QUOTE(DaliaMa @ 2009 06 18, 13:09)
Stiprybės ir sėkmės jums, AudrikeB
O aš vėl atėjau pasiguosti... Šiandien tiesiog verkti norisi
Ir naktį lelius prastai miegojo, vis pilvuką pūtė, o nuo ryto 7val. iš viso košmaras - pabuvo linksmas gal 0,5 val., o paskui vis zyzia, ieško valgyt, aš jį nežinau kiek kartų jau pire vienos-kitos ir vėl iš pradžių krūties dedu, vaikas migdosi, bet tik pamiega lovytėj 3 min., ir vėl verkia (bet taip nelabai stipriai, greičiau skundžiasi) - nesuprasi, ar čia pilvukas, ar pieno trūksta, nes krūtys iš tiesų tuščios tuščios... Ir taip iki 13 val., tik dabar užlūžo valandai, tik kažin ar ilgiau temps
Būdavo pas mus tokių vakarų (tiesą pasakius, beveik kasdien), bet kad ryte taip
O sesės kaip gaila - pusryčius dar sugebėjau paduoti, bet pažaisti - be prošvaisčių - neša ji man į miegamąjį savo barbes ir rodo, nes aš jau pas ją ateit fiziškai nebegaliu, kai sūnutis vis ant krūties kabo... Greičiau jau ateitų svėrimosi diena (dar 10 dienų kol grįš gydytoja iš atostogų) - pamatysim, kad nieko nepriaugom ir bus aišku, kad vaikas toks iš bado...
Taip bandau į viską žiūrėt pozityviai, bet jau nebeišeina...
Labutis. Oi kaip tave suprantu. Mano irgi nuolat prie papuko būdavo ir vis verkdavo. Svorio per pirmą savaitę po ligoninės priaugo tik 40gr. Gydytoja liepė damaitint. Labai pergyvenau, kad nuo pirmo mėnesio reikia duoti mišinuką, bet nuolatinis vaiko verkimas ir baimė marint vaiką badu nugalėjo
Daviau mišinuko, bet tuo pačiu metu sąžiningai ir toliau maitinau vaiką. Nieko kito neveikiau, maitindavau tol, kol vaikas pavargdavo traukt tuščią krūtį, tada duodavau šiek tiek mišinio, pati atsigaudavau valandžikę ir vėl maitinau
Krūtinė buvo siaubingai nugraužta, teko ir balsu iš skausmo verk, bet nepasidaviau ir toliau daviau krūtį. Ir ką, kai vaikui suėjo 2,5 mėn atsisakė mišinuko.
Dabar valgom tik mano pienelį.
Aišku, valgom labai dažnai ir dar neteko pas gydytoja pasisvert, bet mano svarstyklės namie rodo, kad priaugom apie 1kg, o ir pagal rinkes apie kojytes, kakliuką ir rankytes nepanašu, kad vaikas badautų
Ką noriu tuo pasakyt, ogi tai, kad net jei ir atrodo, kad nėra pienuko, net jei ir labai sunku, vis tiek reikia maitint ir pienuko tikrai atsiras
Nežinau kaip seksis toliau, bet kol kas labai džiaugiuos ir labai ačiū merginoms, kurios man patarė ir mane palaikė