Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

si karta as irgi nelabai galiu apsiimti kazka nupirkti blush2.gif paprastai bunu atsakinga uz tortus, gal kazkas kitas galetu si karta nupirkti viena didesni?
Atsakyti
Galėsim nupirkti tortą. O kokį? Nesvarbu?
Atsakyti
paskutiniu metu populiariausi Tiramisu tongue.gif per Dianos gimtadieni nesem, paskutini karta irgi doh.gif bet manau, koki nupirksit, toks bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ko dar truksta?? ka man nupirkti? 4u.gif
Atsakyti
kiek suprantu, dar gerimu niekas neapsimeme nupirkti g.gif

Salvi_ja, kai pirksit torta, nepamirskit dar paimti zvakuciu ir fejerverko mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerimu niekad neemiau, kiek ten tu buteliu reik ? ir kokiu? blush2.gif
Atsakyti
Kiek daug graziu zodziu sulaukiau apie Sauliu...kaip gyre direktore...ir taip smagu buvo girdeti,lyg pacios nuopelnas butu ax.gif lotuliukas.gif ...nusipelne sake sventes 4u.gif ...mokosi, stropuolis, stengiasi, samoningas...niu kaip faina wub.gif ...pas vaikus ketvirtadieniais ateina psichologe, bet paprasiau, kad si ketvirtadieni kuo minimaliau vaiku is musu grupes paimtu...sake - paderins mirksiukas.gif ...tad - iki ketvirtadienio...as veluosiu, ateisiu apie 19.20.

Papildyta:
QUOTE(emile_respect @ 2010 10 11, 15:20)
Gerimu niekad neemiau, kiek ten tu buteliu reik ? ir kokiu?  blush2.gif

as pirkdavau litra sulciu maziukams - KUbus ir, atrodo, 2Ltr Pepsi dičkiams. o gal jau kazka painioju g.gif
Atsakyti
Tikrai smagu, kad geri atsiliepimai apie Sauliu smile.gif
Žvakių-fejerverką nupirksiu prie torto.
Šį kartą mano kolegė nedalyvaus tikriausiai.
Gėrimų pirkom panašiai - didelį butelį Colos arba Sprite ir 2 l poką sulčių blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
Tai kaipo viska ir issidalinom:
dovana- panther
saldainiai ir vaisiai - dziaugsmelis,
tortas su zvakutem ir fejerverku- salvi ja
gerimai - emile_respect

Tikrai smagu girdeti pagyrimus apie vaikus bigsmile.gif O Saulius apskritai atrodo saunus, malonus vaikinukas, tikekimes, kad ir užgaus geras, atsakingas zmogus 4u.gif
Atsakyti
Būsiu pavėlavus į pirkinių dalybas? O gal vis tik liko kas nors, kuom galėčiau pasirūpinti?
Atsakyti
Sveikos,
aš irgi planuoju ateiti, tik matau, kad jau viską išsidalinot smile.gif
Atsakyti
Tai siandien tinkames ? 4u.gif kazkaip visai smegenys susisuko doh.gif
Atsakyti