Įkraunama...
Įkraunama...

Lankom vaikus globos namuose Žirmūnuose

Sveikos 4u.gif

kol kas neprisikambinu į globos namus. Bet, tikiuosi, viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
vis dar neprisiskambinu unsure.gif ...
Atsakyti
as kazkada dariau krata savo spintoja ir pririnkau du didelius maisus geru rubu paaulems.Dar isskalbiau pridovanotus minkstus zaislus,kuriu gavosi irgi du maisai.Pati bijojau nesti,nes galvojau,gal netiks,nepriims.Tai pirma nusiunciau MB kad paklaustu ar reikia.Kaip jie apsidziauge.Tai viska palikom budinciai. smile.gif
Atsakyti
vakar gavau Justes sms, klause, kada ateisim jos sveikinti tongue.gif pasakiau, kad norim ketvirtadieni, bet niekaip nesusisiekiam su valdzia, kad susitarti. na tai ji, aisku, parase, kad ateitume ir kad ji pasakys apie mus aukletojai.

sakau, tai gal ir einam tada bet kokiu atveju ketvirtadieni? unsure.gif aisku, jeigu iki to laiko divaai pavyks susisiekti, bus dar geriau.
Atsakyti
Noriu atsiprasyti bet neiseis man sudalyvauti si karta doh.gif Sekmes jums wub.gif
Atsakyti
...prisikambinau...informavau...zadejo laukti...tik as, atsiprasau, nedalyvausiu...
Atsakyti
Aš turėčiau dalyvauti
Atsakyti
Tai as tada galiu nupirkti ir saldainius, ir pvz gerimus, dovana turi Spyrga, dar lieka tortas ir vaisiai
Atsakyti
O kelinta rinksites? As noreciau atnesti maisa rubu mergaitems.
Atsakyti
Beja gal kuri galit man i AZ mobilu parasyti, nes ketvirtadieni darzelyje teveliu susirinkimas, tai galiu paveluoti.
Paskambinciau i mobilu, isbegtumet kuri ir perduociau rubelius ax.gif
Atsakyti
renkames, kaip visada, 18.30 val

kol kas, kiek suprantu, tikrai einame tryse - Spyrga, panther, La Brone.
as galiu vel nupirkti torta 4u.gif

fsss, o tavo planai nepasikeite? beje, primink, kad mes si karta paskaiciuotume tau uz nuotraukas mirksiukas.gif
Atsakyti
taip, aš būsiu.
Atsakyti