Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

Ką aš turėčiau nupirkti?
Atsakyti
QUOTE(La Bronė @ 2009 09 16, 09:16)
Ką aš turėčiau nupirkti?

vaisiu dar niekas neapsieme nupirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2009 09 16, 09:38)
vaisiu dar niekas neapsieme nupirkti  mirksiukas.gif

O. K. Vaisiai mano biggrin.gif
Atsakyti
Saldainius ir gerimus nupirkau, iki susimatymo 18.30 prie varteliu 4u.gif
Atsakyti
aciu visoms vakar ejusioms pas vaikus 4u.gif

aciu pirma karta prie musu prisijungusiai Salvi_jai 4u.gif tikiuosi prisijungs ir kita karta mirksiukas.gif

taip pat aciu Šarlotai (jei neklystu) uz rubelius ir vaises 4u.gif maciau, kaip mergaites nubego rinktis rubu. be to, vaikams nerealiai patiko tie sokoladiniai kukuruzai thumbup.gif reikes mums kita karta irgi ju nupirkti

vakar suzinojom, kada mazuju Luko ir Džasminos gimtadieniai:

Luko - liepos 31 d. (suejo 3 metai)
Džasminos - spalio 18 d. (bus 2 metai)

taip kad sekanti menesi bus 2 gimtadieniai: Sauliaus (spalio 14 d. sueis 16 metu) ir Dzasminos (kaip jau minejau, spalio 18 d. sueis 2 metai). todel, manau, kad mums reiketu bandyti organizuotis eiti kazkur spalio 19-22 dienomis g.gif

ka galima padovanoti Dzasminai gimtadienio proga, issiklausem aukletojos. ir panther jau lyg ir apsiims paziureti mirksiukas.gif

Saulius uzsiprase labai jau prasmatnios dovanos - grandineles ant kaklo unsure.gif sidabrines mes neipirksim, nebent galima kazka paziureti bizuterijoje g.gif bet nezinau, ar verta pirkti ta bizuterija g.gif gal vis delto nupirkti jam pakvietimus i kina g.gif lauksiu visu nuomoniu del dovanos Sauliui mirksiukas.gif
Atsakyti
Spyrga aciukas uz atskaita mirksiukas.gif
Butinai stengsiuosi kita kart prisijungti wub.gif
Kukuruzus imeciau, nes zinau pagal savo vaika, kad maziams tai pats paciausias valgis bigsmile.gif

Saunu, kad du gimtadieniai nusimato thumbup.gif Tik, va del sidabrines grandineles, tai jo, manau brangokai unsure.gif Na, bet laiko dar yra, tai manau ka nors sugalvosim ax.gif
Atsakyti
Aciu visoms prisidejusioms 4u.gif
O Sauliui ne 15 metu? g.gif
Aga, as tada bandysiu Dzasminai paieskoti dovanos, jei teisingai isivaizduoju, kaip tai turetu atrodyti rolleyes.gif
Del grandineles, tai siaip yra labai plonyciu sidabriniu uz prieinama kaina, tai gal reikia paziuret, galesiu siandien per pietus uzmesti aki wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2009 09 18, 09:45)
Kukuruzus imeciau, nes zinau pagal savo vaika, kad maziams tai pats paciausias valgis  bigsmile.gif

thumbup.gif

QUOTE(panther @ 2009 09 18, 09:46)
1. O Sauliui ne 15 metu?  g.gif 
2. Del grandineles, tai siaip yra labai plonyciu sidabriniu uz prieinama kaina, tai gal reikia paziuret, galesiu siandien per pietus uzmesti aki wink.gif

1. pagal mano duomenis 16, bet galiu ir klysti blush2.gif

2. plonytes ilgai neisnesios schmoll.gif dar kai vyrukas, tai greitai nutrauks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyrga @ 2009 09 18, 08:49)

2. plonytes ilgai neisnesios  schmoll.gif dar kai vyrukas, tai greitai nutrauks  schmoll.gif

as irgi pritariu, kad jei dovanoti, tai jau tokia storesne ax.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už kompaniją 4u.gif
Tikrai nebuvo baisu smile.gif
Maža to, pagalvoju, kad galima būtu ir daugiau ką padaryti tiems vaikučiams.
Kitą kartą stengsiuos prisijungti, arčiau susipažinti ir su jumis ir su vaikais.
Vakar tie vyresnį berniukai nedalyvavo praktiškai - ar čia jiems jau ne fasonas torto valgyti blush2.gif
Dėl grandinėlės aš irgi pasidomesiu, man atrodo, tikrai nebutinai sidabrinė jinai turėtų būti.
4u.gif
Atsakyti
Per pietus uzejau i keleta pardziu, tai siaip pakankamai vidutine grandinele galima uz 30 Lt rasti gerai paieskojus wink.gif Dar jei kokia Laisvalaikio nuolaida duoda, tai apie 25 Lt gautusi. Na, nezinau, kaip dauguma nuspres 4u.gif Labai konkreciai neziurejau, tik prabegom, nes gal apsistosit ties bilietais. Nors jei jis taip nori ir laukia tos grandineles, tai gal geriau ja ir dovanoti, tai ne visam gyvenimui gi ji turi buti, paskui gal ir siaip atsibos, kol nutruks biggrin.gif Svarbu pirminis dziaugsmas wink.gif
Atsakyti
o cia kokio metalo tos grandineles? g.gif
Atsakyti