aš tik 18val baigiu darbą, tad bėgsiu lėksiu kuo greičiau, bet jei keletą minučių vėluočiau, luktelkit prašau
QUOTE(mamulia @ 2009 04 28, 14:19)
aš tik 18val baigiu darbą, tad bėgsiu lėksiu kuo greičiau, bet jei keletą minučių vėluočiau, luktelkit prašau
Gerai Del visa ko parasyk i az mobilu, kad jeigu ka, galetume susisiekti
Dekui visoms vakar sudalyvavusioms
Dabar artimiausias gimtadienis bus geguzes 17 d. - Dianos. Dovanu ji nores 2 bilietu i kina
Dabar artimiausias gimtadienis bus geguzes 17 d. - Dianos. Dovanu ji nores 2 bilietu i kina
Malonu buvo susipažinti
panther, jei gali parašyk į až savo email, prašysiu tos programėlės ar kokios nors info
panther, jei gali parašyk į až savo email, prašysiu tos programėlės ar kokios nors info
QUOTE(mamulia @ 2009 04 29, 09:41)
1.Malonu buvo susipažinti
2.panther, jei gali parašyk į až savo email, prašysiu tos programėlės ar kokios nors info
2.panther, jei gali parašyk į až savo email, prašysiu tos programėlės ar kokios nors info
1.
2. ok, tuoj parasysiu i az
Sveikos,
neseniai su sūnumi vaikštinėdami paupiu sutikom būrį kleckų iš globos namų Minties gatvėje- šaunūs vaikučiai... Ir štai dabar vėlgi atsitiktinai radau šią temą. Per daug sutapimų, taigi norėčiau prisijungt prie jūsų Dianos gimtadienio šventei. Galima?
neseniai su sūnumi vaikštinėdami paupiu sutikom būrį kleckų iš globos namų Minties gatvėje- šaunūs vaikučiai... Ir štai dabar vėlgi atsitiktinai radau šią temą. Per daug sutapimų, taigi norėčiau prisijungt prie jūsų Dianos gimtadienio šventei. Galima?
QUOTE(rikutis @ 2009 05 06, 15:46)
Ir štai dabar vėlgi atsitiktinai radau šią temą. Per daug sutapimų, taigi norėčiau prisijungt prie jūsų Dianos gimtadienio šventei. Galima?
zinoma
Manau as si karta galesiu
Man irgi tinkama data
Aš, kaip pirmąsyk dalyvausianti, turiu daug klausimų...
Kada, kaip susitariat, kas, ko ir kiek nešasi? Ar "metamės" pinigais ir kažkuri viena viskuom rūpinasi?
Kas organizuoja šventės programą, dovanas?
Ar einat su savo vaikais ar be jų?
Ačiū
Kada, kaip susitariat, kas, ko ir kiek nešasi? Ar "metamės" pinigais ir kažkuri viena viskuom rūpinasi?
Kas organizuoja šventės programą, dovanas?
Ar einat su savo vaikais ar be jų?
Ačiū