Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(AusraR @ 2009 04 30, 20:33)
tai as irgi tik paragauti, nes pati geriau tai neimanoma atsigint smile.gif nors jogurtuko jau duodu ir pavalgyt, patinka jiems. Sulciu tai as kazkaip nelabai ir siulau....kad nelabai yra is ko spaust dabar....

Spaustų nėgėrė jokių, daviau hipp paragauti, tai irgi negėrė. Vis tik vanduo geriausias, o dar geriau MP ax.gif
Atsakyti
Matysim kiek ilgam imigo smile.gif o ir as jau einu gulti
Atsakyti
[quote=reginamilos,2009 04 30, 18:39]
gal kas galetu patarti, pas daktare vaziuosim tik si antradieni. Sianden mums lygiai menuo. Pradejau maitint pati, bet nuo balandzio 27 dienos man pasirode, kad pieno per mazai ir pradejau primaitint Hipp misinuku. Tai dabar buna tai misinuka duodu tai krutine.
--------------------------------------------------------------------------------------
Vat tai ir negerai, kad vietoje to, jog siulytum ir siulytum papa, davei misinuko. Ta negerai ir padarei. Zinoma paklausi, o ka ziureti i alkana vaika? Ne neziureti, o dviese "dirbti" ir issaukti naturalia pieno gamyba, t.y. poreikis lygu tiekimas lygu poreikis. Todel uzvalgyk zmoniskai, kad nesedetum alkana, ir papa duok kiek gali. Jeigu lelius zinda tai tegul ir kaba kaip broske kol pieno atsiras daugiau. Uzgerk geros giros, tik ne sintetines, mieliens tokios. Pades pamatysi.
O isberti galejo ir nuo tavo hormonu, ne tik nuo misinuko, nors tavo atveju atrodo daugaiu misinukas kaltas. Sekmes. Nepasiduosi per 3 menesius, kantrybes ir dar karta kantrybes - bus gerai. Pati bandziua, zinau. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidule: 01 gegužės 2009 - 09:35
QUOTE(Agotė @ 2009 04 30, 19:03)
3 savaitėlių vaikučių oda valosi savaime ir duoda tokį bėrimą, bėrimas- spuogeliai raudoni su baltais taškeliais.
arba nuo mišinio.....

o šiaip jei norite atstatyti tai mišinuko neduokite....kuo ilgiau ir dažniau stimuliuos krūtį, tuo greičiau atstatysit.....turbūt buvo augimo šuolis....tuomet vaikai "pakaba" ant krūtinės...ir po keleto parų...padaugėja pagal vaikučio poreikį......
dar jei turit laiko permeskit temukę ir praeitas....daug patarimų ir panačių situacijų kaip jūsų....

aciu
Papildyta:
QUOTE(eda9 @ 2009 04 30, 21:26)
O tai nuo bėgiojimo pieno daugėja? unsure.gif Nesu girdėjus?

as galvojau sportas paskatins pieno gaminima. Manau, kad tai niekam nepakenke. Greiciau formos atstatomos, pati geeriau jauties, daugiau pozitivumo. Bent man taip.
Papildyta:
[quote=Nidule,2009 05 01, 10:34]
[quote=reginamilos,2009 04 30, 18:39]
gal kas galetu patarti, pas daktare vaziuosim tik si antradieni. Sianden mums lygiai menuo. Pradejau maitint pati, bet nuo balandzio 27 dienos man pasirode, kad pieno per mazai ir pradejau primaitint Hipp misinuku. Tai dabar buna tai misinuka duodu tai krutine.
--------------------------------------------------------------------------------------
Vat tai ir negerai, kad vietoje to, jog siulytum ir siulytum papa, davei misinuko. Ta negerai ir padarei. Zinoma paklausi, o ka ziureti i alkana vaika? Ne neziureti, o dviese "dirbti" ir issaukti naturalia pieno gamyba, t.y. poreikis lygu tiekimas lygu poreikis. Todel uzvalgyk zmoniskai, kad nesedetum alkana, ir papa duok kiek gali. Jeigu lelius zinda tai tegul ir kaba kaip broske kol pieno atsiras daugiau. Uzgerk geros giros, tik ne sintetines, mieliens tokios. Pades pamatysi.
O isberti galejo ir nuo tavo hormonu, ne tik nuo misinuko, nors tavo atveju atrodo daugaiu misinukas kaltas. Sekmes. Nepasiduosi per 3 menesius, kantrybes ir dar karta kantrybes - bus gerai. Pati bandziua, zinau. 4u.gif
[/quote]
aciu
Atsakyti
pirmą vaikiuką maitinau iki metų, paskui pati nutraukiau, nes pradėjau lauktis.
antrą maitinau iki 8 mėn, pati kalta, per naktį išvykę šventėm gimtadienį. pieno nusitraukt nemokejau, ir ryte krūtinė užsidegė doh.gif
o šiaip su pienuku visada viskas buvo tvarkoj. svarbu NORAS drinks_cheers.gif
Atsakyti
Rytoj einam i vestuves, o as tiek pergyvenu, kad maze reikes palikti ir kad ji kokius min 4 maitinimus is buteliuko gaus verysad.gif Ir mastau ar nebus paskui problemu su kruties emimu g.gif o gryzti ir pamaitinti nebus kaip verysad.gif Musu mazajai 2 menesiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Radmilė @ 2009 05 01, 17:46)
Rytoj einam i vestuves, o as tiek pergyvenu, kad maze reikes palikti ir kad ji kokius min 4 maitinimus is buteliuko gaus  verysad.gif  Ir mastau ar nebus paskui problemu su kruties emimu  g.gif o gryzti ir pamaitinti nebus kaip  verysad.gif  Musu mazajai 2 menesiai  ax.gif

Aš pirmą kartą palikau vaikutį irgi 2 mėn. Mama maitino ją iš šaukštelio, o kitą dieną nusipirko paprastą puodelį kietu snapeliu su viena skylute. Ir lašino, pylė po truputį į burnytę. Taip kad neduokit to buteliuko. Vieną dieną galima ir kitaip pamaitinti.
O pliusas tas, kad iš puodelio išmoko gerti vos tik jau gebėjo jį nulaikyti. ax.gif blush2.gif

Atsakyti
sveikutes 4u.gif
mes kolkas tik trecia para gyvenam, bet kolkas su zindymu labai dideliu prblemyciu neturim aciu Dievuliukui blush2.gif
tik vat as nezinau kaip suprasti kada mergyte pavalgius jau blush2.gif nes buna ispjauna ji speneli, bandau ikist atgal, toks jausmas, kad jau nebenori, bet paimam atsirugti ja ir ji paleidzia savo dudeles i darba.. tada vel duodu, bet neima, po t panesioju 20 min ir tada paima vel blush2.gif cia normalu? blush2.gif

ir dar klausimas :
kodel mano mazyle, nors atrodo, kad jau sotut sotute, bet paimam ja atsirugti ant rankyciu (palaikom staciai) ir ji labai labai verkt pradeda? doh.gif ar cia normalu? o gal nebutina kad atsirugtu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 05 01, 19:44)
sveikutes  4u.gif
mes kolkas tik trecia para gyvenam, bet kolkas su zindymu labai dideliu prblemyciu neturim aciu Dievuliukui  blush2.gif 
tik vat as nezinau kaip suprasti kada mergyte pavalgius jau  blush2.gif nes buna ispjauna ji speneli, bandau ikist atgal, toks jausmas, kad jau nebenori, bet paimam atsirugti ja ir ji paleidzia savo dudeles i darba.. tada vel duodu, bet neima, po t panesioju 20 min ir tada paima vel  blush2.gif cia normalu?  blush2.gif
ir dar klausimas :
kodel mano mazyle, nors atrodo, kad jau sotut sotute, bet paimam ja atsirugti ant rankyciu (palaikom staciai) ir ji labai labai verkt pradeda?  doh.gif ar cia normalu? o gal nebutina kad atsirugtu?  blush2.gif

Atruginti butina ir atruginimas gali ivykti greitai, o gali reiekti is 20 min. Gal atruginimo poza nepatinka.
Spjauna matyt del to, kas arba tinginiuke ir tingi istraukti paskutini pienuka arba jau iavargius viska nes greitute. Atrugink ir duok vel ta pati papa - spjauna - duok tada kita. Spjauna tai paskraidink ant pilvelio, pabuk, praeis valanda vel siulyk. Tai normalu. Sekmytes 4u.gif
Atsakyti
na va o as su sunum vel apie 4 valandas ant papuliu kabojom... nzn kada to pienelio atsiras normaleij... jei taip ilgai reikia tai net nzn...
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2009 05 01, 21:45)
na va o as su sunum vel apie 4 valandas ant papuliu kabojom... nzn kada to pienelio atsiras normaleij... jei taip ilgai reikia tai net nzn...

Reikia ilipti i lova, pasiimti valgyti, atsipalaiduoti ir negalvoti "nu ir kada atsiras", pamatysi kaip pasiseks. Jeigu sedesi ir galvosi "nu kada, nu kada" smegenys blokuos. Nusipirk geros giros, as jau daug kam patariu, nes isbandzius esu iki negaliu. Super padeda. Nusiusk vyra nupirkti.
Atsakyti
QUOTE(Nidule @ 2009 05 01, 22:32)
Reikia ilipti i lova, pasiimti valgyti, atsipalaiduoti ir negalvoti "nu ir kada atsiras", pamatysi kaip pasiseks. Jeigu sedesi ir galvosi "nu kada, nu kada" smegenys blokuos. Nusipirk geros giros, as jau daug kam patariu, nes isbandzius esu iki negaliu. Super padeda. Nusiusk vyra nupirkti.

Klausykit, o as papsakosiu, kas man super padedavo - kazkaip ziauriai ir paniskai bijodavau (cia pacioje zindymo pradzioje), kad ims ir baigsis tas mano pienukas - cia vis tetules 'geranoriskai" apsviesdavo, kad viena diena taip ims ir nutiks doh.gif , tai zinot, apie ka galvodavau maitindama? ax.gif isivaizduodavau, kad pas mane pieno tieeek daug ir jis toooks riebus, kaip sviestas drinks_cheers.gif . Kazkaip man labai stebuklingai suveikdavo... drinks_cheers.gif Na, o paskui manojo "fabrikelio" veikla taip isibegejo, kad net ir fantazijos pajungti nebereikedavo - savaime viskas. Man atrodo, kad tiesiog reikia uzsidengti ausis ir "negirdeti",kai kazkas is salies teigia, kad gal tau pieno negana ar pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chloja: 02 gegužės 2009 - 00:50