užvedžiau naują temą bet reikes laukti, kol ja patvirtins moderatore. tikiuosi, kad viska gerai surasiau, nes paskelbus jos man net neparode ir net nepamaciau ar viskas gerai susideliojo ir net negalejau, jei ka. pataisyti netikslumu
premilinarus sarasiukas:
lapkricio 9 d. 18.30 val
dziaugsmelis - organizuoja ausu pradurima
Spyrga - tortas
Salvi_ja
La Brone
notitia
Šią temą pabaikite, tuomet naują patvirtinsiu
premilinarus sarasiukas:
lapkricio 9 d. 18.30 val
Spyrga - tortas
Salvi_ja
La Brone - gėrimai
notitia
lapkricio 9 d. 18.30 val
Spyrga - tortas
Salvi_ja
La Brone - gėrimai
notitia
premilinarus sarasiukas:
lapkricio 9 d. 18.30 val
Spyrga - tortas
Salvi_ja - vaisiai
La Brone - gėrimai
notitia
nors man visai nesvarbu, galiu ir saldainius nupirkti. Ką Notitia pasirinks? saldainiai ar vaisiai?
lapkricio 9 d. 18.30 val
Spyrga - tortas
Salvi_ja - vaisiai
La Brone - gėrimai
notitia
nors man visai nesvarbu, galiu ir saldainius nupirkti. Ką Notitia pasirinks? saldainiai ar vaisiai?
o ten atskiro leidimo issivesti vaika reikia?
plius kazkaip del Dianos, atsimenu, direktores leidima reikejo gauti del paties durimo
plius kazkaip del Dianos, atsimenu, direktores leidima reikejo gauti del paties durimo
jeigu jau prie aukletoju pasake, kad nores prasidurti, tai gal galima ana karta nepamenu kaip buvo
panther, tu turi Dianos mobilaus numeri. gal parasyk jai dar ir pasitikslink del Viktorijos?
kazkaip divaa nepasirodo. parasysiu jai sms, kad paskambintu del musu atejimo. tuo paciu dar karta persiklaustu del Viktorijos ausu
panther, tu turi Dianos mobilaus numeri. gal parasyk jai dar ir pasitikslink del Viktorijos?
kazkaip divaa nepasirodo. parasysiu jai sms, kad paskambintu del musu atejimo. tuo paciu dar karta persiklaustu del Viktorijos ausu
divaa pazadejo siandien paskambinti gal kazkas konkreciau paaiskes
dziaugsmeli, kazkaip neatsimenu, kad tada su Dianos issivedimu butu buve problemu. aukletojos zinojo, kas mes tokios, kokiu tikslu issivezam Diana, buvo duotas palaiminimas pradurti ausis. ten jau Diana matyt aukletojoms visas ausis buvo isuzusi del sito ivykio ir dar kiek pamenu, tada ne tik Diana veziausi, bet ir jos palaikymo komanda - Juste
dziaugsmeli, kazkaip neatsimenu, kad tada su Dianos issivedimu butu buve problemu. aukletojos zinojo, kas mes tokios, kokiu tikslu issivezam Diana, buvo duotas palaiminimas pradurti ausis. ten jau Diana matyt aukletojoms visas ausis buvo isuzusi del sito ivykio ir dar kiek pamenu, tada ne tik Diana veziausi, bet ir jos palaikymo komanda - Juste
Del saldainiu, tai as is akies imu Bet taip primetu, kad suma butu apie 10 Lt Svarbu visokiu paivairinimui pamaisyk: ir sokoladiniu, ir ciulptuku, dar jiems idomu skirtingu spalvu popiereliai ar patys saldainiai, galima paimti arachisu spalvotuose apvalkaluose, zodziu, ka nupirksi - neprasausi
tikiuosi, dar tilpsiu į seną temą
pranešiau apie mūsų atvykimą, lauks. Viktoriją išsivesti ausų pradūrimui galima...tik...jūs žadat tądien ją ir vestis? aš galvoju gal pasiklausinėsiu - kokia nors kosmetologė galėtų kartu su mumis antradienį į vaikų namus nueiti ir vietoj pradurti?
ką manot? ar geriau ją nuvesti į tikrą kosmetikos kabinetą?
pranešiau apie mūsų atvykimą, lauks. Viktoriją išsivesti ausų pradūrimui galima...tik...jūs žadat tądien ją ir vestis? aš galvoju gal pasiklausinėsiu - kokia nors kosmetologė galėtų kartu su mumis antradienį į vaikų namus nueiti ir vietoj pradurti?
ką manot? ar geriau ją nuvesti į tikrą kosmetikos kabinetą?