Jau pirkiniai padalinti
Tiesiog ateik, paskaiciuosim, prisidesi keliais litais, kad visoms butu maziau islaidu
Tiesiog ateik, paskaiciuosim, prisidesi keliais litais, kad visoms butu maziau islaidu
Parasiau asmenine zinute
Aciu visoms prisijungusioms
Kaip zinia, grupeje yra 2 nauji berniukai - broliai Ernestas ir Edvinas, tiksliu ju gimtadieniu nezinau, tik tiek, kad liepa Edvinui suejo 1 m., o gruodi Ernestui bus 7 m.
Dabar artimiausias lapkricio 7 d. Vikos, kiek girdejau, La Bronė jau zino, ko ji noretu dovanu?
Kaip zinia, grupeje yra 2 nauji berniukai - broliai Ernestas ir Edvinas, tiksliu ju gimtadieniu nezinau, tik tiek, kad liepa Edvinui suejo 1 m., o gruodi Ernestui bus 7 m.
Dabar artimiausias lapkricio 7 d. Vikos, kiek girdejau, La Bronė jau zino, ko ji noretu dovanu?
Tai kaip gimtadieni Sauliaus pabaliavojot ar liko jis patenkintas?
Ačiū visoms už kompaniją
Visai smagiai pabuvom.
Aš ir pati dar naujokė, bet vis vien faina, kad ateina nauji žmonės - ačiū Baronkei
Luka pervede i kitą grupę, pasirodo jis buvo atskirtas nuo sesutes. Tai vietoj Luko atsirado tie du broliukai.
Vyresne Viktorija sakė, kad jos gimtadienis buvo liepos mėnesį. Lyg tai sąraše jos nėra
Visai smagiai pabuvom.
Aš ir pati dar naujokė, bet vis vien faina, kad ateina nauji žmonės - ačiū Baronkei
Luka pervede i kitą grupę, pasirodo jis buvo atskirtas nuo sesutes. Tai vietoj Luko atsirado tie du broliukai.
Vyresne Viktorija sakė, kad jos gimtadienis buvo liepos mėnesį. Lyg tai sąraše jos nėra
QUOTE(Salvi_ja @ 2009 10 21, 09:10)
cia dabar bus tos Vikos is triju sesuciu gimtadienis
Ideja grazi.
Esu buvusi antakalnyje esanciuos globos namuos, su maziukais bendravom. Sunkiai isivaizduoju ka su 16ikiniais veikt reiktu...
Esu buvusi antakalnyje esanciuos globos namuos, su maziukais bendravom. Sunkiai isivaizduoju ka su 16ikiniais veikt reiktu...
QUOTE(panther @ 2009 10 21, 09:19)
cia dabar bus tos Vikos is triju sesuciu gimtadienis
Tai gali kas surasyti datas, kada tiksliai laukiami artimiausi gimtadieniai?
Nes manau reikia po truputeli planuotis jau
QUOTE(panther @ 2009 10 21, 09:30)
Aciu visoms prisijungusioms
Sveikos
Ernesto gimtadienis - gruodžio 4 d. (2002 m.)
Edvino gimtadienis - liepos 31 d. (2008 m.).
Vika sakė, kad ji labai nori reljefinių lipdukų, geriausiai, kad būtų rožės ir lyg tai šuniukai (o gal kačiukai? ) (jie būtinai turi būti minkšti ) ir kokio nors albumėlio jiems lipinti. Ji buvo atnešusi Dianos albumą, į kurį klijuojami lipdukai, tai tas albumas buvo toks, kaip nuotraukoms sukišti .
Lapkričio 9 - 13 d. aš negalėčiau dalyvauti .
Papildyta:
QUOTE(Salvi_ja @ 2009 10 21, 10:10)
Kiek prisimenu, vyresnę Viktoriją mes kažkada sveikinom...