QUOTE(Diax @ 2009 06 02, 23:55)
Viskas normalu - tokie vaikučiai jau turi išmiegoti visą naktį
Na, cia turbut labai individualu... Mums jau puse metu, o keliasi maze valgyt kas 2 - 3 val. nakti, ir valgo labai daug, ne siaip sau pasiciulpia. Ir apskritai man rodos, kad ji nakti daug daugiau privalgo, nei diena Bet as nieko nebandau keist, nors daug kas sako, kad nakti tureciau nebeduoti, bet tai ka daryt, virkdyti vaika? Gal nusiklykus ir be MP nuluztu, bet man tai per daug ziauru atrodo...
Na, cia turbut labai individualu... Mums jau puse metu, o keliasi maze valgyt kas 2 - 3 val. nakti, ir valgo labai daug, ne siaip sau pasiciulpia. Ir apskritai man rodos, kad ji nakti daug daugiau privalgo, nei diena Bet as nieko nebandau keist, nors daug kas sako, kad nakti tureciau nebeduoti, bet tai ka daryt, virkdyti vaika? Gal nusiklykus ir be MP nuluztu, bet man tai per daug ziauru atrodo...
Mums jau irgi 6,5 men, bet vis dar keliames nakti kas 2-3 val. Draugems taip buvo, o kelimasis pasibaige kai nustojo maitint. Nieko nekeiciu - nori vaikutis papuko - duodu...
QUOTE(Belatrikse @ 2009 06 03, 11:12)
man labai padejo antspeniai, mazyte tiesiog neapziodavo daugiau nei spenelis, o gal as nemokejau paduoti,,, Antspeniuose speneliai ismirkdavo ir greit sugijo, o maziuke iprato kad burnytej turi but daugiau "mesos" ir jau be antspenio pati itraukdavo papulio kuo daugiau, taip, manau, ismokome teisingai valgyt
as maitinu pagal laika - apie tris valandas is vieno papo, kitas tris is kito, ir duodu zyst kada tik papraso, dabar kai karsta tai ir kas pusvalandi kartais gaunasi
as maitinu pagal laika - apie tris valandas is vieno papo, kitas tris is kito, ir duodu zyst kada tik papraso, dabar kai karsta tai ir kas pusvalandi kartais gaunasi
Mes pirma menesiuka irgi su antspeniais draugavom. Gal del to speneliai ir nebuvo nugrauzti. Ir nesamone, kad vaikutis pripranta prie ju ir paskui nebeima normaliai kruties- ima ir dar kaip, tik aisku pirmi kartai sunkiau ejosi.