Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

QUOTE(Spyrga @ 2009 09 18, 12:59)
o cia kokio metalo tos grandineles? g.gif

sidabrines smile.gif Maciau keleta uz 30-32 Lt, na, nestoros, bet ir nepermatomos, ne siulai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(panther @ 2009 09 18, 14:25)
sidabrines  smile.gif Maciau keleta uz 30-32 Lt, na, nestoros, bet ir nepermatomos, ne siulai biggrin.gif

na tai kaina kaip ir ikandama, bet vis tiek klausimas, ar ilgai ja dziaugtusi g.gif bijau, kad greitai nutruktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2009 09 18, 13:31)
na tai kaina kaip ir ikandama, bet vis tiek klausimas, ar ilgai ja dziaugtusi  g.gif bijau, kad greitai nutruktu  g.gif

na, nezinau kaip ilgai, bet jau norit ilgaamzes, tai beliktu cepa pirkt biggrin.gif
kai pagalvoji, tai bilietai irgi tik tuom kart - paziures filma ir pamirs, tai net ir nezinau, ka geriau cia jam...
Atsakyti
Tik pabandžiau užmesti aki, dar rimčiau neieškojau, bet manau tikrai galima surasti. Na pvz.

http://www.manodrabu...andinele-11-58g

O kokia kaina maksimum gali buti?
Atsakyti
paprastai kiekvienam dovanojam kazka uz 20-30 lt 4u.gif
ir siaip nuo seno buvo susitarimas, kad pirkti viska taip, kad kiekvienai iseitu susimesti ne daugiau kaip po 20 lt unsure.gif o dar kai 2 gimtadieniais, paprastai pirkdavome 2 tortus, dar reikia kiekvienam jubiliatui po dovana, o musu pastaruoju metu ne taip daug susirenka doh.gif bijau, kad nelabai iseis padoresne grandinele doh.gif
Atsakyti
sveikos mergytes 4u.gif 4u.gif
as ne i tema,bet man kazko kunas pagaugais eina unsure.gif
mes susitvarke popierius ivaikinimui...laukiam kol vaika pasiulys...
sendien nakti sapnavau..nu visai ne i tema...kag paskambino is vaiku teisiu ir pasiule cigoniuke is Rumunijos doh.gif atsikeliau ryte ,isijungiau telika...o ten reportazas apie Rumunijos cigonus doh.gif doh.gif nu tikrai nezinojau,kad ten ju daug doh.gif doh.gif o dabar visai is niekur randu jusu tema,kur apie cigoniuke rasot doh.gif doh.gif man turbut jau pailset reik eiti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2009 09 18, 20:04)
sveikos mergytes 4u.gif  4u.gif
as ne i tema,bet man kazko kunas pagaugais eina unsure.gif
mes susitvarke popierius ivaikinimui...laukiam kol vaika pasiulys...
sendien nakti sapnavau..nu visai ne i tema...kag paskambino is vaiku teisiu ir pasiule cigoniuke is Rumunijos doh.gif atsikeliau ryte ,isijungiau telika...o ten reportazas apie Rumunijos cigonus doh.gif  doh.gif nu tikrai nezinojau,kad ten ju daug doh.gif  doh.gif o dabar visai is niekur randu jusu tema,kur apie cigoniuke rasot doh.gif  doh.gif man turbut jau pailset reik eiti rolleyes.gif

Iš tiesų tai kvailystes rašot... blush2.gif Mūsų Džasminos jums tikrai nesiūlys, nes ją mama lanko... O šiaip, ar tikrai norit įvaikinti, kad taip bijot... Nepergyvenkit, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Bronė: 18 rugsėjo 2009 - 19:49
QUOTE(La Bronė @ 2009 09 18, 20:48)
Iš tiesų tai kvailystes rašot...  blush2.gif Mūsų Džasminos jums tikrai nesiūlys, nes ją mama lanko... O šiaip, ar tikrai norit įvaikinti, kad taip bijot... Nepergyvenkit, viskas bus gerai  4u.gif

o jai ..jus ne taip supratot...as visiskai nebijau..tiesiog sirdis suvirpejo,kad gal but ten mano vaikas blush2.gif jai tik suzinociau,kad tai tiesa,ta pacia minute ten skrisciau...bet kaip jus sakot,tai tik sutapimas...ir aciui dievui,kad mamyte jos neuzmirsta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2009 09 18, 21:03)
o jai ..jus ne taip supratot...as visiskai nebijau..tiesiog sirdis suvirpejo,kad gal but ten mano vaikas blush2.gif jai tik suzinociau,kad tai tiesa,ta pacia minute ten skrisciau...bet kaip jus sakot,tai tik sutapimas...ir aciui dievui,kad mamyte jos neuzmirsta wub.gif

Labai atsiprašau, kad galėjau įžeisti... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitra @ 2009 09 18, 21:12)
Labai atsiprašau, kad galėjau įžeisti...  blush2.gif

visai ne biggrin.gif manes taip greit is veziu neismusit lotuliukas.gif ar man akyse dvejinas blink.gif bigsmile.gif kalbu su dviem zmonem vienu asmeniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2009 09 18, 21:16)
visai ne biggrin.gif manes taip greit is veziu neismusit lotuliukas.gif ar man akyse dvejinas blink.gif  bigsmile.gif kalbu su dviem zmonem vienu asmeniu lotuliukas.gif

Net nepastebėjau, kad prisijungta kitu niku lotuliukas.gif Čia mūsų daug SM vartotojų gyvena mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitra: 18 rugsėjo 2009 - 20:24
QUOTE(Vitra @ 2009 09 18, 21:23)
Net nepastebėjau, kad prisijungta kitu niku  lotuliukas.gif Čia mūsų daug SM vartotojų gyvena  mirksiukas.gif

na tada ir as ne lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti