Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

Man kaip ir tinka trečiadienis smile.gif ir minkštų žaislų maišelį jau senokai bagažinėje vežiuoju... Gal iškart ir nupirkti apsiimu, na pvz gėrimus 4u.gif
Atsakyti
as galiu vaisiu nupirkti
Atsakyti
Sveikos, pamaniau, kad reikėtų gal suderinti burbulų pūtimą su auklėtojomis. Veiksmas vyktų juk lauke, gal būtų gerai, kad vaikai mūsų lauke ir lauktų? g.gif O tortą valgytume po to? Ar kaip geriau organizuotis būtų? g.gif Aš nežinau, ar galėsiu trečiadieniui nupirkti ką nors, nes išvažiuoju į kitą miestą, bijau, kad jeigu vėluočiau ar šiaip kas nutiktų- tai galit likti be ko nors svarbaus... blush2.gif Planuoju ateiti, bet atsargai - nieko neperku, gerai?
Atsakyti
treciadieni planuojat ? hm tikslei nzn ar galesiu , bet lb pasistengsiu 4u.gif
Atsakyti
Gal burbulus pradžioje? g.gif Paskui labai tiks šilta arbata sušalusioms rankytėms sušildyti ...
O kelintą val. pradžia būna?
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2010 04 13, 09:18)
Gal burbulus pradžioje?  g.gif  Paskui labai tiks šilta arbata sušalusioms rankytėms sušildyti ...
O kelintą val. pradžia būna?

18 smile.gif

kaip suprantu einat ryt? galutinai nuspręsta?
Atsakyti
Na, tas treciadienis jau rytoj, o mes dar neturim bilietu i kina (as pati galiu saldainius paimt ar kazka pan, nes iki kino teatro nepavyks nulekti:(, dar nesuderine atejimo laiko su direktore ar aukletoja, net nzn, gal vis delto kitai savaitei atidekim? g.gif kaip manot?
Atsakyti
na tikrai dar labai daug kas nesuderinta g.gif . kazin ar gausis rytoj. bet kita savaite tai jos vos ne del visu triju reiketu eiti g.gif . ir jei nusprendziam kita savaite. tai jau dabar planuokim kas ka, nes paskutine diena paskui extrymas gaunasi
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2010 04 13, 08:22)
18 smile.gif

patikslinu, kad visad einam 18.30 wink.gif

Na, jei sutartume kita savaite, tai jau faktas, kad reiktu isderinti visoms priimtina diena, kad butu nemazas burelis, nes ir pirkiniu, ir islaidu nusimatys trigubai, taciau ramiai pasideliojus gal viskas ok butu smile.gif Zodziu, kaip dauguma nuspres, nes rytojui tai truputeli nespejam, plius dalis arba negali, arba tiksliai nezino, ar pavyks sudalyvauti....
Atsakyti
Aš stengsiuos prisitaikyti prie daugumos
Atsakyti
kaip suprantu, viskas pakibo ir niekas nebezino, kada eiti g.gif

tai jau esate tikros, kad ryt neiseis nueiti? ar vis dar svarstot?

jei tikrai dauguma negali nei treciadieni, nei ketvirtadieni, tuomet keliame bent jau kitai ar dar sekanciai savaitei ir apjungiam is karto 3 gimtadienius. tik tada nusiteikiam, kad reikes vienu kartu visko daugiau uzpirkti ir isleisti. ir butu gerai, jei nesigautu, kad eina sveikinti tik keli zmones schmoll.gif
Atsakyti
man kitą savaitę labiau tiktų 4u.gif
Atsakyti