O kelinta gruodzio yra Ernesto gimtadienis?
QUOTE(panther @ 2009 11 30, 11:10)
O kelinta gruodzio yra Ernesto gimtadienis?
Gruodžio 4 d. 7 m. berods Nori arba mašinos valdomos radijo bangomis, arba puzle, arba lego... Šį penktadienį aš negaliu, kitą savaitę galiu tik antradienį arba ketvirtadienį. Beje, galiu ir šį ketvirtadienį
QUOTE(La Bronė @ 2009 11 30, 10:32)
Gruodžio 4 d. 7 m. berods Nori arba mašinos valdomos radijo bangomis, arba puzle, arba lego... Šį penktadienį aš negaliu, kitą savaitę galiu tik antradienį arba ketvirtadienį. Beje, galiu ir šį ketvirtadienį
tai gal paprasciausias variantas butu su puzzle? O kokios tematikos paveiksliukas turetu buti?
As si ketvirtadieni irgi galiu, bet kazin, ar spetume susiorganizuoti, tai gal kita savaite?
Bet kita savaite antradieni galeciau, o ketvirtadieni neiseitu.
Kaip kitos?
QUOTE(panther @ 2009 11 30, 14:39)
tai gal paprasciausias variantas butu su puzzle? O kokios tematikos paveiksliukas turetu buti?
As si ketvirtadieni irgi galiu, bet kazin, ar spetume susiorganizuoti, tai gal kita savaite?
Kaip kitos?
Kaip kitos?
Na dviese - tai jau pusė komandos Bandom organizuotis gruodžio 8 d. , antradienį. Puzzle reikėtų su kokia mašina.
As jai busiu pasveikus prisidesiu
Kaip kitoms gruodzio 8 d., ar tinka?
divaa, priimtu mus ta diena? Nepaskelbtas koks nors karantinas pas vaikus?
divaa, priimtu mus ta diena? Nepaskelbtas koks nors karantinas pas vaikus?
Aš galesiu gruodžio 8 diena prisijungti
Lauksim atsakymo dėl karantino
Lauksim atsakymo dėl karantino
Sveikos
vaikai paskiepyti, "mažai kuris sirgo" - antradienį lauks supermamų Tik pagal visą kalbėjimą supratau, kad gruodis labai užimtas mėnuo, vaikai daug kur kviečiami...šįkart sutariau, kad lauktų, kitą kartą, jeigu norėsim eiti gruodžio mėnesį, reikėtų teirautis vos prieš porą dienų....
Aš šįkart neinu.
vaikai paskiepyti, "mažai kuris sirgo" - antradienį lauks supermamų Tik pagal visą kalbėjimą supratau, kad gruodis labai užimtas mėnuo, vaikai daug kur kviečiami...šįkart sutariau, kad lauktų, kitą kartą, jeigu norėsim eiti gruodžio mėnesį, reikėtų teirautis vos prieš porą dienų....
Aš šįkart neinu.
Tai galim pradeti dalintis:
dovana puzzle su masinos atvaizdu - galiu as paimti, tik patarkite, uz kokia suma ir kokio dydzio (ta prasme, is kiek mazdaug detaliu)?
tortas su fejerverku ir zvakutem - ?
saldainiai - ?
vaisiai - ?
gerimai - ?
dovana puzzle su masinos atvaizdu - galiu as paimti, tik patarkite, uz kokia suma ir kokio dydzio (ta prasme, is kiek mazdaug detaliu)?
tortas su fejerverku ir zvakutem - ?
saldainiai - ?
vaisiai - ?
gerimai - ?
Kaip ir paskutinius kelis kartus, as nupirksiu gerimus
Puzzle is 1000 daliu kiek prisimenu, kainuoja iki 20 Lt, tai tokio sudetingo 7 metu vaikui tikrai nereikia, uzteks ir iki 100 daliu - kiek ju ten buna, gal 50 pvz, tai kaina bus dar mazesne.
Puzzle is 1000 daliu kiek prisimenu, kainuoja iki 20 Lt, tai tokio sudetingo 7 metu vaikui tikrai nereikia, uzteks ir iki 100 daliu - kiek ju ten buna, gal 50 pvz, tai kaina bus dar mazesne.