Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

Divaa - vaisiai ir saldainiai 4u.gif ...tinka...
Atsakyti
As deja negalesiu , galiu pinigus pervesti kamnors kad neiseitu taip brangiai viskas smile.gif blush2.gif
Atsakyti
nupirkau bilietus i kina. jau maciau ir panther nupirkta grandinele thumbup.gif
jei emile negali, tai kas apsiimtu nupirkti treciaji torta? jei iki treciadienio neatsiras galinciu, gal ir as speciau nupirkti g.gif tik beje, nepirkite dideliu, nes paskui persivalgys blink.gif
Atsakyti
Aš galiu nupirkti trečią tortą. Ką dar?
Atsakyti
galvoju, o zvakuciu reikia? g.gif
Atsakyti
Zvakutes ir fejerverkus irgi kiekvienam uzdegam 4u.gif Tad prie tortu gerai butu tuo paciu prigriebti wink.gif
emile_respect, jei gali pervesti pinigelius, butume labai dekingos 4u.gif Jei dar niekas neparase saskaitos, tai brukstelsiu i a.z.
Atsakyti
Tokia graži diena išaušo smile.gif
Tikslinuosi: aš perku torčiuką, žvakučių visiems ir tris fejerverkus, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2010 04 21, 07:13)
Tikslinuosi: aš perku torčiuką, žvakučių visiems ir tris fejerverkus, ar ne?

taip 4u.gif

idomu, kaip cia siandien mums su tais burbulais gausis g.gif dabar austa grazi diena, bet va vakare Vilniuje pranesa lietu blink.gif kad tik nebutu kiaulytes desnis unsure.gif siaip gal reiketu pasiimti fotika, jei iseis su burbulais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2010 04 21, 09:13)
idomu, kaip cia siandien mums su tais burbulais gausis  g.gif dabar austa grazi diena, bet va vakare Vilniuje pranesa lietu  blink.gif kad tik nebutu kiaulytes desnis  unsure.gif siaip gal reiketu pasiimti fotika, jei iseis su burbulais  g.gif

Aš pasiruošus, skystį pasidariusi, dabar tik laukiu vakaro ir į dangų žvalgausi smile.gif
Gal galėtumėte man kurios nors tel.nr. į AŽ parašyti, jei netyčia nerasčiau, kur eiti ... ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

as kaip visad atvaziuosiu tik dovanele perduosiu, nes neiseina vaika palikti niekam.

Grazios dienos ir iki susimatymo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2010 04 21, 10:29)
Aš pasiruošus, skystį pasidariusi, dabar tik laukiu vakaro ir į dangų žvalgausi smile.gif
Gal galėtumėte man kurios nors tel.nr. į AŽ parašyti, jei netyčia nerasčiau, kur eiti ...  ax.gif

as parasysiu mirksiukas.gif o ka darysime, jei vis delto prades lyti? unsure.gif nors tikekimes, neprades..

Šarlota, lauksim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 21 balandžio 2010 - 09:37
Na, jei pradės lyti, manau nukelskim kitam kartui. Tikrai neverta "kraustytis" į salę - efektas ne tas smile.gif

Šiaip aš irgi tik burbuluose sudalyvausiu, nes vaikų savo palikt ilgam negaliu... ax.gif
Atsakyti