Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

tuomet derinames del kitos savaites. kuri diena kuriai labiausiai tiktu?
Atsakyti
man visos tinka
Atsakyti
Parase Diana, kad Dzordzita dovanu nori 50 Lt akropolio cekio blink.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2010 04 14, 09:42)
Parase Diana, kad Dzordzita dovanu nori 50 Lt akropolio cekio  blink.gif

manau, kad ir Margaritai, ir Dzorditai reiktu dovanoti bilietus i kina. kad butu lygybe. arba jei jau Dzordzitai darom tokia dovana, Margaritai irgi reiketu tokios pacios. o musu biudzetas nera didelis. tuo labiau, kad si karta vienu kartu eisim sveikinti net 3 vaiku blink.gif

ir be to, jei Dzordzitai padovanosim tokia dovana, kaip jau kazkada minejau, nenustebsiu, kad tai pamate vaikai, ateityje irgi musu uzsiprasines tokiu dovanu
Atsakyti
tai vat as irgi manau, kad labai jau brangiai cia, tad bilietai i kina butu priimtiniausias variantas
Atsakyti
Aš manau, kad bilietai į kiną būtų super. O 50 Lt. tikrai nemažai ir įpareigos ateičiai.
Atsakyti
o tai kuria diena einam? ar tinka pvz daugumai balandzio 21 d. (treciadienis)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyrga: 14 balandžio 2010 - 09:21
Man tinka balandžio 21 d. smile.gif
Atsakyti
man irgi tinka
o tai uz kokia suma perkat tuos kino bilietus? kazkaip isivaizduoju kad minimum irgi jkoks 40lt gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(džiaugsmelis @ 2010 04 14, 11:49)
man irgi tinka
o tai uz kokia suma perkat tuos kino bilietus? kazkaip isivaizduoju kad minimum irgi jkoks 40lt gaunasi g.gif

maziau. dabar tiksliai neatsimenu, bet uz 2 bilietus kazkur apie 32-36 lt g.gif

ir siaip dar priminsiu, kad nuo seno galioja susitarimas ir pageidavimas, kad gautusi susimesti ne daugiau kaip po 20 lt nuo zmogaus 4u.gif o paprastai vis tiek eina maximum kokios 6-7, o daznai ir maziau unsure.gif
o dabar 3 gimtadieniai, is karto 3 tortai, 3 dovanos doh.gif dar neaisku, kiek susirinks einanciu. todel, kad ir kaip noretusi, nelabai mes isgalim daryti dovanas po 50 lt kiekvienam
Atsakyti
Jei pasikeistų diena - būtinai prisijungčiau, negaliu tik trečiadienį ir ketvirtadienį.
Atsakyti
Pasistengciau 3dieni galeti smile.gif
Atsakyti