Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

O as norejau paklausti ,ar galima atvesti vaikam zaislu minkstu dideliu ir mazu? 4u.gif
Atsakyti
vat minkstu zaislu, man atrodo, jiems nelabai reikia schmoll.gif o del rubu net nezinau ka pasakyti. gal kada divaa prisijungs ir tars del ju zodi g.gif
Atsakyti
siandien jau turesiu dovanai Justei 4u.gif

tai gal pradedam po truputi organizuotis? siulau arba 16, arba 17 diena. kada kuri gali?
Atsakyti
man geriau butu 17 smile.gif bet is bedos galiu ir 16 smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ir aš grįžtu į Vilnių smile.gif Galėčiau sudalyvauti tik 17 d. ax.gif
Atsakyti
man tinka ir viena, ir kita diena smile.gif
Atsakyti
As irgi mielai prisijungciau 17 d. smile.gif
O kelinta valanda daug maz jus renkates?
Atsakyti
na tuomet preliminariai ir tariames rugsejo 17 d. 4u.gif kas ka pirks, galbut issidalinsim kita savaite? kaip sakiau, dovana jau yra thumbup.gif

QUOTE(Šarlota @ 2009 09 08, 10:15)
As irgi mielai prisijungciau 17 d.  smile.gif
O kelinta valanda daug maz jus renkates?

prasom prasom mirksiukas.gif
paprastai renkames po visu darbu 18.30 val 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2009 09 08, 09:56)
na tuomet preliminariai ir tariames rugsejo 17 d.  4u.gif kas ka pirks, galbut issidalinsim kita savaite? kaip sakiau, dovana jau yra  thumbup.gif
prasom prasom  mirksiukas.gif
paprastai renkames po visu darbu 18.30 val  4u.gif

As tik atnesiu rubelius, kad perduotumete. Nes as su mazium savo, o ten tikriausiai su vaikais neileidzia, ir kiek supratau dar pazima kazkokia reikalinga g.gif
Atsakyti
aš būsiu.

dabar dėl rūbų. aš nežinau, kokia tvarka jų atidavimo ir paėmimo. kažkodėl man atrodo, kad gal reik perduoti kažkam, kas už vaikų buitį atsakingas globos namuose. nes šiaip tai sunkiai įsivaizduoju, kaip jie grupėj juos dalintusi. nors gal aš tiesiog nežinau.

QUOTE(Šarlota @ 2009 09 08, 11:59)
As tik atnesiu rubelius, kad perduotumete. Nes as su mazium savo, o ten tikriausiai su vaikais neileidzia, ir kiek supratau dar pazima kazkokia reikalinga  g.gif

Atsakyti
As galiu nupirkti saldainius wink.gif
Atsakyti
As vaisius 4u.gif
Atsakyti