o tiksliai, Panther, juk tu gali paklausti Dianos. Ji tai viska zinos.
Sveikos as ir planuoju lankytis dar , jei tik iseis su studijomis suderinti
Diana sake, kad Marytes ir Viktorijos nera. Tai is jubiliatu liepos -rugpjucio men lieka Edvinas ir Julyte.
Dar sake, kad yra nauju vaiku, bet jie lygtais nesvente vasara gimtadieniu.
Del dovanu Diana perdave taip: aukletoja sake, kad Edvinukui gal mazus kroksus, o Julytei foto albuma
Dar sake, kad yra nauju vaiku, bet jie lygtais nesvente vasara gimtadieniu.
Del dovanu Diana perdave taip: aukletoja sake, kad Edvinukui gal mazus kroksus, o Julytei foto albuma
neisivaizduoju kaip dydi galima tiems kroksams atspeti.
Tai kokios datos tinkamos, kada siulote eiti?
aš kitą savaitę negalėsiu. visos kitos datos tinka.
Prisijungsiu butinai. Kažkaip neaktyviai kol kas renkasi mamytės. Siūlykit data. Gal dar šį ketvirtadienį spėjam. Ar atidėdam dar po savaitės, nes Džiaugsmelis kitą savaitę negali.
manau, sia savaite sunkiai mums iseis nueiti. visokios rugsejo 1-osios, seniai matyti draugai ir pan o ir mes kazkaip cia vangiai renkames.
ka manote, jei eiti kazkur rugsejo 15-16 diena, apjungiant Julytes, Edvino ir Justes gimtadienius? nes jei nueitume kita savaite pasveikinti Julytes ir Edvino, po savaites jau reiketu eiti sveikinti Justes
ka manote, jei eiti kazkur rugsejo 15-16 diena, apjungiant Julytes, Edvino ir Justes gimtadienius? nes jei nueitume kita savaite pasveikinti Julytes ir Edvino, po savaites jau reiketu eiti sveikinti Justes
Pritariu Spyrgai, kad atsizvelgiant povasarini letoka musu susiorganizavimo tempa, reiktu apjungti vasarinukus su rugsejo 15 d. vyksianciu Justes gimtadieniu ir ta savaitele eiti sveikinti, o jau diena tada pasiderintume ta, kuri daugumai patogiausia butu
nenoriu caia jusu balamutinti, bet kaip tik suzinojau, kad nuo rugsejo 13os visai negalesiu iki pat galo. kita sav kaip tik laisva. ai jei sugalvotumet kita, tai prisijungciau
Sveikos, aš šiuo metu nesu Vilniuje, tad iki pat rugsėjo pabaigos negalėsiu prisidėti prie vaikų lankymo. Planuoju tik nuo spalio mėn. grįžti į Vilnių...
Man gal ir tiktu tent a 15-16 ar kada ten siulot , tiksliau tik ta sav zinosi