O as norejau paklausti ,ar galima atvesti vaikam zaislu minkstu dideliu ir mazu?
man geriau butu 17 bet is bedos galiu ir 16
Sveikos Ir aš grįžtu į Vilnių Galėčiau sudalyvauti tik 17 d.
man tinka ir viena, ir kita diena
As irgi mielai prisijungciau 17 d.
O kelinta valanda daug maz jus renkates?
O kelinta valanda daug maz jus renkates?
na tuomet preliminariai ir tariames rugsejo 17 d. kas ka pirks, galbut issidalinsim kita savaite? kaip sakiau, dovana jau yra
prasom prasom
paprastai renkames po visu darbu 18.30 val
QUOTE(Šarlota @ 2009 09 08, 10:15)
prasom prasom
QUOTE(Spyrga @ 2009 09 08, 09:56)
na tuomet preliminariai ir tariames rugsejo 17 d. kas ka pirks, galbut issidalinsim kita savaite? kaip sakiau, dovana jau yra
prasom prasom
prasom prasom
As tik atnesiu rubelius, kad perduotumete. Nes as su mazium savo, o ten tikriausiai su vaikais neileidzia, ir kiek supratau dar pazima kazkokia reikalinga
aš būsiu.
dabar dėl rūbų. aš nežinau, kokia tvarka jų atidavimo ir paėmimo. kažkodėl man atrodo, kad gal reik perduoti kažkam, kas už vaikų buitį atsakingas globos namuose. nes šiaip tai sunkiai įsivaizduoju, kaip jie grupėj juos dalintusi. nors gal aš tiesiog nežinau.
dabar dėl rūbų. aš nežinau, kokia tvarka jų atidavimo ir paėmimo. kažkodėl man atrodo, kad gal reik perduoti kažkam, kas už vaikų buitį atsakingas globos namuose. nes šiaip tai sunkiai įsivaizduoju, kaip jie grupėj juos dalintusi. nors gal aš tiesiog nežinau.
QUOTE(Šarlota @ 2009 09 08, 11:59)
As tik atnesiu rubelius, kad perduotumete. Nes as su mazium savo, o ten tikriausiai su vaikais neileidzia, ir kiek supratau dar pazima kazkokia reikalinga
As galiu nupirkti saldainius
As vaisius