Irina-i, labai saunios dovaneles, butu puiku Tik reikia tada pagalvoti, kaip ir kada jas dalinti, kad neliktu nuskriaustu Per gimtadienius ar visiems po daikta be progos?
QUOTE(panther @ 2009 10 30, 14:29)
Irina-i, labai saunios dovaneles, butu puiku Tik reikia tada pagalvoti, kaip ir kada jas dalinti, kad neliktu nuskriaustu Per gimtadienius ar visiems po daikta be progos?
manau galima būtų turėti, kaip po tokį dovanų banką ir iš jo gimtadieniam imti. čia mažesniem tiktų labai. nes jeigu be progos visiem, tuomet tektų pirkti papildomai ir kitiem.
kaip pasakysit taip ir bus jus cia jau su patirtim.geriau zinot kaip geriau ir efektyviau padaryti
dovalenes galeciau perduoti kita savaite (turbut penktadieni) parasysiu dar ir tada ziuresit kas gales su manim susitikti
dovalenes galeciau perduoti kita savaite (turbut penktadieni) parasysiu dar ir tada ziuresit kas gales su manim susitikti
Sveikos,
kaip smagu, kad vis pildomės naujomis idėjomis vaikų šventei ..dėl žaisliukų sutinku, kad reikėtų dėti į "dovanų banką" ir dovanoti per gimtadienius. man atrodo - vaikams svarbu, kad tą dieną būtent sukaktuvininkas jaučiasi svarbiausias...Lapkričio 7d. - penktadienis, tai eiti reikėtų kitą savaitę, bet La Bronė negali, tai gal organizuojamės 6d. - ketvirtadienį? burbulai labai gražu - būtų super ir orus šią savaitę gražius pranašauja
Žaidimai tikrai labai faina, bet kaip apjungti mažylius?
kaip smagu, kad vis pildomės naujomis idėjomis vaikų šventei ..dėl žaisliukų sutinku, kad reikėtų dėti į "dovanų banką" ir dovanoti per gimtadienius. man atrodo - vaikams svarbu, kad tą dieną būtent sukaktuvininkas jaučiasi svarbiausias...Lapkričio 7d. - penktadienis, tai eiti reikėtų kitą savaitę, bet La Bronė negali, tai gal organizuojamės 6d. - ketvirtadienį? burbulai labai gražu - būtų super ir orus šią savaitę gražius pranašauja
QUOTE(divaa @ 2009 11 01, 20:32)
Sveikos,
Man būtų labai smagu, jei susiorganizuotume šią savaitę, nes kitą, kaip sakiau, aš negaliu , o nueiti tikrai norėčiau. Gal nieko, jei diena anksčiau gimtadienio nueitume? Kadangi aš šnekėjau su Vika apie dovanėlę, ir ji sugalvojo, kad norėtų tų lipdukų, tai aš ir paieškosiu gal jų, nesinorėtų nuvilti vaiko, nes gal tikisi dabar. Jeigu būtų galima ką nors panaudoti iš Irinos pasiūlytų dovanėlių prie viso to, gal nebūtų per daug?
Dėl burbulų tai būtų , bet man regis vakare nelabai išeina, kadangi dabar labai anksti temsta, o į juos žiūrėti reikia šviesoje ko gero...
Esame burbulus "pūtę" ir vakare, tačiau buvo specialus apšvietimas - prožektoriai. Jei apšvietimo nėra, tada tiesiog nesimatys ...
O kuriuo metu Jūs planuojate daryti šventę?
QUOTE(zarazna @ 2009 11 01, 22:55)
Esame burbulus "pūtę" ir vakare, tačiau buvo specialus apšvietimas - prožektoriai. Jei apšvietimo nėra, tada tiesiog nesimatys ...
Mes visada renkamės po darbo, 18.30 val., ir būnam iki kokios 20.00 val. Iš pradžių nuėję pasveikinam, pasidengiam stalą, uždegam žvakutes ant torto, vaikai vaišinasi, o po to žaidžiam su mažiukais, šnekam su didesniais ir pan...
Jau tamsu... Net nežinau, ką pasiūlyti? O kieme gal yra geras apšvietimas?
nepamirskite ir manes as irgi noreciau nueiti
sviestuva imti? manau butu super,jei eisit puse 7-7val,jau tamsu tikrai bus
sviestuva imti? manau butu super,jei eisit puse 7-7val,jau tamsu tikrai bus
As galiu tiek penktadieni tiek ketvirtadieni
Man ketvirtadienis is esmes tiktu, nors dar 100 proc. negaliu pasakyti
O idejos tai tikrai saunios, tada del "dovanu banko" irgi taip sutariam
O idejos tai tikrai saunios, tada del "dovanu banko" irgi taip sutariam