Man 21 d. tinka
Man trečiadienis tinka, tik žiūrėsim, koks oras bus
Laba
man tinka bet kuri diena, tik nezinau ar iseis dalyvauti, jei maziu neiseis su kuo palikti. Bet kokiu atveju kvepalus jubiljatui butinai atvesiu
O kiek jus tortu pirksit? 3 ? Ar veina dideli?
O gal kas namuose padarytu, pigiau iseitu
man tinka bet kuri diena, tik nezinau ar iseis dalyvauti, jei maziu neiseis su kuo palikti. Bet kokiu atveju kvepalus jubiljatui butinai atvesiu
O kiek jus tortu pirksit? 3 ? Ar veina dideli?
O gal kas namuose padarytu, pigiau iseitu
Musu lauks balandzio 21d ....
as taip pat einu...o gal dovanojam knygas? tiesiog tokia tradicija ivedam? tegu kaupia kazka savo vertingo? o gal kazkuris uzsikabins ir prades skaityti ...manua, kad biudzetas vienai dovanai neturi buti didesnis nei 30Lt...cia jau vienareiksmiskai...
galiu buti atsakinga uz gerimus, saldainius ir vaisius.
as taip pat einu...o gal dovanojam knygas? tiesiog tokia tradicija ivedam? tegu kaupia kazka savo vertingo? o gal kazkuris uzsikabins ir prades skaityti ...manua, kad biudzetas vienai dovanai neturi buti didesnis nei 30Lt...cia jau vienareiksmiskai...
saunu
tuomet einam balandzio 21 d. (treciadieni) 18.30 val
dalinames kas ka pirks ir atsines
kvepalai - atves Sarlota
bilietai i kina - Spyrga (beje, panther, ar del dovanos Dzordzitai ka nors suzinojai?)
tortai
saldainiai
vaisiai
gerimai
Papildyta:
Margarita jau tikrai kad uzsiprase bilietu kad nelabai jie ivertina tas knygas... net nezinau, ar verta ivesti tokia tradicija. kad vaikai labiau laukia ne knygu, o kokiu zaislu ar kazko idomaus
tiek daug visko paimsi? paskui kitoms neliks ka atsinesti
tuomet einam balandzio 21 d. (treciadieni) 18.30 val
dalinames kas ka pirks ir atsines
kvepalai - atves Sarlota
bilietai i kina - Spyrga (beje, panther, ar del dovanos Dzordzitai ka nors suzinojai?)
tortai
saldainiai
vaisiai
gerimai
Papildyta:
QUOTE(divaa @ 2010 04 15, 10:35)
Margarita jau tikrai kad uzsiprase bilietu kad nelabai jie ivertina tas knygas... net nezinau, ar verta ivesti tokia tradicija. kad vaikai labiau laukia ne knygu, o kokiu zaislu ar kazko idomaus
tiek daug visko paimsi? paskui kitoms neliks ka atsinesti
aha, gal vaisiu palik man. na ir torta viena galeciau prigriebti, kad kazkam visu triju nereiketu
Nu ir man ka palikit
Suzinojau, kad Dzordzita nori sidabrines grandineles ant rankos, manau, kad imanoma iki musu ribines sumos surasti kazkoki varianta, tad galiu apsiimti paieskoti
Mes žadame būti dviese.
Galim nupirkti pvz. gėrimus ir tortą.
Galim nupirkti pvz. gėrimus ir tortą.
man tinka
Nupirkau Dzordzitai sidabrine grandinele ant rankos Kainavo 30 Lt