Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(Nidule @ 2009 05 01, 22:32)
Reikia ilipti i lova, pasiimti valgyti, atsipalaiduoti ir negalvoti "nu ir kada atsiras", pamatysi kaip pasiseks. Jeigu sedesi ir galvosi "nu kada, nu kada" smegenys blokuos. Nusipirk geros giros, as jau daug kam patariu, nes isbandzius esu iki negaliu. Super padeda. Nusiusk vyra nupirkti.

QUOTE(Chloja @ 2009 05 02, 01:47)
Klausykit, o as papsakosiu, kas man super padedavo - kazkaip ziauriai ir paniskai bijodavau (cia pacioje zindymo pradzioje), kad ims ir baigsis tas mano pienukas - cia vis tetules 'geranoriskai" apsviesdavo, kad viena diena taip ims ir nutiks doh.gif , tai zinot, apie ka galvodavau maitindama? ax.gif  isivaizduodavau, kad pas mane pieno tieeek daug ir jis toooks riebus, kaip sviestas drinks_cheers.gif . Kazkaip man labai stebuklingai suveikdavo... drinks_cheers.gif Na, o paskui manojo "fabrikelio" veikla taip isibegejo, kad net ir fantazijos pajungti nebereikedavo - savaime viskas. Man atrodo, kad tiesiog reikia uzsidengti ausis ir "negirdeti",kai kazkas is salies teigia, kad gal tau pieno negana ar pan.

tai as ir negalvoju nu kada nu kada, bet kai taip 2 savaiates gyveni... tai nelabai geraij... o as visada guledama galvoju kad pienelio pas mane yra ir uztektinai.

Siandien siusiu vyra i parduotuve
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2009 05 01, 20:45)
na va o as su sunum vel apie 4 valandas ant papuliu kabojom... nzn kada to pienelio atsiras normaleij... jei taip ilgai reikia tai net nzn...

Mėnuo kitas ir greičiau pavalgys tongue.gif

QUOTE(Chloja @ 2009 05 02, 00:47)
isivaizduodavau, kad pas mane pieno tieeek daug ir jis toooks riebus, kaip sviestas drinks_cheers.gif . Kazkaip man labai stebuklingai suveikdavo... drinks_cheers.gif Na, o paskui manojo "fabrikelio" veikla taip isibegejo, kad net ir fantazijos pajungti nebereikedavo - savaime viskas. Man atrodo, kad tiesiog reikia uzsidengti ausis ir "negirdeti",kai kazkas is salies teigia, kad gal tau pieno negana ar pan.

O aš galvodavau, kad visos pasaulio upės pilnos pieno ir teka teka į mane. Ir tekėjo lotuliukas.gif
Nors aš iš tų, kurios brangina kiekvieną lašą, likučio niekada nebūna.
Atsakyti
galiu ir as savo patirtim pasidalinti.

mano dukrytei 10.5 men, dar vis maitinu. pradzia buvo labai sunki kaip ir daugeliui... iki kraujo nukramtyti speneliai, maitinimas kas 15 min, pienelio trukumas, guzai krutyse... del pastarosios priezasties, jau buvau nusprendusi nustoti maitinti, nes tik apsirengiu truputi ploniau, pusteli vejelis ir jau ziurek temperatura pakyla, skauda krutis doh.gif taip nuo 9 men nustojau maitinti dienos metu, nakti to padaryti kol kas neimanoma, nes miega dukra labai neramiai, verkslena kas valanda, tai turiu duoti kruti, nes kitaip riksmai prasideda.

tas nemaitinimas pienuku dienos metu palengvino gyvenima, galiu palikti dukryte su mociute ilgesniam laikui, pati kazka neskubedama nuveikti. bet va pries kelias dienas mazoji apsirgo ir atsisake bet kokio maisto, neliko nieko kito kaip tik vel duoti papa, net jei jis tuscias (per diena vos susikaupdavo pienelio vakarui). na ir... siandien jau ketvirta ligos diena, dukryte sveiksta, pienelio vel beveik tiek kiek anksciau ir pagalvojau, kad maitinsiu normaliai ir toliau wub.gif ( ta prasme diena ir nakti).

vel busiu pati reikalingiausia savo mazytei ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo apvali: 02 gegužės 2009 - 11:44
QUOTE(apvali @ 2009 05 02, 11:43)
galiu ir as savo patirtim pasidalinti.

mano dukrytei 10.5 men, dar vis maitinu. pradzia buvo labai sunki kaip ir daugeliui... iki kraujo nukramtyti speneliai, maitinimas kas 15 min, pienelio trukumas, guzai krutyse... del pastarosios priezasties, jau buvau nusprendusi nustoti maitinti, nes tik apsirengiu truputi ploniau, pusteli vejelis ir jau ziurek temperatura pakyla, skauda krutis  doh.gif  taip nuo 9 men nustojau maitinti dienos metu, nakti to padaryti kol kas neimanoma, nes miega dukra labai neramiai, verkslena kas valanda, tai turiu duoti kruti, nes kitaip riksmai prasideda.

tas nemaitinimas pienuku dienos metu palengvino gyvenima, galiu palikti dukryte su mociute ilgesniam laikui, pati kazka neskubedama nuveikti. bet va pries kelias dienas mazoji apsirgo ir atsisake bet kokio maisto, neliko nieko kito kaip tik vel duoti papa, net jei jis tuscias (per diena vos susikaupdavo pienelio vakarui). na ir... siandien jau ketvirta ligos diena, dukryte sveiksta, pienelio vel beveik tiek kiek anksciau ir pagalvojau, kad maitinsiu normaliai ir toliau  wub.gif  ( ta prasme diena ir nakti).

vel busiu pati reikalingiausia savo mazytei  ax.gif

šaunuolė 4u.gif
pradžia ir mano tokia...
o kas liečia maitinimą ir palikimą, tai su vyresniais vaikučiais jokios bėdos....mamytė grįžta ir atsigeria, o jei nėra ir nereikia....taip, kad maitink ir dieną...ir drąsiai palik močiutei pasidžiaugti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidule @ 2009 05 01, 22:32)
Reikia ilipti i lova, pasiimti valgyti, atsipalaiduoti ir negalvoti "nu ir kada atsiras", pamatysi kaip pasiseks. Jeigu sedesi ir galvosi "nu kada, nu kada" smegenys blokuos. Nusipirk geros giros, as jau daug kam patariu, nes isbandzius esu iki negaliu. Super padeda. Nusiusk vyra nupirkti.

Jo gira ir man padeda, tik geriu MB pagaminta thumbup.gif , pirktiniu tai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babis: 02 gegužės 2009 - 18:02
QUOTE(Chloja @ 2009 05 02, 01:47)
Klausykit, o as papsakosiu, kas man super padedavo - kazkaip ziauriai ir paniskai bijodavau (cia pacioje zindymo pradzioje), kad ims ir baigsis tas mano pienukas - cia vis tetules 'geranoriskai" apsviesdavo, kad viena diena taip ims ir nutiks doh.gif , tai zinot, apie ka galvodavau maitindama? ax.gif  isivaizduodavau, kad pas mane pieno tieeek daug ir jis toooks riebus, kaip sviestas drinks_cheers.gif . Kazkaip man labai stebuklingai suveikdavo... drinks_cheers.gif Na, o paskui manojo "fabrikelio" veikla taip isibegejo, kad net ir fantazijos pajungti nebereikedavo - savaime viskas. Man atrodo, kad tiesiog reikia uzsidengti ausis ir "negirdeti",kai kazkas is salies teigia, kad gal tau pieno negana ar pan.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babis @ 2009 05 02, 18:02)
Jo gira ir man padeda, tik geriu MB pagaminta  thumbup.gif , pirktiniu tai  schmoll.gif

O kaip jis ta gira gamina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylia @ 2009 05 02, 21:07)
O kaip jis ta gira gamina?  ax.gif

Na cia jo firminis receptas, duona, cukrus, mieles, razinos ir vanduo. Gaminimo procesas gan ilgas, bet rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2009 05 02, 08:34)
tai as ir negalvoju nu kada nu kada, bet kai taip 2 savaiates gyveni... tai nelabai geraij... o as visada guledama galvoju kad pienelio pas mane yra ir uztektinai.

Siandien siusiu vyra i parduotuve

dvi savaites nedaug, paskui priprasi. Zinau taves nepaguos, bet pas tave vienas vaikas, gali atsigulti, isitaisyti patogiai ir sau guleti. O pas mane du vaikai, as negaledavau labai jau ten isitaisyti, nes reikedavo daznai abu susikabinti. Per pertraukeles eidavau cia ir guosdavausi. Dabar kai ziuriu atgal tia man tiesiog atrodo kad jiems reikejo mamos labiau nei pieno, nes pagal visus pozymius (svorio augimas ir sysinimas) tai pieno jiems per akis uztekdavo. istversi, sunkiausia pirmus du-tris menesius. Paskui tikrai viskas daaaug lengviau. Svarbu kad vaikutis sveikas....kazkaip po musu apsirgimo noro virusu ir ligonines, supratau kiek daaaaaug mama gali istverti del savo vaiku......
Atsakyti
Na ka mamytes stipryes visoms, as cia vistike kasdien po kelis kartus ilendu... pasiskaitineti, matysim kaip seksis smile.gif o dabar vos uzmigo mano turtas einu miegoti ir as...
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2009 05 02, 21:36)
Na ka mamytes stipryes visoms, as cia vistike kasdien po kelis kartus ilendu... pasiskaitineti, matysim kaip seksis smile.gif o dabar vos uzmigo mano turtas einu miegoti ir as...

dar yra maitinančių pašnekesiai biggrin.gif
http://www.supermama...howtopic=437556

laikykis 4u.gif
Atsakyti
na ka va 4 paras buvom tik su MP... labai smagu kad taip... tik labai sunku vakarais 4 valandas prakabom ant papuliu kol pavalgom ir uzmiegam...
Atsakyti