Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

Man tinka ir ketvirtadienis, ir penktadienis smile.gif

O gal burbulus galetumem daryti kuri tai savaitgali? Gaila butu tokia saunia pramoga pramest del to, kad anksti temsta... ax.gif
Atsakyti
Galim ir savaitgalį. Bet man būtų geriau ne šį... ax.gif
Bet šį jau turbūt ir šiaip nereikia, kad nebūtų kas antrą dieną.
Atsakyti
Gal tada pasiskirstom:
dovana - La Bronė;
tortas su zvakutem ir fejerverku- ....
gerimai- ....
saldainiai- ...
vaisiai - ....

As pati bijau dar ka pazadet, nes vis delto tikriausiai nepavyks sikart man ateiti sad.gif
Jei kartais dar kas pasikeistu, tai ketvirtadieni duosiu zinia
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Ir mes su dukryte (7m) noretume prisideti prie jusu smile.gif
Galeciau nupirkti saldainiu. Gal kas galetu patarti kiek?
Atsakyti
Tai cia si ketvirtadieni ? As vaisius tongue.gif
Atsakyti
Mamos, o Jūs einate lankyti su savais vaikučiais? Ar nekyla tada liūdnų minčių lankomiems vaikams? Klausiu, nes mano mažoji išreiškė tokį norą, tačiau aš abejoju šiek tiek, ar tai būtų gerai. Vaikas dar mažas, dar pasakys ką nors neapgalvoto, kas gali įskaudinti. O ir aplamai manęs tada mažiau liks tiems vaikučiams.
Ką Jūs galvojate apie tai?
Atsakyti
Mano nuomone, vienareiksmisko sprendimo gal ir nera. Nuo situacijos priklauso. smile.gif As tiesiog nelabai turiu kur palikti savaja...
Su dukryte kalbejom daug (jau daug anksciau, iki kol suzinojau, kad organizuojamos tokios akcijos) apie vaikucius, paliktus tevu. Ji ir pati labai noretu su jais pabendrauti...
Jos ketinimai grazus ir manau viskas bus gerai. Maniske moka dalintis, ne viena augo seimoje smile.gif Bet jei nepavyktu kazkas (juk tokioje situacijoje dar nebuvome kartu), tai kita karta reikes pagalvoti...
Atsakyti
Kiek supratau einam ketvirtadieni, lapkricio 5 diena smile.gif
As nupirksiu gerimus biggrin.gif
O su auklem ar suderinot?
Atsakyti
Maniškė irgi nori iš gerų ketinimų, tačiau man labai įdomu jau seniai vaikus lankančiųjų ir konkrečios patirties turinčių nuomonė.
Ir kas blogiausia, aš vis dar nežinau, ar pavyks man šį ketvirtadienį (na, be burbulų... ). Ir sužinosiu tik ketvirtadienio pavakary, tad jei prisijungsiu tai nebent "s karablia na bal" ...
Atsakyti
Na, iki siol lankydavom be vaiku, tad tiesiog sunku ka ir pasakyti g.gif
divaa, gali suzinot, ar priims ketvirtadieni ?
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2009 11 03, 15:41)
Na, iki siol lankydavom be vaiku, tad tiesiog sunku ka ir pasakyti  g.gif

Kažkaip man atrodo, kad taip ir bus geriausia...
Atsakyti
Sveikos...jau esam diskutavę šia tema - dėl vaikų. Labai visų atsiparašau, bet einam be saviškių. Visas dėmesys vaikams iš grupės. Jie bendrauja su bendraamžiais mokykloje ir kitur...
per velai paskambinau:(...rytoj skambinsiu...
dovana - La Bronė;
tortas su zvakutem ir fejerverku-divaa
gerimai-Salvi-ja
saldainiai- Medeja-Meda - ar eisi, jeigu be dukros?
vaisiai - emile_respect

lieka tortas ir fejerverkai, dar butu faina - balionai 4u.gif , vaikai jais labai dziaugiasi. Kaip suprantu, lieka - man...as nupirksiu...tik, mamytes, noriu paprasyti, kai perkam kiekviena po produktą dažiniausiai nuperkam nemažai, o tada jau samata bendra uzauga...sikart tik viena dovana, tad nieko baisaus, bet vistiek neperspauskim su kiekiais, gerai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo divaa: 03 lapkričio 2009 - 16:43