Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

O kelinta gruodzio yra Ernesto gimtadienis?
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2009 11 30, 11:10)
O kelinta gruodzio yra Ernesto gimtadienis?

Gruodžio 4 d. 7 m. berods smile.gif Nori arba mašinos valdomos radijo bangomis, arba puzle, arba lego... Šį penktadienį aš negaliu, kitą savaitę galiu tik antradienį arba ketvirtadienį. Beje, galiu ir šį ketvirtadienį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 30 lapkričio 2009 - 10:33
labai atsiprasau, kad paskutiniu metu neprisidedu, tiesiog kruvos visokiu reikalu ir galva uzkimsta visai kitokiais rupesciais. kai viskas susigules, apsistumdys, baigsis begiojimai, vel jungsiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2009 11 30, 10:32)
Gruodžio 4 d. 7 m. berods smile.gif Nori arba mašinos valdomos radijo bangomis, arba puzle, arba lego... Šį penktadienį aš negaliu, kitą savaitę galiu tik antradienį arba ketvirtadienį. Beje, galiu ir šį ketvirtadienį smile.gif

tai gal paprasciausias variantas butu su puzzle? g.gif O kokios tematikos paveiksliukas turetu buti?
As si ketvirtadieni irgi galiu, bet kazin, ar spetume susiorganizuoti, tai gal kita savaite?
Bet kita savaite antradieni galeciau, o ketvirtadieni neiseitu.
Kaip kitos?
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2009 11 30, 14:39)
tai gal paprasciausias variantas butu su puzzle?  g.gif  O kokios tematikos paveiksliukas turetu buti?
As si ketvirtadieni irgi galiu, bet kazin, ar spetume susiorganizuoti, tai gal kita savaite?
Bet kita savaite antradieni galeciau, o ketvirtadieni neiseitu.
Kaip kitos?

Na dviese - tai jau pusė komandos smile.gif Bandom organizuotis gruodžio 8 d. , antradienį. Puzzle reikėtų su kokia mašina.
Atsakyti
As jai busiu pasveikus prisidesiu 4u.gif
Atsakyti
Kaip kitoms gruodzio 8 d., ar tinka?
divaa, priimtu mus ta diena? Nepaskelbtas koks nors karantinas pas vaikus?
Atsakyti
Aš galesiu gruodžio 8 diena prisijungti smile.gif
Lauksim atsakymo dėl karantino
4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

vaikai paskiepyti, "mažai kuris sirgo" - antradienį lauks supermamų rolleyes.gif Tik pagal visą kalbėjimą supratau, kad gruodis labai užimtas mėnuo, vaikai daug kur kviečiami...šįkart sutariau, kad lauktų, kitą kartą, jeigu norėsim eiti gruodžio mėnesį, reikėtų teirautis vos prieš porą dienų....
Aš šįkart neinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divaa: 02 gruodžio 2009 - 11:50
Po simto metu ir as pagaliau prisijungiu. Ir jei nera kam, galesiu nufotografuoti jubiliatus. antradienis tinka. Laukiu ziniu.
Atsakyti
Tai galim pradeti dalintis:
dovana puzzle su masinos atvaizdu - galiu as paimti, tik patarkite, uz kokia suma ir kokio dydzio (ta prasme, is kiek mazdaug detaliu)?
tortas su fejerverku ir zvakutem - ?
saldainiai - ?
vaisiai - ?
gerimai - ?
Atsakyti
Kaip ir paskutinius kelis kartus, as nupirksiu gerimus smile.gif

Puzzle is 1000 daliu kiek prisimenu, kainuoja iki 20 Lt, tai tokio sudetingo 7 metu vaikui tikrai nereikia, uzteks ir iki 100 daliu - kiek ju ten buna, gal 50 pvz, tai kaina bus dar mazesne.

Atsakyti