Sveikos
kol kas neprisikambinu į globos namus. Bet, tikiuosi, viskas bus gerai
vis dar neprisiskambinu ...
as kazkada dariau krata savo spintoja ir pririnkau du didelius maisus geru rubu paaulems.Dar isskalbiau pridovanotus minkstus zaislus,kuriu gavosi irgi du maisai.Pati bijojau nesti,nes galvojau,gal netiks,nepriims.Tai pirma nusiunciau MB kad paklaustu ar reikia.Kaip jie apsidziauge.Tai viska palikom budinciai.
vakar gavau Justes sms, klause, kada ateisim jos sveikinti pasakiau, kad norim ketvirtadieni, bet niekaip nesusisiekiam su valdzia, kad susitarti. na tai ji, aisku, parase, kad ateitume ir kad ji pasakys apie mus aukletojai.
sakau, tai gal ir einam tada bet kokiu atveju ketvirtadieni? aisku, jeigu iki to laiko divaai pavyks susisiekti, bus dar geriau.
sakau, tai gal ir einam tada bet kokiu atveju ketvirtadieni? aisku, jeigu iki to laiko divaai pavyks susisiekti, bus dar geriau.
Noriu atsiprasyti bet neiseis man sudalyvauti si karta Sekmes jums
...prisikambinau...informavau...zadejo laukti...tik as, atsiprasau, nedalyvausiu...
Aš turėčiau dalyvauti
Tai as tada galiu nupirkti ir saldainius, ir pvz gerimus, dovana turi Spyrga, dar lieka tortas ir vaisiai
O kelinta rinksites? As noreciau atnesti maisa rubu mergaitems.
Beja gal kuri galit man i AZ mobilu parasyti, nes ketvirtadieni darzelyje teveliu susirinkimas, tai galiu paveluoti.
Paskambinciau i mobilu, isbegtumet kuri ir perduociau rubelius
Paskambinciau i mobilu, isbegtumet kuri ir perduociau rubelius