Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

ISkilo tap tikru problemu , tai as tik uzvesiu bilietus smile.gif Siandien einam jo? 4u.gif
Atsakyti
einam einam 4u.gif

idomu, kaip siandien bus su oru g.gif

beje, sio sestadienio Antenoje musu siandienines jubilijates nuotrauka lens.gif
Atsakyti
Pasimatysim vakare ax.gif
Atsakyti
Labai atsiprasau, as taip pat negalesiu dalyvauti. Atvesiu gerimus ir saldainius...
Atsakyti
Pasikeite planai tai tikriausei dalyvausiu smile.gif
Atsakyti
matyt mano dalyvavimai jau nebebus, taip skauda nugara , kad teks gulėt.. ir diedulis bara, kad vaikus su pilvu tampysiu sad.gif gero pasisedėjimo
Atsakyti
Burbulams vel oras kiaulina verysad.gif Vis nesekas ant grazios dienos uztaikyt. As su vaisiais busiu wink.gif
Atsakyti
oras nenuspejamas. kai nelyja, tai visai grazu ir silta. svarbu, kad kai nueisim neprasidetu liutis. gal kaip tik bus tas tarpas tarp liuciu bigsmile.gif
Atsakyti
Jo tikekimes ... Nes permirkus visai nefaina bus grizt namo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas mane lb daug foto smile.gif nzn poto idesiu linka kur sukeliau smile.gif Beje lb grazus vakaras buvo , ir manau vaikam lb patiko tie balionai thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu visoms vakar ejusioms!

taip pat labai didelis ACIU zaraznai uz atrakcija su muilo burbulais ir kantrybe su tokiu dideliu vaiku buriu doh.gif aukletoja irgi dekojo, sake, kad nesvarbu, kad dauguma maziu liko slapi ir muiluoti hihihi.gif, bet vaikams liks ispudziu visam gyvenimui bigsmile.gif taip pat sake, kad ir kitu grupiu aukletojos dziaugesi uz pakvietima 4u.gif zodziu, labai labai dekui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
man siaip ir paciai labai patiko thumbup.gif
emile, lauksim foto mirksiukas.gif man dar zadejo ir Margarita keleta atsiusti bigsmile.gif

dabar del sekanciu ejimu. vakar kaip ir buvo paskutinis ejimas si sezona. naujokems pasakysiu, kad mes vasara paprastai neinam lankyti, nes dauguma vaiku isvezioja po ivairias stovyklas, o ir mes pacios atostogaujam, todel sunku susirinkti, o ir nuejus grupeje buna labai mazai vaiku. todel dabar eisim arba rugpjucio pabaigoje, arba rugsejo pradzioje ir vienu metu sveikinsime visus vasara gimusius vaikus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 19 gegužės 2010 - 07:24
Tikrai labai grazi svente buvo wub.gif Smagi atrakcija su burbulais, didelis didelis ACIU zaraznai 4u.gif Ir apskritai visoms prisidejusioms 4u.gif
Iki susitikimu po vasaros atostogu wink.gif
Atsakyti