Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

QUOTE(La Bronė @ 2009 12 07, 13:30)
Vaikų yra apie 15, paskaičiuokit, kad kiekvienam išeitų po kelis. Jie labai mėgsta įvairius spalvotus žirniukus smile.gif.

pakoregavau žinutę, ar užteks 1,5 kg? imti tu dribsnių?

žirniukai tai a lia m&m's?
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 12 07, 14:32)
pakoregavau žinutę, ar užteks 1,5 kg? imti tu dribsnių?

žirniukai tai a lia m&m's?

Nea, pigesni smile.gif Kokie nors jūros akmenėliai, ar šiaip sveriami saldūs spalvoti žirniukai smile.gif. Tik gal mėtinių vaikai nelabai mėgsta... Man atrodo, kad 1,5 kg gal net ir daugoka... Kas esat pirkę saldainius, atsiliepkit, aš niekada nepirkau saldainių šiems vaikams... blush2.gif O šiaip reikia, kad būtų tokie, nuo kurių vaikai labai neišsitepa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2009 12 07, 13:41)
Nea, pigesni smile.gif Kokie nors jūros akmenėliai, ar šiaip sveriami saldūs spalvoti žirniukai smile.gif. Tik gal mėtinių vaikai nelabai mėgsta... Man atrodo, kad 1,5 kg gal net ir daugoka... Kas esat pirkę saldainius, atsiliepkit, aš niekada nepirkau saldainių šiems vaikams...  blush2.gif O šiaip reikia, kad būtų tokie, nuo kurių vaikai labai neišsitepa smile.gif

na tai nupirksiu 1kg ir jei k1 - liks, nemanau, kad labai brangiai kainuos wink.gif
Atsakyti
Nupirkau Puzzle su paveiksliuku is to multiko "Ratai", jei gerai suprantu smile.gif Zodziu, su masinelem smile.gif Is 60 detaliu.
Iki susimatymo 18.30 wink.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2009 12 08, 08:39)
Nupirkau Puzzle su paveiksliuku is to multiko "Ratai", jei gerai suprantu smile.gif Zodziu, su masinelem smile.gif Is 60 detaliu.
Iki susimatymo 18.30 wink.gif

jau lekiu su nanainiais bigsmile.gif
Atsakyti
Liksmai vakar pabuvom smile.gif Dekui visom uz kompanija biggrin.gif
Atsakyti
Aciu visoms dalyvems 4u.gif Vakar buvo puzzliu vakarelis biggrin.gif
Tai dabar gimtadienius turesim jau tik po Nauju metu, sausio men.
Atsakyti
Buvo linksma smile.gif. Vaikams patiko kartu žaisti, o kai vyresnių paklausiau, ar norėtų pažaisti stalo žaidimų, tai nusišaipė, kad per dideli jau:) Bet manau, kad tikrai patiktų, jei pabandytų smile.gif.

Kitas gimtadienis Karinos sausio 2 d. Jai reikia grandinėlės, mėgsta spalvinti kmygutes, gerai būtų ir grojantis bei šokantis žaislas smile.gif (čia ne visi kartu smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2009 12 09, 08:28)
Buvo linksma  smile.gif. Vaikams patiko kartu žaisti, o kai vyresnių paklausiau, ar norėtų pažaisti stalo žaidimų, tai nusišaipė, kad per dideli jau:) Bet manau, kad tikrai patiktų, jei pabandytų smile.gif.

Kitas gimtadienis Karinos sausio 2 d. Jai reikia grandinėlės, mėgsta spalvinti kmygutes, gerai būtų ir grojantis bei šokantis žaislas smile.gif (čia ne visi kartu smile.gif)

labas rytas smile.gif

Kiek Karinai metų bus?
Atsakyti
QUOTE(tindiriushka @ 2009 12 09, 11:30)
labas rytas smile.gif

Kiek Karinai metų bus?

5 metukai smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
ačiū visoms už kompaniją 4u.gif - tikrai labai smagiai pabuvom vakar su vaikais smile.gif
Karina jau antra karta man kalba apie grandinėlę - tokia pati kaip pas Sauliu, tik geltona ir su kryželiu. Auksinės tai nepirksim smile.gif , bet aš jau prižadėjau blush2.gif tokią paprastą pigią galiu nupirkti ir nuo savęs, gal neįsižeis kiti vaikai...
O vakar labai rimtai kalbėjo apie spalvinimo knygeles ir spalvotus pieštukus. Nors lyg tai ir turi vaikai piešimo priemonių (vieną kartą rodė), bet gal tiesiog norisi nuosavų g.gif
Atsakyti
Tai gal perkam grandinėlę? jei Karina nori?
Atsakyti