Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

QUOTE(austulis @ 2009 09 18, 21:25)
na tada ir as ne  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš tai čia ta pati La bronė smile.gif
Atsakyti
Blyn,kaip gaila,kad pas mus Klaipedoj nera tokiu dideliu iniciatoriu..Kaip as noreciau ir galeciau prie jusu prisijungt..Rengiam Klaipedoj kaledines sventes vaiku namuose,bet siaip per mazai iniciatyvos verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Vitra @ 2009 09 18, 21:28)
Aš tai čia ta pati La bronė smile.gif

Tai as jau supratau biggrin.gif
Vat lankot jus vaiku namus...isivaizduoju,kad esat nuomone apie juos susidare...pilni vaiku namai vaiku...o dabar is mano pozicijos...norim padet nors vienam nuskriaustam...o mum sako,kad siuo metu vaiku nera doh.gif verysad.gif liudna ko tais,nuo musu istatymu ir valdzios abejingumo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2009 09 18, 21:32)
Blyn,kaip gaila,kad pas mus Klaipedoj nera tokiu dideliu iniciatoriu..Kaip as noreciau ir galeciau prie jusu prisijungt..Rengiam Klaipedoj kaledines sventes vaiku namuose,bet siaip per mazai iniciatyvos verysad.gif
Papildyta:

Tai as jau supratau biggrin.gif
Vat lankot jus vaiku namus...isivaizduoju,kad esat nuomone apie juos susidare...pilni vaiku namai vaiku...o dabar is mano pozicijos...norim padet nors vienam nuskriaustam...o mum sako,kad siuo metu vaiku nera doh.gif  verysad.gif liudna ko tais,nuo musu istatymu ir valdzios abejingumo verysad.gif

Bet jūs tiesiog didvyriai, kad pasiryžę įvaikinti dar vieną, nors, kaip suprantu, turite savų tris... g.gif Apie pradžią šios iniciatyvos tai reikėtų klausti senbuvių, kiek žinau, tai Spyrga viena iš iniciatorių, na o prisijungti dabar mums - tai visai nesunku ir paprasta. Aš nerealiai pasikraunu energijos nuėjusi pas vaikus. Ko gero esu didelė savanaudė blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2009 09 18, 14:10)
paprastai kiekvienam dovanojam kazka uz 20-30 lt  4u.gif
ir siaip nuo seno buvo susitarimas, kad pirkti viska taip, kad kiekvienai iseitu susimesti ne daugiau kaip po 20 lt  unsure.gif o dar kai 2 gimtadieniais, paprastai pirkdavome 2 tortus, dar reikia kiekvienam jubiliatui po dovana, o musu pastaruoju metu ne taip daug susirenka  doh.gif bijau, kad nelabai iseis padoresne grandinele  doh.gif

Merginos, radau savo buvusiojo vyro sidabrine grandinele thumbup.gif .
Tokia tikrai neplonute ir nenutrauks jos, tai su mielu noru ja padovanosiu wub.gif Tad si problemyte jau isspresta manau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 09 18, 21:39)
Apie pradžią šios iniciatyvos tai reikėtų klausti senbuvių, kiek žinau, tai Spyrga viena iš iniciatorių

na as nebuvau iniciatore blush2.gif cia labiau divaa galima butu prie ju priskirti. dar pradzioje buvo ir kitu mamyciu. as prisijungiau gal po kokiu 4 menesiu nuo tada, kai mamos pradejo vaikscioti pas siuos vaikus.
siaip tai jau greitai bus 4 metai, kai juos lankome. per ta laika labai pasikeite lankanciuju kontingentas. dazniausiai buna, kad kelis kartus pas vaikus nueina ir is geru noru viskas tuo ir baigiasi verysad.gif

QUOTE(Šarlota @ 2009 09 20, 11:20)
Merginos, radau savo buvusiojo vyro sidabrine grandinele  thumbup.gif .
Tokia tikrai neplonute ir nenutrauks jos, tai su mielu noru ja padovanosiu  wub.gif  Tad si problemyte jau isspresta manau  ax.gif

o negaila taip atiduoti sita grandinele? unsure.gif
Atsakyti
gal mum reiktų kurią dieną susitikti ir aptarti ką mes galėtume papildomai veikti su grupe. aš turiu kelias idėjas, gal ir jūs kažką dar papildomai galvojat. galėtume susitikti kurį nors vakarą, pasėdėti kavinėj ir pašnekėti apie mūsų svajones smile.gif ką jūs į tai?
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2009 09 21, 06:39)

o negaila taip atiduoti sita grandinele?  unsure.gif

ne, negaila schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2009 09 21, 09:27)
gal mum reiktų kurią dieną susitikti ir aptarti ką mes galėtume papildomai veikti su grupe. aš turiu kelias idėjas, gal ir jūs kažką dar papildomai galvojat. galėtume susitikti kurį nors vakarą, pasėdėti kavinėj ir pašnekėti apie mūsų svajones smile.gif ką jūs į tai?

iniciatyva visada pagirtina 4u.gif 4u.gif 4u.gif bet is praktikos galiu pasakyti - klausimas, kaip ilgai jos uzteks g.gif nes pradzioje lyg ir visos sutinka, lyg ir pilnos geru noru padeti vaikams, bet ilgainiui vis sunkiau tampa kazka suorganizuoti, atsiranda vienokiu ar kitokiu priezasciu, kodel viena ar kita negali prie musu prisijungti verysad.gif
dabar galima tik dziaugtis, kad bent jau i gimtadienius susirenka siokia tokia grupele. atsimenu budavo ir tokiu kartu, kai is kokiu 8 norinciu eiti paskutine minute likdavo kokios 2 einancios. bijau, kad su tom papildomom idejom irgi galiausiai gali taip pat atsitikti unsure.gif
Atsakyti
As tai siulau susirinkus lankyt vaiku apsitarti, nes siaip sudetinga visas butu surinkti i kruva, o cia tuo paciu galima gi ir pasikalbeti prie varteliu pries ejima sveikinti wink.gif
Atsakyti
Stengsiuos si kart prisijungti ax.gif
Atsakyti
Tai jei Sauliaus gimtadienis spalio 14, o Jasminos 18 d., kada planuojames eiti? Kitos savaites pirmoj pusej?
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2009 10 12, 10:35)
Tai jei Sauliaus gimtadienis spalio 14, o Jasminos 18 d., kada planuojames eiti? Kitos savaites pirmoj pusej?

Tai lyg ir taremes jau 19 arba 20 d. ax.gif
Atsakyti