Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

aš tik 18val baigiu darbą, tad bėgsiu lėksiu kuo greičiau, bet jei keletą minučių vėluočiau, luktelkit prašau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 04 28, 14:19)
aš tik 18val baigiu darbą, tad bėgsiu lėksiu kuo greičiau, bet jei keletą minučių vėluočiau, luktelkit prašau  4u.gif

Gerai mirksiukas.gif Del visa ko parasyk i az mobilu, kad jeigu ka, galetume susisiekti
Atsakyti
Dekui visoms vakar sudalyvavusioms 4u.gif
Dabar artimiausias gimtadienis bus geguzes 17 d. - Dianos. Dovanu ji nores 2 bilietu i kina mirksiukas.gif
Atsakyti
Malonu buvo susipažinti 4u.gif

panther, jei gali parašyk į až savo email, prašysiu tos programėlės ar kokios nors info blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2009 04 29, 09:41)
1.Malonu buvo susipažinti  4u.gif

2.panther, jei gali parašyk į až savo email, prašysiu tos programėlės ar kokios nors info  blush2.gif

1. drinks_cheers.gif 4u.gif
2. ok, tuoj parasysiu i az mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
neseniai su sūnumi vaikštinėdami paupiu sutikom būrį kleckų iš globos namų Minties gatvėje- šaunūs vaikučiai... Ir štai dabar vėlgi atsitiktinai radau šią temą. Per daug sutapimų, taigi norėčiau prisijungt prie jūsų ax.gif Dianos gimtadienio šventei. Galima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rikutis @ 2009 05 06, 15:46)
Ir štai dabar vėlgi atsitiktinai radau šią temą. Per daug sutapimų, taigi norėčiau prisijungt prie jūsų  ax.gif  Dianos gimtadienio šventei. Galima?  blush2.gif

zinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
Na tai gal dabar reiketu eiti geguzes 19 d.(antradieni)?
Atsakyti
Manau as si karta galesiu smile.gif
Atsakyti
Man irgi tinkama data smile.gif
Atsakyti
Aš irgi būčiau.
Atsakyti
Aš, kaip pirmąsyk dalyvausianti, turiu daug klausimų... blush2.gif
Kada, kaip susitariat, kas, ko ir kiek nešasi? Ar "metamės" pinigais ir kažkuri viena viskuom rūpinasi?
Kas organizuoja šventės programą, dovanas?
Ar einat su savo vaikais ar be jų?

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti