QUOTE(Nidule @ 2009 05 01, 22:32)
Reikia ilipti i lova, pasiimti valgyti, atsipalaiduoti ir negalvoti "nu ir kada atsiras", pamatysi kaip pasiseks. Jeigu sedesi ir galvosi "nu kada, nu kada" smegenys blokuos. Nusipirk geros giros, as jau daug kam patariu, nes isbandzius esu iki negaliu. Super padeda. Nusiusk vyra nupirkti.
QUOTE(Chloja @ 2009 05 02, 01:47)
Klausykit, o as papsakosiu, kas man super padedavo - kazkaip ziauriai ir paniskai bijodavau (cia pacioje zindymo pradzioje), kad ims ir baigsis tas mano pienukas - cia vis tetules 'geranoriskai" apsviesdavo, kad viena diena taip ims ir nutiks , tai zinot, apie ka galvodavau maitindama? isivaizduodavau, kad pas mane pieno tieeek daug ir jis toooks riebus, kaip sviestas . Kazkaip man labai stebuklingai suveikdavo... Na, o paskui manojo "fabrikelio" veikla taip isibegejo, kad net ir fantazijos pajungti nebereikedavo - savaime viskas. Man atrodo, kad tiesiog reikia uzsidengti ausis ir "negirdeti",kai kazkas is salies teigia, kad gal tau pieno negana ar pan.
tai as ir negalvoju nu kada nu kada, bet kai taip 2 savaiates gyveni... tai nelabai geraij... o as visada guledama galvoju kad pienelio pas mane yra ir uztektinai.
Siandien siusiu vyra i parduotuve