QUOTE(Aurosoma @ 2009 05 25, 13:48)
Laba diena. Oi, turiu toki klausimeli, tikiuosi kas nors man gales patarti. Maitinau savo maziuka, kol krutyse liko kokia 30ml (abejose), galvoju maitinsiu kol neliks nei lasiuko (ir taip trumpai isejo maitinti, tik 4.5men), bet prireike gerti vaistus, o be to ir maziuka tik suerzinu su tokiu pienu.
Mano problema tokia, kad va po keliu dienu jauciu kad viena krutis tai tuscia (kai paspaudziu speneliistryksta pieno), o kitoje tai ir ranka jauciu kad yra pienuko. Tai kaip man padaryti, kad jo nebutu, ar jis pats isnyks, ar cia reikia nusitraukti visa ir ka nors daryti? Viena pazystama kalbejo apie susiverzima ranksluosciu, bet juk pas mane truputis prisigamino per kelias dienas, kitos gere vaistus, bet is viso nuo gimdymo nenorejo maitinti. O kaip elgtis man.
Nenoriu sugadinti krutines ar prisisaukti kokios ligos.
Is anksto dekoju.
as tai jusu vietoj ta pieneli duociau vaikuciui isgerti ir maitinciau sau toliau. nesuprantu tokio noro, tuo labiau, kad tik 4,5 men vaikiukui. Pienas siaip savaime juk nedingsta, jei misinuku nesiulai. Vaikui nera nieko geresnio, negu mamos pienukas. ir su siuo klausimu cia jau stipriai ne i ta temele uzsukot. mes cia saugom ir branginam kiekviena pieno lasa
nu tik neisizeiskit
bet labai liudna, kad jum nebuvo laiku suteikta informacijos. Pienas neibaigia,kol kudikis yra zindomas pagal poreiki. jis pasibaigia, kai per nezinojima ir bereikalingus nuogastavimus pradedama siulyti misinuko. tada maziauo duodama zysti, maziau jo ir pasigamina. speju, kad jusu atveju taip ir atsitiko. o jei pienuka nusitrauksit, toks kiekis vel pasigamins, kiek nutrauket. be to pieno gaminimas yra absoliuciai naturalus, gamtos sutvertas reiskinys ir jis sveikatos negadina!!!