na tai gal pabandom eiti rugsejo 15 d.? del 16-os dienos dar nesu tikra, ar man paciai tiks kaip kitoms si data?
beje, kadangi i sia tema uzsuka paskaityti nemazai zmoniu, gal atsirastu tokiu, kurie nedrista eiti, bet noretu prisideti kazkuo prie musu ejimo? si karta planuojame eiti sveikinti triju vaiku, o is jau pasisakiusiu matyti, kad si karta gali susirinkti mazai einanciu kadangi ir mes pacios dovanas ir vaises perkame is savo pinigines, gal atsirastu norinciu siek tiek prisideti prie musu veiklos pinigeliais? jei taip, pasisakykit sitoje temoje arba parasykit man arba panther az
Na va, ka tik susizinojau, kad Juste dovanu nori 2 bilietu i kina
Man rugsejo 15 d. tinka
Kaip kitos? Gal divaa galetu uzklausti, ar ta diena mus priimtu?
Man rugsejo 15 d. tinka
Kaip kitos? Gal divaa galetu uzklausti, ar ta diena mus priimtu?
Mes busim dviese. Rugsėjo 15 tinka
Bandysiu dar viena pažįstamą pakalbinti.
Bandysiu dar viena pažįstamą pakalbinti.
As tiksliai nezinau, tai jei atvyksiu vietoje pinigais prisidesiu
Tai gal pradedam dalintis, kas ka perka?
Galiu paimti Justei bilietus i kina ir saldainius
Galiu paimti Justei bilietus i kina ir saldainius
tada dar is vaišiu lieka:
-tortai
-vaisiai
-gerimai
o kokio ten fotoalbumo reiketu Julytei? ka dovanojam Edvinui? su crocsais tikrai neitaikysim
beje, galvoju, jei nelabai daug susirinktu, gal geriau perkam visiems viena didesni torta? aisku, kiekvienas nori savo torto, bet kad ir pirktume tris nelabai didelius, vis tiek daugiau uz juos iseitu nei uz viena didesni bet jei si karta teks pasispausti, tai nieko nepadarysi, reikia ant kazko pataupyti
-tortai
-vaisiai
-gerimai
o kokio ten fotoalbumo reiketu Julytei? ka dovanojam Edvinui? su crocsais tikrai neitaikysim
beje, galvoju, jei nelabai daug susirinktu, gal geriau perkam visiems viena didesni torta? aisku, kiekvienas nori savo torto, bet kad ir pirktume tris nelabai didelius, vis tiek daugiau uz juos iseitu nei uz viena didesni bet jei si karta teks pasispausti, tai nieko nepadarysi, reikia ant kazko pataupyti
galit islaidas dalinti ir man, tik nezinau kaip cia patogiau ar pervesti i saskaita ar kita karta atiduociau uzdejusiai? nes si karta neiseis prisijungti.
Nupirksim gerimus ir vaisius. Kol kas esam dviese. Galim ir dar ką nors prigrėbti, kai apsispręsim dėl tortų ir dovanų. Vienas didesnis tortas gal ir geriau, bet gi žvakių užpust norės kiekvienas
Sveikos
Parašykit kuri iš einančiųjų savo sąsk. Nr. man į až. pervesiu pinigėlių
Parašykit kuri iš einančiųjų savo sąsk. Nr. man į až. pervesiu pinigėlių
Tai geriausia butu, jei pervestumet pinigelius, saskaitos Nr. La Bronei ir dziaugsmeliu parasysiu i az
Sveikos po vasaros
paskambinau į namus, Julytė ir Edvinas pirmokai ir lauks mūsų 15dieną. Jeigu kažkas keisis (dar nėra tvarkaraščio) - direktorė praneš.
Aš planuoju eiti...rašykit, ką reikėtų dar nupirkti. Tradiciškai galėčiau gėrimus, vaisius ir saldainius
tortus, žinoma, tris - labai labai mažus
paskambinau į namus, Julytė ir Edvinas pirmokai ir lauks mūsų 15dieną. Jeigu kažkas keisis (dar nėra tvarkaraščio) - direktorė praneš.
Aš planuoju eiti...rašykit, ką reikėtų dar nupirkti. Tradiciškai galėčiau gėrimus, vaisius ir saldainius
tortus, žinoma, tris - labai labai mažus