Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

QUOTE(viskas_bus_gerai_:) @ 2009 10 21, 20:23)
Sunkiai isivaizduoju ka su 16ikiniais veikt reiktu...  blush2.gif

na, visokiu tu paaugliu yra g.gif su vienais tikrai sunku rasti bendra kalba, bet yra tokiu, su kuriais labai normal galima pabendrauti smile.gif

QUOTE(Šarlota @ 2009 10 22, 09:16)
Tai gali kas surasyti datas, kada tiksliai laukiami artimiausi gimtadieniai?
Nes manau reikia po truputeli planuotis jau  ax.gif

Jei neklystu, tai lapkricio men. yra tik vienas gimtadienis, butent lapkricio 7 d. - Vikos wink.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif labai dziaugiuosi prisijungus prie jusu ir jau laukiu kito susitikimo su vaikuciais wub.gif
Pagalvojau, kad butu gerai kokios veiklos vaikam paorganizuot (ypac vyresniesiems), na pvz. yra labai geras zaidimas UNO, taip pat maciau, kad turi ALIAS smile.gif
Galbut pavyktu gautu projektoriu, tai galetumem padaryt kino seansa rolleyes.gif
Ka manot?
Atsakyti
QUOTE(baronke @ 2009 10 22, 10:39)
Sveikos  smile.gif  labai dziaugiuosi prisijungus prie jusu ir jau laukiu kito susitikimo su vaikuciais  wub.gif
Pagalvojau, kad butu gerai kokios veiklos vaikam paorganizuot (ypac vyresniesiems), na pvz. yra labai geras zaidimas UNO, taip pat maciau, kad turi ALIAS  smile.gif
Galbut pavyktu gautu projektoriu, tai galetumem padaryt kino seansa  rolleyes.gif
Ka manot?

Pažaisti su vyresniaisiais stalo žaidimus - tikrai gera įdėja, bet kažkas turėtų likti ir su mažaisiais smile.gif
Atsakyti
As gyvenu netoli leidyklos "Nieko rimto", buvau neseniai uzejusi - yra graziu knygu, kompaktiniu disku, paveiksliuku - geros idejos dovanoms. Zvilgtelekite, gal ka ir savo vaikams pirksite smile.gif
Yra ten ir lipduku (tik man atrodo jie nereljefiniai blush2.gif )

http://www.niekorimt...uarai/lipdukai/

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salvi_ja: 22 spalio 2009 - 12:18
QUOTE(baronke @ 2009 10 22, 10:39)
Galbut pavyktu gautu projektoriu, tai galetumem padaryt kino seansa  rolleyes.gif
Ka manot?

aš turiu projektorių. galėtume pabandyt kino seansą. tik man reiktų pagalbos, nes pūčiuosi ne dienom o valandom jau. ir dėl garso reiktų pagalvot.

grįžau po atostogų, tikiuosi prisijungt sekantį kartą.
Atsakyti
Labas, šauniausios mamytės.

Norėtume prisidėti prie jūsų organizuojamų vaikų gimtadienių švenčių. Galėtume vaikus pradžiuginti milžiniškais muilo burbulais. Vienas minusas, kad jiems reikia tinkamo oro - ty. kad nebūtų kritulių ir nepūstų gūsingas vėjas. Galima juos pūsti ir salėje, tik tuomet reiktų vyniojamu popieriumi iškloti grindis (nes paskui bus labai slidu ir sunku išplauti muilą).
Pats renginys tikrai labai smagus, dovanojantis labai geras emocijas smile.gif Norime jomis pasidalinti.

Kaip tai atrodo, galite pasižiūrėti čia - Vėjų Gaudymas .
O čia naujausias rudeninis filmukas - Vėjų gaudymas rudenį
O čia vasarinis tiesiog pasižiūrėjimui ... - prie jūros
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarazna: 26 spalio 2009 - 21:54
QUOTE(zarazna @ 2009 10 26, 21:50)
Labas, šauniausios mamytės.

Norėtume prisidėti prie jūsų organizuojamų vaikų gimtadienių švenčių. Galėtume vaikus pradžiuginti milžiniškais muilo burbulais.

thumbup.gif sauni ideja butu tikrai.

Kiek tas grozis kainuotu ax.gif
Atsakyti
Žinoma, kad nieko smile.gif
Atsakyti
Wow kaip grazei smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš už, labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu, butu vaikams smagumelis 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes-shanunuoles.
galiu padeti padaryti svente vaikeliui dar idomesne 4u.gif
turiu toki aparata su lemputemis ivairiu spalvu,kurios sukasi ir mazhdaug vaizdas butu toks (pas mane jis tik vienas,reikia statyti kambario kampe ir tada sitos lemputes apshviecia visa kambari) veikia nuo rozetes.jis man bus reikalingas tik lapkricio 20-21dienomis,iki to laiko galiu duoti,arba po to laiko 4u.gif
user posted image
Papildyta:
prie Ernesto gimtadienio (gruodzio 4d) galeciau prisijungti,o jeigu uzhtenka mamyciu-organizatoriu,tada galeciau nors pora dovaneliu perduoti,pvz:
(jeigu kazhkas netinka-sakykit)
puodeliai su zvereliais
user posted image

albumukas su piestukais ir rinkinukas toks:
user posted image

portfeliukas,kuriam yra piestukai,penalas,liniuote:
user posted image

fejos rinkinukas:
user posted image

lele-barbe:
user posted image

visureigiai: