Man kaip ir tinka trečiadienis ir minkštų žaislų maišelį jau senokai bagažinėje vežiuoju... Gal iškart ir nupirkti apsiimu, na pvz gėrimus
as galiu vaisiu nupirkti
Sveikos, pamaniau, kad reikėtų gal suderinti burbulų pūtimą su auklėtojomis. Veiksmas vyktų juk lauke, gal būtų gerai, kad vaikai mūsų lauke ir lauktų? O tortą valgytume po to? Ar kaip geriau organizuotis būtų? Aš nežinau, ar galėsiu trečiadieniui nupirkti ką nors, nes išvažiuoju į kitą miestą, bijau, kad jeigu vėluočiau ar šiaip kas nutiktų- tai galit likti be ko nors svarbaus... Planuoju ateiti, bet atsargai - nieko neperku, gerai?
treciadieni planuojat ? hm tikslei nzn ar galesiu , bet lb pasistengsiu
Gal burbulus pradžioje? Paskui labai tiks šilta arbata sušalusioms rankytėms sušildyti ...
O kelintą val. pradžia būna?
QUOTE(zarazna @ 2010 04 13, 09:18)
Gal burbulus pradžioje? Paskui labai tiks šilta arbata sušalusioms rankytėms sušildyti ...
18
kaip suprantu einat ryt? galutinai nuspręsta?
Na, tas treciadienis jau rytoj, o mes dar neturim bilietu i kina (as pati galiu saldainius paimt ar kazka pan, nes iki kino teatro nepavyks nulekti:(, dar nesuderine atejimo laiko su direktore ar aukletoja, net nzn, gal vis delto kitai savaitei atidekim? kaip manot?
na tikrai dar labai daug kas nesuderinta . kazin ar gausis rytoj. bet kita savaite tai jos vos ne del visu triju reiketu eiti . ir jei nusprendziam kita savaite. tai jau dabar planuokim kas ka, nes paskutine diena paskui extrymas gaunasi
QUOTE(tindiriushka @ 2010 04 13, 08:22)
18
patikslinu, kad visad einam 18.30
Na, jei sutartume kita savaite, tai jau faktas, kad reiktu isderinti visoms priimtina diena, kad butu nemazas burelis, nes ir pirkiniu, ir islaidu nusimatys trigubai, taciau ramiai pasideliojus gal viskas ok butu Zodziu, kaip dauguma nuspres, nes rytojui tai truputeli nespejam, plius dalis arba negali, arba tiksliai nezino, ar pavyks sudalyvauti....
Aš stengsiuos prisitaikyti prie daugumos
kaip suprantu, viskas pakibo ir niekas nebezino, kada eiti
tai jau esate tikros, kad ryt neiseis nueiti? ar vis dar svarstot?
jei tikrai dauguma negali nei treciadieni, nei ketvirtadieni, tuomet keliame bent jau kitai ar dar sekanciai savaitei ir apjungiam is karto 3 gimtadienius. tik tada nusiteikiam, kad reikes vienu kartu visko daugiau uzpirkti ir isleisti. ir butu gerai, jei nesigautu, kad eina sveikinti tik keli zmones
tai jau esate tikros, kad ryt neiseis nueiti? ar vis dar svarstot?
jei tikrai dauguma negali nei treciadieni, nei ketvirtadieni, tuomet keliame bent jau kitai ar dar sekanciai savaitei ir apjungiam is karto 3 gimtadienius. tik tada nusiteikiam, kad reikes vienu kartu visko daugiau uzpirkti ir isleisti. ir butu gerai, jei nesigautu, kad eina sveikinti tik keli zmones
man kitą savaitę labiau tiktų