Aga, jei viskas ok, tai taip ir darom
Aciu emilei_respect uz pinigeliu pervedima
Aciu emilei_respect uz pinigeliu pervedima
Tada aš gal nuo pradžių neateisiu, sakykit, kada maždaug man atvažiuoti?
QUOTE(zarazna @ 2010 04 21, 11:45)
Tada aš gal nuo pradžių neateisiu, sakykit, kada maždaug man atvažiuoti?
tai mes jau prisiderinsim jei atvaziuotum 18.30, tuomet tortai butu valgomi po burbulu. gali atvaziuoti ir kokia 19 val. tada pradzioje butu tortai, paskui - atrakcijos
Kad man tas pats
Bet gal logiškiau pirma burbulai? Paskui vaikai bus alkanesni
Bet gal logiškiau pirma burbulai? Paskui vaikai bus alkanesni
QUOTE(zarazna @ 2010 04 21, 11:56)
niekas nepasisako, visos nezino, kaip geriau pvz man asmeniskai atrodo, kad pirma geriau maistas, o tada visi ramiai pilnais pilvais ziuri atrakcijas bet kada atvaziuosi, tada ir bus
Gerai, tada aš atvažiuoju 19 val. Atvažiavusi skambinsiu tau, nes nežinau, kur eiti
QUOTE(zarazna @ 2010 04 21, 14:19)
Gerai, tada aš atvažiuoju 19 val. Atvažiavusi skambinsiu tau, nes nežinau, kur eiti
ok iseisim pasitikti
Vakar dalyviu buvo kaip niekad daug Juokemes, kad musu daugiau nei vaiku, bet isties labai gerai gavosi, nes vienu kartu 3 gimtadieniai - ne juokas
Aciu visoms
Dabar artimiausias gimtadienis bus Dianos (geguzes 17 d.)
Uzsiprase bilietu i kina ir Tiramisu (butent toki ir ne kitoki ) torta
Aciu visoms
Dabar artimiausias gimtadienis bus Dianos (geguzes 17 d.)
Uzsiprase bilietu i kina ir Tiramisu (butent toki ir ne kitoki ) torta
Tik gaila, kad vėjas ir lietutis kaip tada pasirodęs neleido pūsti burbulų... Bet tikėkimės, kad tai tik į gerą ir kitą kartą oras bus puikus
Sveikos
geguzes 17 d., t.y. po savaites, Dianai sueina 14 m., reiketu pradeti organizuotis
Beje, gal oras nepakiaulins ir sikart jau pavyks atrakcija su burbulais
geguzes 17 d., t.y. po savaites, Dianai sueina 14 m., reiketu pradeti organizuotis
Beje, gal oras nepakiaulins ir sikart jau pavyks atrakcija su burbulais
o gal numacius diena reiktu uzsakyti torta bioloje. rusi zinome, tik kg nustatytume, nes didokas nusimato ( bus tik vienas tortas). man tinka visos dienos