Ką aš turėčiau nupirkti?
QUOTE(La Bronė @ 2009 09 16, 09:16)
Ką aš turėčiau nupirkti?
vaisiu dar niekas neapsieme nupirkti
QUOTE(Spyrga @ 2009 09 16, 09:38)
vaisiu dar niekas neapsieme nupirkti
O. K. Vaisiai mano
Saldainius ir gerimus nupirkau, iki susimatymo 18.30 prie varteliu
aciu visoms vakar ejusioms pas vaikus
aciu pirma karta prie musu prisijungusiai Salvi_jai tikiuosi prisijungs ir kita karta
taip pat aciu Šarlotai (jei neklystu) uz rubelius ir vaises maciau, kaip mergaites nubego rinktis rubu. be to, vaikams nerealiai patiko tie sokoladiniai kukuruzai reikes mums kita karta irgi ju nupirkti
vakar suzinojom, kada mazuju Luko ir Džasminos gimtadieniai:
Luko - liepos 31 d. (suejo 3 metai)
Džasminos - spalio 18 d. (bus 2 metai)
taip kad sekanti menesi bus 2 gimtadieniai: Sauliaus (spalio 14 d. sueis 16 metu) ir Dzasminos (kaip jau minejau, spalio 18 d. sueis 2 metai). todel, manau, kad mums reiketu bandyti organizuotis eiti kazkur spalio 19-22 dienomis
ka galima padovanoti Dzasminai gimtadienio proga, issiklausem aukletojos. ir panther jau lyg ir apsiims paziureti
Saulius uzsiprase labai jau prasmatnios dovanos - grandineles ant kaklo sidabrines mes neipirksim, nebent galima kazka paziureti bizuterijoje bet nezinau, ar verta pirkti ta bizuterija gal vis delto nupirkti jam pakvietimus i kina lauksiu visu nuomoniu del dovanos Sauliui
aciu pirma karta prie musu prisijungusiai Salvi_jai tikiuosi prisijungs ir kita karta
taip pat aciu Šarlotai (jei neklystu) uz rubelius ir vaises maciau, kaip mergaites nubego rinktis rubu. be to, vaikams nerealiai patiko tie sokoladiniai kukuruzai reikes mums kita karta irgi ju nupirkti
vakar suzinojom, kada mazuju Luko ir Džasminos gimtadieniai:
Luko - liepos 31 d. (suejo 3 metai)
Džasminos - spalio 18 d. (bus 2 metai)
taip kad sekanti menesi bus 2 gimtadieniai: Sauliaus (spalio 14 d. sueis 16 metu) ir Dzasminos (kaip jau minejau, spalio 18 d. sueis 2 metai). todel, manau, kad mums reiketu bandyti organizuotis eiti kazkur spalio 19-22 dienomis
ka galima padovanoti Dzasminai gimtadienio proga, issiklausem aukletojos. ir panther jau lyg ir apsiims paziureti
Saulius uzsiprase labai jau prasmatnios dovanos - grandineles ant kaklo sidabrines mes neipirksim, nebent galima kazka paziureti bizuterijoje bet nezinau, ar verta pirkti ta bizuterija gal vis delto nupirkti jam pakvietimus i kina lauksiu visu nuomoniu del dovanos Sauliui
Spyrga aciukas uz atskaita
Butinai stengsiuosi kita kart prisijungti
Kukuruzus imeciau, nes zinau pagal savo vaika, kad maziams tai pats paciausias valgis
Saunu, kad du gimtadieniai nusimato Tik, va del sidabrines grandineles, tai jo, manau brangokai Na, bet laiko dar yra, tai manau ka nors sugalvosim
Butinai stengsiuosi kita kart prisijungti
Kukuruzus imeciau, nes zinau pagal savo vaika, kad maziams tai pats paciausias valgis
Saunu, kad du gimtadieniai nusimato Tik, va del sidabrines grandineles, tai jo, manau brangokai Na, bet laiko dar yra, tai manau ka nors sugalvosim
Aciu visoms prisidejusioms
O Sauliui ne 15 metu?
Aga, as tada bandysiu Dzasminai paieskoti dovanos, jei teisingai isivaizduoju, kaip tai turetu atrodyti
Del grandineles, tai siaip yra labai plonyciu sidabriniu uz prieinama kaina, tai gal reikia paziuret, galesiu siandien per pietus uzmesti aki
O Sauliui ne 15 metu?
Aga, as tada bandysiu Dzasminai paieskoti dovanos, jei teisingai isivaizduoju, kaip tai turetu atrodyti
Del grandineles, tai siaip yra labai plonyciu sidabriniu uz prieinama kaina, tai gal reikia paziuret, galesiu siandien per pietus uzmesti aki
QUOTE(Šarlota @ 2009 09 18, 09:45)
QUOTE(panther @ 2009 09 18, 09:46)
1. O Sauliui ne 15 metu?
2. Del grandineles, tai siaip yra labai plonyciu sidabriniu uz prieinama kaina, tai gal reikia paziuret, galesiu siandien per pietus uzmesti aki
2. Del grandineles, tai siaip yra labai plonyciu sidabriniu uz prieinama kaina, tai gal reikia paziuret, galesiu siandien per pietus uzmesti aki
1. pagal mano duomenis 16, bet galiu ir klysti
2. plonytes ilgai neisnesios dar kai vyrukas, tai greitai nutrauks
QUOTE(Spyrga @ 2009 09 18, 08:49)
as irgi pritariu, kad jei dovanoti, tai jau tokia storesne
Ačiū visoms už kompaniją
Tikrai nebuvo baisu
Maža to, pagalvoju, kad galima būtu ir daugiau ką padaryti tiems vaikučiams.
Kitą kartą stengsiuos prisijungti, arčiau susipažinti ir su jumis ir su vaikais.
Vakar tie vyresnį berniukai nedalyvavo praktiškai - ar čia jiems jau ne fasonas torto valgyti
Dėl grandinėlės aš irgi pasidomesiu, man atrodo, tikrai nebutinai sidabrinė jinai turėtų būti.
Tikrai nebuvo baisu
Maža to, pagalvoju, kad galima būtu ir daugiau ką padaryti tiems vaikučiams.
Kitą kartą stengsiuos prisijungti, arčiau susipažinti ir su jumis ir su vaikais.
Vakar tie vyresnį berniukai nedalyvavo praktiškai - ar čia jiems jau ne fasonas torto valgyti
Dėl grandinėlės aš irgi pasidomesiu, man atrodo, tikrai nebutinai sidabrinė jinai turėtų būti.
Per pietus uzejau i keleta pardziu, tai siaip pakankamai vidutine grandinele galima uz 30 Lt rasti gerai paieskojus Dar jei kokia Laisvalaikio nuolaida duoda, tai apie 25 Lt gautusi. Na, nezinau, kaip dauguma nuspres Labai konkreciai neziurejau, tik prabegom, nes gal apsistosit ties bilietais. Nors jei jis taip nori ir laukia tos grandineles, tai gal geriau ja ir dovanoti, tai ne visam gyvenimui gi ji turi buti, paskui gal ir siaip atsibos, kol nutruks Svarbu pirminis dziaugsmas