Taip, taip Iki pasimatymo vakare
Aciu visoms Sauniai pabuvome pas vaikucius
Dabar gimtadieni turesime lapkricio men:
Viktorija lapkricio 7 d. (11 metų).
Jei Vika neissigas ir nepabegs, tai tikriausiai dursime jai ausytes
Dabar gimtadieni turesime lapkricio men:
Viktorija lapkricio 7 d. (11 metų).
Jei Vika neissigas ir nepabegs, tai tikriausiai dursime jai ausytes
Man lapkricio 9 d. netinka
Na, bet jei daugumai si diena patogi, tuomet teks praleisti si karteli, bet kokiu atveju prisidesiu prie dovanos. O jei nuspresit kita diena - prisijungsiu
Na, bet jei daugumai si diena patogi, tuomet teks praleisti si karteli, bet kokiu atveju prisidesiu prie dovanos. O jei nuspresit kita diena - prisijungsiu
Man lapkričio 9 d. tinka
man diena irgi tinka. siaip iki 15os dienos tinka bet kuris vakaras. tai kaip Vika nepersigalvojo del ausu? gal man si reuikala pakuruoti? . kas Dianai dure ausis? berods silkinej bangoj, ar ne?
manau, galėsiu prisijungti lapkričio 9
QUOTE(džiaugsmelis @ 2010 11 02, 18:47)
gal man si reuikala pakuruoti? . kas Dianai dure ausis? berods silkinej bangoj, ar ne?
jei nori, gali pakuruoti visos tik apsidziaugs ana karta Diana pradurti ausu nuveziau as. atsimenu skambinau ir i silkine banga, ir i perlain'a, bet kazkas tuomet ten netiko - ar vakare nebuvo laisvo laiko, kad galetu priimti, ar kainos zymiai didesnes uzsiprase nelabai atsimenu todel nuvedziau i kirpykla, kuri yra priešais Rimi tuose baltai zydruose namuose. aisku, kai reikia atsiminti, kaip ta kirpykla vadinasi, tai butinai tas pavadinimas turi uzkristi
reikes divaai parasyti, kad paskambintu, ar mus priims lapkricio 9 d. bet paprastai priima tai gal jau pradedam dalintis kas ka paims? as vel galiu apsiimti nupirkti torta
beje, matau, kad musu tema eina i pabaiga. gal jau reikia uzvesti nauja? nes kiek atsimenu, ana karta su uzvedimu buvo problemu, nes kai uzvedziau, nauja tema tol neatsirado, kol jos nepatvirtino moderatore o patvirtino ne is karto o senoji kaip tik baigesi besitariant del ejimo jei sakykim ir si karta taip atsitiktu, tai jei kazkas bus neaisku, susirasom per az
Papildyta:
va radau i kokia vedziau - Merilina (Zukausko g. 49)
Tai jei apsistojat ties lapkricio 9 d., man neiseis sudalyvauti , bet tada pervedu Spyrgai pinigelius
O toj merlinoj reikia is anskto uzsirasyti?
tai gerai pasilieku ties siuo reikalu. tik tada reikia kazkaip su pacia Vika susisiekti ir , manau, geriausia ta pacia diena ir isdurti.
tai gerai pasilieku ties siuo reikalu. tik tada reikia kazkaip su pacia Vika susisiekti ir , manau, geriausia ta pacia diena ir isdurti.
QUOTE(džiaugsmelis @ 2010 11 03, 12:52)
O toj merlinoj reikia is anskto uzsirasyti?
visur kur skambinau reikejo is anksto uzsirasyti aisku, gali bandyti ir nesitarti, gali pasisekti, kad is karto priims. bet gali ir nepasisekti, jei sakykim tuo metu darys klientei kazkokia sudetingesne procedura
todel siulyciau uzsirasyti