QUOTE(vitavip184 @ 2009 06 29, 13:32)
sveikos mamytes,dziugu kad radau sia temele.man reikia patarimo.musu dukrytei jau virs 2 men.as ja maitinu pati,pieno tikrai turejau pakankamai,bet va pries kelias dienas ryte pabudusi pajutau kad papukai mano minksti ir visaimazai prisikaupe pienuko,na bet pavalge mazoji,o as sunerimus dar nulekiau i vaistine ir nupirkau misinuko similak,nes tadien namuose likau viena,todel pasiruosiau del visa ko.na ir kaip reikejo maitint antra kart pienuko jau nebuvo gal labai mazai,todel padariau misinuko,ji pavalge,bet ne visa kiek reikejo ir dabar vis palieka po 20 po 40 gr.tai su misinuku ja damaitinu jau 4 d.bet kaip tik pajuntu kad papukai pakieteja kad prisigamino pienuko is karto negalvodama maitinu pati...ir kaip man sutvarkyti ta pienuko gaminimasi kad butu kaip ir anksciau,as taip nenoriu tu misinuku,man taip grazu ir miela matyti savo turta kaip ji skaniai valgo is kruties..patarkit ka man daryt kad pienas visai nedingtu... jei kas galit patarimus rasykit i az.labai lauksiu...
tikrai be reikalo tuos misinukus girdot savo vaikiukui. krutys minkstesnes, nes reguliojasi pasiula - paklausa. pienas negali taip viena ryta dingti nei is sio nei is to. o tam, kad jis staiga dingtu, tai priezastis turi buti labai rimta, nu tiesiog labai labai labai baisiausiai rimta (sunki liga ar psichologinis smugis ). Zodziu, kad dingtu pienukas, turetu nutikti kazkas labai tragisko (ir tai, nemazai moteru net isgyvenus tragedija pienukas nepradingsta...)
tai va, maitinkit savo mazyli ir dziaukites. ir nesukit sau galvos del minkstu ar kietu krutu. nuo kietumo ar didumo cia niekas nepriklauso. sekmes ir meskit von ta mosinuka