Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

ikeliu kelias Salvi_jos darytas nuotraukas:

user posted image

user posted image

user posted image

p.s. man tai biski gaila, kad aukletojos nenorejo ant zoles... gal butu buve fainiau nei ant asfalto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 19 gegužės 2010 - 13:22
Nėra ko čia man taip labai dėkoti, man juk irgi smagu buvo smile.gif Visada gera girdėti vaikų džiaugsmo šūksnius, jie - išties didelė dalis burbulų pūtimo smagumo smile.gif

Ir labai ačiū už nuotraukas 4u.gif

Spyrga, ant žolės nuotraukos būtų išties gražesnės, tačiau aš suprantu auklėtojas - vaikai būtų buvę dar šlapesni biggrin.gif

Ir buvo labai malonu su Jumis susipažinti, manau, kad dar susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
jetus..ir tokius diiiiidelius burbulus putet bigsmile.gif Reix pakartot..nes man labai idomu pasidare tongue.gif
Spyrga, dekui uz info,nes jau norejau klausti del sekancio ejimo ax.gif
Atsakyti

Laba diena! As gyvenu Vokietijoje.Vasaros pabaigoje arba rudens pradzioje vaziuojame i Lietuva.Mes turime galimybe is labdaros organizacijos daug panesiotu rubu gauti,taip pat norime zaislus,higienos daiktus vezti.As skaiciau jusu pokalbius ir matau,kad jus tikrai nuosirdziai rupinates vaikuciais.Delto noriu paklausti adresus,vargsu rajonus ar gatves,kur galetume geriausiai,reikalingiausiai daiktu isdalinti.Labai labai aciu uz atsakymus ir pasiulymus!!! Iki!
jjaksta@web.de

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jaksta: 23 gegužės 2010 - 12:44
Ši tema yra skirta vaikų namų lankymui. Siūlau kreiptis į seniūnijas ir jums nurodys, kur reikalinga parama
Atsakyti
nagi, nereikia jau varyti zmogu, kuris nori padeti, taip ir geras noras dings, cia sudesiu panasia info:
http://vn.caritas.lt...ko-globos-namai

Vilniaus miesto motinos ir vaiko pensionas

Vytenio g. 45 , LT-03208 Vilnius,
Faksas 233 3619

http://www.kudikiunamai.lt/parama.html

o kad i tema nepateike, tai cia atleistina, nes daznai tokius dalykus ir moderatotiai nepastebi, o cia gi zmogus gero nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuliaX: 24 gegužės 2010 - 08:21
O kas gi varo kur? Paklausė adresų, pasiūliau į seniūnijas kreiptis. Ar blogai kažką parašiau?
Paredagavau savo postą, gal kažkaip grubokai išsireiškiau, jeigu jau atrodo kaip 'varymas'
Atsakyti

Laba diena,aciu labai uz atsakymus! As esu pati is Vilniaus kilusi,Vokietijoje gyvenu jau 20 metu.Mes norime privaciai daiktus atiduoti,ne per organizacija.Jus lankote vaikucius ir girdite gal is pazistamu ar draugu,kur is tikruju labai bloga situacija.Aisku gyvenimas tokiuose istaigose ar santykiuose visur sunkus,bet gal girdejote,kur visai nera pagalbos:istaiga,gatve,rajonas.Jeige zinote prasau adresu arba gatves,rajono.Kas tai reiskia: vaiku laikinosios globos namai(Siltadarzio g.),einasi ten dar sunkiau? Labai aciu uz atsakymus,pasiulymus,naujas mintis,mastymus!!!Iki!!!
Atsakyti
yra toks tinklapis www.pagalbadaiktais.lt ten labai konkreciai nurodytos seimos su konkreciais pageidavimais. yra galimybe jiems viska atiduoti asmeniskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo džiaugsmelis: 25 gegužės 2010 - 08:51
sveikos 4u.gif

jau vasara i pabaiga verysad.gif ar dar atostogaujate? galvoju, ar nereiketu kada susiorganizuoti nueiti pas vaikus? g.gif ka manote? va kokie gimtadieniai buvo vasara ir kokie nusimato artimiausiu metu:

liepa
Edvinas – liepos 31 d. (2 metai)

rugpjūtis
Julija – rugpjūčio 11 d. (7 metai)
Marytė – rugpjūčio 21 d. (18 metų)
Viktorija (?)

rugsėjis
Justina – rugsėjo 15 d. (16 metu)

siaip tai dar reiketu susizinoti, ar kas nors nepasikeite - per 3 menesius daug kas galejo ivykti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 25 rugpjūčio 2010 - 13:04
tai gal divaa, kaip visada, galėtų sukontaktuoti g.gif
Atsakyti
Telepatija - kaip tik siandien pagalvojau apie vaiku lankyma smile.gif
Atsakyti