ISkilo tap tikru problemu , tai as tik uzvesiu bilietus Siandien einam jo?
Pasimatysim vakare
Labai atsiprasau, as taip pat negalesiu dalyvauti. Atvesiu gerimus ir saldainius...
Pasikeite planai tai tikriausei dalyvausiu
matyt mano dalyvavimai jau nebebus, taip skauda nugara , kad teks gulėt.. ir diedulis bara, kad vaikus su pilvu tampysiu gero pasisedėjimo
Burbulams vel oras kiaulina Vis nesekas ant grazios dienos uztaikyt. As su vaisiais busiu
Jo tikekimes ... Nes permirkus visai nefaina bus grizt namo
Pas mane lb daug foto nzn poto idesiu linka kur sukeliau Beje lb grazus vakaras buvo , ir manau vaikam lb patiko tie balionai
aciu visoms vakar ejusioms!
taip pat labai didelis ACIU zaraznai uz atrakcija su muilo burbulais ir kantrybe su tokiu dideliu vaiku buriu aukletoja irgi dekojo, sake, kad nesvarbu, kad dauguma maziu liko slapi ir muiluoti , bet vaikams liks ispudziu visam gyvenimui taip pat sake, kad ir kitu grupiu aukletojos dziaugesi uz pakvietima zodziu, labai labai dekui
man siaip ir paciai labai patiko
emile, lauksim foto man dar zadejo ir Margarita keleta atsiusti
dabar del sekanciu ejimu. vakar kaip ir buvo paskutinis ejimas si sezona. naujokems pasakysiu, kad mes vasara paprastai neinam lankyti, nes dauguma vaiku isvezioja po ivairias stovyklas, o ir mes pacios atostogaujam, todel sunku susirinkti, o ir nuejus grupeje buna labai mazai vaiku. todel dabar eisim arba rugpjucio pabaigoje, arba rugsejo pradzioje ir vienu metu sveikinsime visus vasara gimusius vaikus
taip pat labai didelis ACIU zaraznai uz atrakcija su muilo burbulais ir kantrybe su tokiu dideliu vaiku buriu aukletoja irgi dekojo, sake, kad nesvarbu, kad dauguma maziu liko slapi ir muiluoti , bet vaikams liks ispudziu visam gyvenimui taip pat sake, kad ir kitu grupiu aukletojos dziaugesi uz pakvietima zodziu, labai labai dekui
man siaip ir paciai labai patiko
emile, lauksim foto man dar zadejo ir Margarita keleta atsiusti
dabar del sekanciu ejimu. vakar kaip ir buvo paskutinis ejimas si sezona. naujokems pasakysiu, kad mes vasara paprastai neinam lankyti, nes dauguma vaiku isvezioja po ivairias stovyklas, o ir mes pacios atostogaujam, todel sunku susirinkti, o ir nuejus grupeje buna labai mazai vaiku. todel dabar eisim arba rugpjucio pabaigoje, arba rugsejo pradzioje ir vienu metu sveikinsime visus vasara gimusius vaikus
Tikrai labai grazi svente buvo Smagi atrakcija su burbulais, didelis didelis ACIU zaraznai Ir apskritai visoms prisidejusioms
Iki susitikimu po vasaros atostogu
Iki susitikimu po vasaros atostogu