Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

QUOTE(divaa @ 2010 05 11, 16:21)
nebespėjau šiandien paskambinti. Rytoj.

nieko tokio 4u.gif svarbu suderinti iki ejimo ir kad dar truputi laiko liktu pirkiniu issidalijimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai galim po truputi pradet dalintis, beje, dovanu Diana nori bilietu i kina wink.gif o tai torta perkam gal iprastai prekybcentry ar uzsakinet (berods dziaugsmelis siule toki varianta)? As tai nelabai gaudausi, ar ten ta pati kaina gaunasi ar kaip cia? g.gif
Atsakyti
del kainos ir aš nežinau, tik sako, kad pagal užsakymą tortai be konservantų, nes garantuota realizacija. kaip norit
Atsakyti
Gegužės 18d. antradienį būsim laukiami.

Užsakant brangiau...o tuo labiau, kad Diana pageidavo tam tikro torto, gal nebesiblaškom?

Aš galiu pirkti gėrimus ir saldainius 4u.gif
Atsakyti
gerai, tada spreskim klausima, kur buna Tiramisu tortu. ir ar tikrai galime buti uztikrintos, kad kaip tik ta diena ten bus mums reikalingas tortas g.gif

as galiu antradieni po darbo uzbegti tik i Rimi (jame buna Tiramisu, bet nezinau, ar visuomet), dar i ta pacia Bijola, bet jei siose dvejose vietose Tiramisu nebus, daugiau neturesiu galimybes kitur paieskoti blush2.gif

beje, gal kazkas vaziuosi i Akropoli ar pro Akropoli ir gales uzvaziuoti nupirkti bilietu i kina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 12 gegužės 2010 - 10:38
As galeciau pajimti bilietus smile.gif
Atsakyti
Tai as tada paimsiu vaisius 4u.gif
Spyrga, na, jei taip nutiktu, kad Tiramisu nebutu, tadu gal ir koks kitas tiks, nelakstysim per visa miesta ieskodamos smile.gif Panasaus tipazo tada koki paimk, zinoma, tikekimes, kad to neprireiks ir bus ta diena musu norimas tortas tvarkingai lentynoje biggrin.gif
Atsakyti
tai, atrodo, jau viską išsidalinot. aš šiaip prisijungsiu
Atsakyti
o vaisius kas pirks? g.gif ai, panther, tuomet viskas tvarkoje 4u.gif

Spyrga - tortas
emile - dovana
divaa - saldainiai ir gerimai
panther - vaisiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 13 gegužės 2010 - 07:04
Tai ir mes tiesiog prisijungsim 4u.gif
Atsakyti
Bandysim ir mes, jei neišgąsdinsiu su arbūziška išvaizda biggrin.gif
Atsakyti
Ech,shi syki neprisijungsiu..Vaikutis mano apsirgo verysad.gif ..bet mielai kita syki bandysiu sudalyvauti ax.gif
Atsakyti