Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

divaa zadejo siandien pasidometi, ar mes galesim ta diena ateiti 4u.gif

rikuti, jei patvirtins musu nuejima, tai tada sitoje temoje dalinsimes, kas ka nupirks, o paskui vietoje susiskaiciuosim, kas kiek sumokejo ir padalinsime po lygiai 4u.gif paprastai visos eina be vaiku. na nebent jau tie vaikai jau patys beveik pilnameciai biggrin.gif
Atsakyti
nežinau kaip dabar darote, bet anksčiau laikydavomės principo nesivesti savų vaikų, ir dėl ten gyvenančiųjų ir dėl savų.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 05 14, 14:31)
nežinau kaip dabar darote, bet anksčiau laikydavomės principo nesivesti savų vaikų, ir dėl ten gyvenančiųjų ir dėl savų.

Aš tai atsivedu blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 14 gegužės 2009 - 14:26
QUOTE(La Bronė @ 2009 05 14, 15:26)
Aš tai atsivedu  blush2.gif smile.gif

tai tas vaikas jau ogogo koks lotuliukas.gif vaiku nepavadinsi biggrin.gif
Atsakyti
Jeigu didelis, tai gal ir nieko, bet anksčiau prašydavo nesivesti jų amžiaus vaikų, nes gali jiems sukelti stresą ir nereikalingas emocijas, nes visgi tas vaikas - iš "normalios" šeimos... Kitas dalykas, kai lankėm mažiukus - specifinės ligos, kurių direktorė "nesiūlė" perduoti savo vaikams. Tai tik mano patirtis.
Atsakyti
Mano kūdikis jau į trečią dešimtį įžengė (o gal bendrai ir ne - tik antrą užbaigė smile.gif) bigsmile.gif
Atsakyti
Nerealiai jauna mama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 05 14, 16:31)
Nerealiai jauna mama  4u.gif

Ačiū už komplimentą, bet čia dar ir mano jauniausioji bigsmile.gif
Atsakyti
patvirtino musu lankyma - vaikai musu lauks antradieni 4u.gif

na tai dalinames, kas ka perka:
- dovana (2 bilietai)
- tortas
- vaisiai
- saldainiai
- gerimai

as galiu paimti torta ir zvakutes 4u.gif
Atsakyti
As galiu paimti saldainius. Jei dar paskui kazkas liks nepasirinkta, tai dar ka nors is maisto galesiu paimti smile.gif
Atsakyti
gal kazkas savaitgali vaziuos i Akropoli? nupirktu tuos 2 bilietus-kvietimus i kina 4u.gif
Atsakyti
As vaisius smile.gif jeigu niekas negales bilietu tai galesiu nupirkti mirksiukas.gif
Atsakyti