man visos tinka
Parase Diana, kad Dzordzita dovanu nori 50 Lt akropolio cekio
QUOTE(panther @ 2010 04 14, 09:42)
Parase Diana, kad Dzordzita dovanu nori 50 Lt akropolio cekio
manau, kad ir Margaritai, ir Dzorditai reiktu dovanoti bilietus i kina. kad butu lygybe. arba jei jau Dzordzitai darom tokia dovana, Margaritai irgi reiketu tokios pacios. o musu biudzetas nera didelis. tuo labiau, kad si karta vienu kartu eisim sveikinti net 3 vaiku
ir be to, jei Dzordzitai padovanosim tokia dovana, kaip jau kazkada minejau, nenustebsiu, kad tai pamate vaikai, ateityje irgi musu uzsiprasines tokiu dovanu
tai vat as irgi manau, kad labai jau brangiai cia, tad bilietai i kina butu priimtiniausias variantas
Aš manau, kad bilietai į kiną būtų super. O 50 Lt. tikrai nemažai ir įpareigos ateičiai.
Man tinka balandžio 21 d.
man irgi tinka
o tai uz kokia suma perkat tuos kino bilietus? kazkaip isivaizduoju kad minimum irgi jkoks 40lt gaunasi
o tai uz kokia suma perkat tuos kino bilietus? kazkaip isivaizduoju kad minimum irgi jkoks 40lt gaunasi
QUOTE(džiaugsmelis @ 2010 04 14, 11:49)
man irgi tinka
maziau. dabar tiksliai neatsimenu, bet uz 2 bilietus kazkur apie 32-36 lt
ir siaip dar priminsiu, kad nuo seno galioja susitarimas ir pageidavimas, kad gautusi susimesti ne daugiau kaip po 20 lt nuo zmogaus o paprastai vis tiek eina maximum kokios 6-7, o daznai ir maziau
o dabar 3 gimtadieniai, is karto 3 tortai, 3 dovanos dar neaisku, kiek susirinks einanciu. todel, kad ir kaip noretusi, nelabai mes isgalim daryti dovanas po 50 lt kiekvienam
Jei pasikeistų diena - būtinai prisijungčiau, negaliu tik trečiadienį ir ketvirtadienį.
Pasistengciau 3dieni galeti