QUOTE(JasVita @ 2009 05 29, 22:01)
Matau kalbėjot apie viduriavimą... Šitas klausimas ir mane neramina... Mano mergina kakoja vandenuku... geltonai... tik pastovėjusios išmatėlės įgauna žalsvą spalvą... Konsultavausi su gydytoja, tai sakė linexo pagert... tai taip ir darėm...., visą dėžutę sugėrė ir nieks nepasikeitė... Jau kažkaip ir neįsivaizduoju, kad gali kitaip kakot... Bet nei ji irzlesnė, nei nelaimingesnė... na žodžiu tik kakoja vandenuku... Galvoju gal daržovių atsisakyt?... nes kai pradėjau salotas valgyt, taip ir atsitiko... Po savaitės jos tokio tuštinimosi buvom TA, gydytojos dar kartą užklausiau, tai ji sakė, kad ji nepanaši į viduriuojančią... ir tipo kol maitinu čia atseit norma... Bet man labiau patiko tie ankstesni jos kakučiai, geltoni, su visokiais baltais gumulėliais...
Viduriavima rodo VISI sie pozymiai VIENU METU, o jeigu bent vieno kazkurio pozymio nera, tai vadinasi neviduriuoja.
1) kakoja po kokiu minuciu 5 nuo pradejimo valgyti pradzios. 2) kiek valgo kartu, tiek ir kakoja. Apytikriai 12-15 kartu per diena.
3) kakoja visisku vandenuku. 4) kakutis labai tamsiai arba vidutiniskai tamsiai zalias (kaip ka tik issproge medziu lapai arba medziu lapai vasaros metu). Ir zalias jis is karto, o ne po to kai pastovi ir susigeria i pampersa.
BALTI arba GELTONI GUMULIUKAI rodo kad yra nesuvirskintu riebalu. Cia taip buna kudikiams, nes ju nebrandi kasa. Jeigu tas kelia problemu, reikia pagerti virskinimo fermentu Creon.
Papildyta:
Mums 4 menesiai, o jau turime 2 dantukus. Siandien maze eme kandziotis. Nu jeigu per kiekviena maitinima, tai nenoreciau
ka darete kai jusu vaikai pradejo kandziotis??