Divaa - vaisiai ir saldainiai ...tinka...
As deja negalesiu , galiu pinigus pervesti kamnors kad neiseitu taip brangiai viskas
Aš galiu nupirkti trečią tortą. Ką dar?
Zvakutes ir fejerverkus irgi kiekvienam uzdegam Tad prie tortu gerai butu tuo paciu prigriebti
emile_respect, jei gali pervesti pinigelius, butume labai dekingos Jei dar niekas neparase saskaitos, tai brukstelsiu i a.z.
emile_respect, jei gali pervesti pinigelius, butume labai dekingos Jei dar niekas neparase saskaitos, tai brukstelsiu i a.z.
Tokia graži diena išaušo
Tikslinuosi: aš perku torčiuką, žvakučių visiems ir tris fejerverkus, ar ne?
QUOTE(La Bronė @ 2010 04 21, 07:13)
taip
idomu, kaip cia siandien mums su tais burbulais gausis dabar austa grazi diena, bet va vakare Vilniuje pranesa lietu kad tik nebutu kiaulytes desnis siaip gal reiketu pasiimti fotika, jei iseis su burbulais
QUOTE(Spyrga @ 2010 04 21, 09:13)
idomu, kaip cia siandien mums su tais burbulais gausis dabar austa grazi diena, bet va vakare Vilniuje pranesa lietu kad tik nebutu kiaulytes desnis siaip gal reiketu pasiimti fotika, jei iseis su burbulais
Aš pasiruošus, skystį pasidariusi, dabar tik laukiu vakaro ir į dangų žvalgausi
Gal galėtumėte man kurios nors tel.nr. į AŽ parašyti, jei netyčia nerasčiau, kur eiti ...
Labas rytas
as kaip visad atvaziuosiu tik dovanele perduosiu, nes neiseina vaika palikti niekam.
Grazios dienos ir iki susimatymo
as kaip visad atvaziuosiu tik dovanele perduosiu, nes neiseina vaika palikti niekam.
Grazios dienos ir iki susimatymo
QUOTE(zarazna @ 2010 04 21, 10:29)
Aš pasiruošus, skystį pasidariusi, dabar tik laukiu vakaro ir į dangų žvalgausi
Gal galėtumėte man kurios nors tel.nr. į AŽ parašyti, jei netyčia nerasčiau, kur eiti ...
as parasysiu o ka darysime, jei vis delto prades lyti? nors tikekimes, neprades..
Šarlota, lauksim
Na, jei pradės lyti, manau nukelskim kitam kartui. Tikrai neverta "kraustytis" į salę - efektas ne tas
Šiaip aš irgi tik burbuluose sudalyvausiu, nes vaikų savo palikt ilgam negaliu...
Šiaip aš irgi tik burbuluose sudalyvausiu, nes vaikų savo palikt ilgam negaliu...