Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

Oi, kokia idomi ta nauja mergaite, issiskiria iskart is visu vaiku biggrin.gif Kazkaip net keistai is pradziu man i ja ziurejosi, bet paskui nieko smile.gif
Del vasaros, tai kaip dauguma nuspres, jei atsiras dar norinciu eiti birzeli - as jungiuosi, o jei pasuoja, tai tada jau rugpjuti keliausim, zodziu, laukiam pasisakymu smile.gif
Atsakyti
Labai gaila, bet aš vakar negalėjau sudalyvauti verysad.gif Planuoti planavau, bet teko darbe prasėdėti iki vėlumos... O kas per nauja mergaitė? smile.gif Kiek metų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 20 gegužės 2009 - 08:41
QUOTE(La Bronė @ 2009 05 20, 09:41)
O kas per nauja mergaitė? smile.gif Kiek metų?

nu labai egzotiskas vaikas - cigoniuke bigsmile.gif 1 metu 7 menesiu, bet dar nevaiksto unsure.gif bandau prisiminti varda, lygtais Džasmina, bet gal kazkas geriau prisimins ir mane pataisys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2009 05 20, 08:22)
na kaip visoms patiko naujoji mergaite?  bigsmile.gif rikutis sauniai ja pasefavo  thumbup.gif

sekantys gimtadieniai nusimato tik rugpjuti  g.gif be to, vaikams jau nuo birzelio vidurio prasides stovyklos. paprastai vasara neinam, nes ir vaiku nera, ir mes pacios sunkiai susirenkam, nes visoms atostogu metas  g.gif kaip manote, ar dar reiketu nueiti pirmoje birzelio puseje tiesiog siaip be progos, ar laukiam rugpjucio pabaigos ir kokiems 3 menesiams darom lankymuose pertrauka?

aciuks.gif lotuliukas.gif
Labai miela mergytė. Ir žmonių visai nebijo- matyt teisi auklėtoja sakydama, kad jai visiškai nieks neskyrė jokio dėmesio verysad.gif todėl jai jo labai trūko ir dabar bando atsigriebt...
Aš visai norėčiau nuet ir birželį ax.gif galim bandyt susirinkt, o jei jau neišeis- tiek to?

QUOTE(panther @ 2009 05 20, 09:37)
Oi, kokia idomi ta nauja mergaite, issiskiria iskart is visu vaiku  biggrin.gif Kazkaip net keistai is pradziu man i ja ziurejosi, bet paskui nieko smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Spyrga @ 2009 05 20, 09:54)
nu labai egzotiskas vaikas - cigoniuke bigsmile.gif 1 metu 7 menesiu, bet dar nevaiksto  unsure.gif bandau prisiminti varda, lygtais Džasmina, bet gal kazkas geriau prisimins ir mane pataisys  blush2.gif

Jos vardas Džasmina , neklysti mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif del amnes tai galime nueiti ir birzeli mirksiukas.gif
Atsakyti
gal norite pradeti po truputi organizuotis eiti kazkada rugpjucio pabaigoje?
Papildyta:
Julija – rugpjūčio 11 d. ( bus 6)
Enrika - rugpjucio 18 d. (bus 18)
Marytė – rugojucio 21 d. (bus 18)

del Enrikos dar klausimas, ar ji bus g.gif nes paskutiniu metu jau nebesimate unsure.gif Maryte gal ir bus g.gif
Atsakyti
As galiu bet kada manau tik ne rupjucio 28 -31 smile.gif
Atsakyti
Ar visas vienu kartu sveikinsim? Aisku, dar reikia suzinoti, ar bus Enrika g.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2009 08 10, 16:40)
Ar visas vienu kartu sveikinsim? Aisku, dar reikia suzinoti, ar bus Enrika  g.gif

manau, kad taip. nes kaip atrodys, kai nueisim rugpjucio gale, kada visu triju gimtadieniai kaip ir praeje, o sveikinsim tik viena is ju blink.gif nes dabar dar eiti neapsimoka - vaikai dar bus isvazineje po visokias stovyklas
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2009 08 11, 06:19)
manau, kad taip. nes kaip atrodys, kai nueisim rugpjucio gale, kada visu triju gimtadieniai kaip ir praeje, o sveikinsim tik viena is ju  blink.gif nes dabar dar eiti neapsimoka - vaikai dar bus isvazineje po visokias stovyklas

turejau galvoje, ar 2 kartus rugpjuti eisim ar 1 karta wink.gif Tai jei rugpjucio gale, tuomet zinoma, kad visas reikia su praejusiais gimtadieniais pasveikinti smile.gif
Atsakyti
Labas merginos,
kokia grazi tema... net nezinojau, kad cia ir siais laikais zmones ir tuo uzsiema.... as irgi labai noriu prisideti prie jusu burelio mirksiukas.gif jei priimsit, papasakokit kaip jus lankot vaikiukus, kaip jus priema? ka nusinesat? ka perkat dovanu? ko tiems vaikiukams labiausiai truksta? keliese einat? ar vaikai priims mane nauja?
Atsakyti
Nesames tai mes saldainiu ,vaisiu ,gerimu ir dazniausiai einam pasveikinti vaikus su gimtadieniu tai dar dovanele gimtuvininkui kokia sugalvojam smile.gif As manau kad gali prisideti smile.gif as ir neperseniausiai pradejau lankytis ten tai prieme mane smile.gif thumbup.gif
Atsakyti