Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

Gaila, kad man šį kartą nesigavo nueiti su jumis kartu blush2.gif Pritariu, kad balandį aplankytume vaikus du kartus. 4u.gif Mes su bendradarbe, gal dar ką pakalbinsiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2010 03 25, 11:25)
Margarita - balandžio 14 d. (17 metų)
Artūras – balandžio 24 d. (13 metų)
Džordžita – balandžio 25 d. (16 metų)

Labas visoms.
Jei pamenate siūliau vaikus pradžiuginti dideliais muilo burbulais, oras jau atšilo, jau galima būtų ax.gif
Tik ar ne per dideli "solenizantai" šį mėnesį? Jūs juos labiau pažįstat, kaip manot ar tiktų jiems tokia atrakcija?
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2010 03 28, 19:48)
Labas visoms.
Jei pamenate siūliau vaikus pradžiuginti dideliais muilo burbulais, oras jau atšilo, jau galima būtų  ax.gif
Tik ar ne per dideli "solenizantai" šį mėnesį? Jūs juos labiau pažįstat, kaip manot ar tiktų jiems tokia atrakcija?

net nezinau g.gif o gal vis tiek turite praktikos, ar tokie dalykai patinka tik mazesniems, ar ir vyresniems? g.gif ten vaikams tik reikes ziureti, ar jiems irgi galima bus dalyvauti?
siaip as ir pati su idomumu pasiziureciau blush2.gif

ir dar klausimuks - kiek itakos tokiems pasirodymams turi oras? jei pvz suplanuosim kazkuria diena eiti, o butent tada lis... blink.gif
Atsakyti
Tokie dalykai arba patinka (nepriklausomai nuo amžiaus), arba ne. Dažniausiai patinka smile.gif Pažiūrėkit juk į Burbuliatorius kiek jaunimo ir paauglių rinkosi. Vienintelis minusas, kurį įžvelgčiau: paaugliams gali būti "gėda" prieš kitus parodyti, kad jam patinka, žinom juk, kokie komplikuoti dažnai jų santykiai ...
Na, aš juk niekur nedingsiu, palaukim kol gimtadienius švęs mažesni vaikai. Tiesiog, kadangi ši mintis kilo rudenį, tai kai jau tik atšilo, tai ir parašiau smile.gif
Šiaip visada vaikams duodame ir patiems pabandyti, bet jei vaikų daugiau nei ... 20, tai tampa gana sudėtingu ir sunkiai kontroliuojamu veiksmu, tad pavyzdžiui vaikų darželiuose "neduodam" smile.gif
Burbulams trukdo krituliai ir gūsingas, stiprus vėjas.

O pasižiūrėti kol dar gyvai nėra, kol kas galima va čia
Atsakyti
zarazna, atrodo thumbup.gif

o del gimtadieniu, kazkaip pavasari pagrinde didziuku gimtadieniai g.gif geguze irgi svesim 14-os metu gimtadieni g.gif paskui tik liepa bus mazojo Edvino gimtadienis. bet mes paprastai visu vasaros gimtadieniu sventima perkeliam i rudeni, nes vasara ir musu grupele sunkiau susirenka, nes tai vienam, tai kita atostogauja, o ir vaiku buna nedaug like, nes visi buna isvezioti po stovyklas unsure.gif

todel jei vis delto noretum prisideti, kas, manau, vaikams tikrai patiktu, nezinau, ar verta laukti iki rudens g.gif turbut tada gal geriau burbulus daryti arba per kazkuriuos balandzio gimtadienius, arba geguze g.gif sakau, galbut pasektum musu tema ir paziuretum, kada mes planuojam eiti? jei matytum, kad ta diena, kada mes einam, blogas oras, galima butu burbulus atideti sekanciam gimtadieniui g.gif gal kazkaip is tu 3 pavasariniu ejimu pas vaikus, kazkuria diena ispultu geras oras, tinkamas burbulams g.gif

o ka kitos mano?

ir beje, manau, kad paziureti burbulu susirinktu tikrai daug vaiku. nes mes vaikstom tik i viena grupe, o siuose vaiku namuose yra dar trys. todel, manau, ziurovu butu nemazai... tongue.gif
Atsakyti
Man tai burbulai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Manau, kad ir vaikams patiktų biggrin.gif Gal tada, Zarazna, galėtum taip prisijungti kaip Spyrga pasiūlė? g.gif
Atsakyti
Oi, tie burbulai tai ir man paciai labai idomu ir grazu, tad vaikai tikrai apsidziaugtu thumbup.gif zarazna, as irgi manau, kad tiesiog sek tema, kada planuojami apsilankymai pas vaikus ir nuo tos konkrecios dienos oro pagal situacija matysi, kada geriau butu sia atrakcija surengti smile.gif Butu grazi svente wub.gif
Atsakyti
As ir uz burbulus, manau ir vyresniem tas reginys patiks thumbup.gif
Atsakyti
Aš seku temą jau nuo rudens smile.gif jau buvom ir susiruošę važiuoti, su auklėtoja tarėmės, bet karantinas sutrukdė, tai atidėjom iki pavasario.
Taip ir padarykim, kai pamatysiu, kad oras tinkamas, tai ir prisijungsiu. O jei ką - rašykit AŽ, arba jei reikia staigiai smile.gif , ten nuorodoj yra telefonas. Nors labai staigiai tai nepavyks, nes tas skystis turi bent per naktį pastovėti...
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2010 03 30, 14:55)
Aš seku temą jau nuo rudens  smile.gif  jau buvom ir susiruošę važiuoti, su auklėtoja tarėmės, bet karantinas sutrukdė, tai atidėjom iki pavasario.
Taip ir padarykim, kai pamatysiu, kad oras tinkamas, tai ir prisijungsiu. O jei ką - rašykit AŽ, arba jei reikia staigiai  smile.gif , ten nuorodoj yra telefonas. Nors labai staigiai tai nepavyks, nes tas skystis turi bent per naktį pastovėti...

ok 4u.gif tikiuosi kaip nors susiderinsime 4u.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif , jei dar pamenat mane, norėčiau vėl prisijungti prie jūsų šaunaus būrio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2010 03 25, 16:35)
Šarlota, o kokie ten kvepalai?  smile.gif
As kazkada pirkau, jau net nepamenu kokie ten buvo, is tu pigiuju, gal Adidas tualetinis vanduo?  g.gif
Siaip visai gerai butu nueiti per 2 kartus su 2 savaiciu pertrauka, jei tik susidarys musu grupele ir kitos pritars?

Wisky Silver tualet.vanduo.
Manau tikrai tiks. Nera labai per prasmatnus 4u.gif
Kvapas tikrai geras.
Atsakyti