Kadangi pas mus vetuvėse (t.y. kur piršliavom) antra diena buvo neoficiali sode, tao aš pasakiau kad jeigu kažkas sugalvos karti piršlį, tą pačią minutę sėdu į mašiną ir išvažiuoju... Mane nervina šis paprotys, nesuprantu aš jo esmės ir t.t. (žinau ką jis tradiciškai reikšia, bet man asmeniškai jis nepriimtinas). Pirmas kuris norėjo pakart mano vyrą buvo jaunasis, bet su juo buvo sutarta iki vestuvių dar šis momentas.
Antrą dieną kai jau atvažiavom į sodą, jaunojo tėvas ir brolis jau šoko kilpą rišt... Aš kai pamačiau jaunąjį iš kart perspėjau... Nulėkė nuėmė, bet jeigu būtų bandę pakart tikrai bučiau išvažiavus.
QUOTE(Auges @ 2005 09 06, 11:23)
Kadangi pas mus vetuvėse (t.y. kur piršliavom) antra diena buvo neoficiali sode, tao aš pasakiau kad jeigu kažkas sugalvos karti piršlį, tą pačią minutę sėdu į mašiną ir išvažiuoju... Mane nervina šis paprotys, nesuprantu aš jo esmės ir t.t. (žinau ką jis tradiciškai reikšia, bet man asmeniškai jis nepriimtinas). Pirmas kuris norėjo pakart mano vyrą buvo jaunasis, bet su juo buvo sutarta iki vestuvių dar šis momentas.
Antrą dieną kai jau atvažiavom į sodą, jaunojo tėvas ir brolis jau šoko kilpą rišt... Aš kai pamačiau jaunąjį iš kart perspėjau... Nulėkė nuėmė, bet jeigu būtų bandę pakart tikrai bučiau išvažiavus.
ši tradicija ir man baisi. Per mūsų vestuves kai korė piršlį aš stovėjau pasimetusi ir nežinojau ką daryti.

Kol kas mūsų jaunieji neužsiminė, kad kars piršlį, tai turbūt galima suprast, kad ir nekars

gryna nesamone tie pirsliu korimai
Man tai kazkoks spektaklis, balaganas

QUOTE(Cili @ 2005 09 07, 20:04)
O man įdomu

QUOTE(Liniuke @ 2005 09 06, 07:23)
Merginos, o jūs kai ruošiatės scenarijų ar labai smulkiai susiplanuojate šventės eigą, ar tik maždaug. Svočia viską skaitanti iš lapelio, truputį be ryšio atrodo, ar ne?? 

Aš susirašiau viską smulkiai, tik neskaičiu visko iš lapelio.Besiruošdama vestuvėms beveik viską išmokau mintinai

Labutis visoms svočiutėms, šitam puslapiukyje rasite viską ko reikia ruošiantis vestuvėms, labai neblogai.
Čia ir žaidimai ir liudijimai ir......... na pačios pamatysite.
http://www.pristatyk...lys/pirslys.htm

Čia ir žaidimai ir liudijimai ir......... na pačios pamatysite.

http://www.pristatyk...lys/pirslys.htm
QUOTE(Liniuke @ 2005 09 06, 11:35)
ši tradicija ir man baisi. Per mūsų vestuves kai korė piršlį aš stovėjau pasimetusi ir nežinojau ką daryti.
O per vyro brolio vestuves tai piršliui vos blogai nesibaigė, kai girti pabroliai jėgų neapskaičiavo.
Kol kas mūsų jaunieji neužsiminė, kad kars piršlį, tai turbūt galima suprast, kad ir nekars

na del to korimo tai ir man nei sis nei tas...

vat taip va o ir neleisciau savo darugo karti

Labutis visoms, kaip nuotaikos prieš vestuves, prieš darbą, kodėl čia taip retai beužsukate?
Kažko tai jau liūdna, užeinu ir vis viena, ir vis nieko naujo.
Pasidalinkite savo nusiteikimu darbui, gal kokių naujų minčių turite.

QUOTE(milnera @ 2005 09 15, 10:05)
Labutis visoms, kaip nuotaikos prieš vestuves, prieš darbą, kodėl čia taip retai beužsukate?

gal baisiai užsiėmusios visos

QUOTE(milnera @ 2005 09 15, 09:05)

Šį šetadienį teko matyti vestuvių kasetę, tai visas vedimas, nuotaikos ir vėl sugrįžo.Prisiminiau visas detales

Ir gaila, kad mano kai kurias idėjas filmuotojas kasetėje iškirpo.O taip stengiausi padaryti įdomiai .Ir padariau. Tik va kad nepatiko filmuotojui, tai jis iškarpė daug medžiagos. Buvau pasiėmusi lagaminą, prisidariusi dolerių ( tikrų kopijos su piršlio atvaizdu, o kitoje pusėje jaunųjų veideliai) ir atėjus piršliui su jaunikiu ieškoti jaunosios piršlys turėjo rodyti,koks turtingas jaunikis. Taip ir buvo.Piršlys atidarė lagaminą , o ten - didelės krūvos sudėtų pinigų.Visi, kas matė labai juokėsi, ir buvo kas pamanė, jog tai tikri pinigai

labai fainus musu buvo pirsliai, jauni. Buvo prisiruose labai normaliai, neperdaug, labai patiko

QUOTE(Cili @ 2005 09 24, 12:18)
labai fainus musu buvo pirsliai, jauni. Buvo prisiruose labai normaliai, neperdaug, labai patiko 

Cili, tikim tikim, kad faini buvo, a le domintu ir smulkmenos kas ir kaip