2.gif O Tuborgas tai paciai grupei priklauso ar cia atskira kompanija  g.gif Lankiausi pries pora metu Kopenhagoje, bet geda, kad Tuborgo gamykloje neapsilankiau, nors visai salia gyvenau ir is profesinio smalsumo butu buve labai idomu aplankyti ir palyginti su musu gamyklomis. blush2.gif

Tuborgas priklauso Carlsberg group, kaip ir daugybė kitų ženklų. Beje, su pačiais pagrindiniais brandais aš nedirbu, daugiausia su nišiniais, įdomesniais. Kol kas, kaip sakiau, vis dar bandau įsilieti, anksčiau teko dirbti tik su B2B.
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 12 07, 21:18)
Dėl pareigų, forumuose nelabai norėčiau visko visko viešinti. Jei įdomu - į až wink.gif
Normalų darbą (t.y. ne valymo darbų ir pan, bet pagal specialybę) nelengva, reikia dažniausiai būt baigus daniškus universitetus (aš dar vis studijuoju), mokėt danų kalbą (anglų taip pat turi būti nepriekaištinga), charakteris - atitinkamas. Per interviu man net pasakė, kad renkasi ne tiek pagal patirtį, be tkad būtų geras kolega, su kuriuo malonu dirbti kartu. Daug ką pasako apie atranką ir kodėl užsieniečiams sunku praeiti.

Kad ir LT renkantis darbuotojus atsizvelgia i charakteri ir asmenybe. Man atrodo, kad butent del charakterio savybiu mane ir prieme i dabartine darboviete g.gif

Tuborgas priklauso Carlsberg group, kaip ir daugybė kitų ženklų. Beje, su pačiais pagrindiniais brandais aš nedirbu, daugiausia su nišiniais, įdomesniais. Kol kas, kaip sakiau, vis dar bandau įsilieti, anksčiau teko dirbti tik su B2B.

Sekmes tau 4u.gif Siaip man, tai labai idomi sritis ir tikrai nebuciau is jos isejusi, bet deja, deja, susiklosciusi situacija alkoholio rinkoje priverte padaryti tam tikrus sprendimus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuzeb: 07 gruodžio 2009 - 22:36
QUOTE(agnuzeb @ 2009 12 07, 23:35)
Kad ir LT renkantis darbuotojus atsizvelgia i charakteri ir asmenybe. Man atrodo, kad butent del charakterio savybiu mane ir prieme i dabartine darboviete  g.gif

Ne, be abejo daug kur turi įtakos, bet čia ji lemiama. Ir tai yra priežastis, kodėl užsieniečiams sunkiau praeiti atrankas - tiesiog renkasi kolegą, kuris suprastų tuos pačius juokelius, kalbėtų ta pačia kalba tiek tiesiogine, tiek kultūrine prasme. Lietuvoj galbūt svarbiau būt asmenybe, o čia - pritapti ir būti "team player".

Ok, nuo temos krypstam wink.gif

Kokioj srity dabar darbuojies?
Atsakyti
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 12 08, 00:09)
Ne, be abejo daug kur turi įtakos, bet čia ji lemiama. Ir tai yra priežastis, kodėl užsieniečiams sunkiau praeiti atrankas - tiesiog renkasi kolegą, kuris suprastų tuos pačius juokelius, kalbėtų ta pačia kalba tiek tiesiogine, tiek kultūrine prasme. Lietuvoj galbūt svarbiau būt asmenybe, o čia - pritapti ir būti "team player".

Ok, nuo temos krypstam wink.gif

Kokioj srity dabar darbuojies?

As dabar duonos gaminiu srityje dirbu smile.gif

Beje, dabar yra atsinaujinusios kai kuriu alkoholiniu gerimu reklamos. Is nauju, man labai patinka Alitos PV. Tokia labai elegantiska ir rafinuota, tiek TV, tiek leidiniuose. O kaip Danijoj alkoholio reklama yra labai grieztai reglamentuojama istatymu? Ar ten irgi yra tokia agentura kaip musu VTAKTas?
Atsakyti

O dar viena kolege biggrin.gif Su alkoholiniais dirbi ar su gaviaisiais, ar su abejais? As dabar i kita sriti perejus dirbti, su dar greitesnio apyvartumo prekemis.
[/quote]
as su alkoholiniais dirbu smile.gif
Atsakyti
[quote=Zosimanta,2009 12 08, 22:40]
[/quote]
as su alkoholiniais dirbu smile.gif
[/quote]

Kuriame mieste? Tikiuosi ne per daug lendu blush2.gif Na smalsu pasidare ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuzeb @ 2009 12 08, 13:27)
As dabar duonos gaminiu srityje dirbu  smile.gif

Beje, dabar yra atsinaujinusios kai kuriu alkoholiniu gerimu reklamos. Is nauju, man labai patinka Alitos PV. Tokia labai elegantiska ir rafinuota, tiek TV, tiek leidiniuose. O kaip Danijoj alkoholio reklama yra labai grieztai reglamentuojama istatymu? Ar ten irgi yra tokia agentura kaip musu VTAKTas?

Kadangi dirbu tik su eksporto ir ne skandinavijos rinkomis, tai apie tai nežinau biggrin.gif Bet nemanau, čia leidžiama daug daugiau nei LT ir apskritai įstatymai verslui pakantesni.
Atsakyti
Sveikos senai besveikintos senbuvės ir naujokės biggrin.gif
Su šventėmis!!!

Kaip kolegės sekasi kitus metus planuoti? Kokios tendencijos pas jus tongue.gifR ar reklamos srity? Ar pas visas biudžetas minimalus ir maksimalūs siekiai, ar geresnės situacijos smile.gif ? bigsmile.gif
Žodžiu keliu temą į viršų 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, marketingistes,

nors cia jau dirbanciu kampelis, bet gal dar nesat ismete mokslu uzrasu? labai reiketu viesuju rysiu konspektu. rba gal galit pasakyti, kokia literatura jums atrode priimtiniausia, kai studijavot si dalyka?

is anksto aciu uz visus atsakymus 4u.gif

p.s. jei konspektai isties vertingi - galima i az ax.gif
Atsakyti