Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(DI @ 2009 05 25, 12:43)
Aciu  4u.gif  meginsiu is pradziu nusitraukineti ranka tiesiai i buteliuka, nes su pientraukiu skauda vienodai kaip kad maitinciau  unsure.gif  Tai naiviai tikiuos kad per kelias dienas poilsio susitvarkys, aciu labaiuz palaikyma visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oi, jei spenelis itrukes taip kaip mano buvo per viduri, tai pientraukiu tik dar labiau zaizda gali istempti (taip as sau pasidariau iki kraujo klano doh.gif ), nes pientraukis kazkaip tampo speneli. Geriau rankom bandyk nusitraukti. O jei pienuko daug turit, tai jum labai pasiseke - isbusit ir be buteliuko su vienu papciu 4u.gif .
Atsakyti
Laba diena. Oi, turiu toki klausimeli, tikiuosi kas nors man gales patarti. Maitinau savo maziuka, kol krutyse liko kokia 30ml (abejose), galvoju maitinsiu kol neliks nei lasiuko (ir taip trumpai isejo maitinti, tik 4.5men), bet prireike gerti vaistus, o be to ir maziuka tik suerzinu su tokiu pienu.
Mano problema tokia, kad va po keliu dienu jauciu kad viena krutis tai tuscia (kai paspaudziu speneliistryksta pieno), o kitoje tai ir ranka jauciu kad yra pienuko. Tai kaip man padaryti, kad jo nebutu, ar jis pats isnyks, ar cia reikia nusitraukti visa ir ka nors daryti? Viena pazystama kalbejo apie susiverzima ranksluosciu, bet juk pas mane truputis prisigamino per kelias dienas, kitos gere vaistus, bet is viso nuo gimdymo nenorejo maitinti. O kaip elgtis man. g.gif Nenoriu sugadinti krutines ar prisisaukti kokios ligos.

Is anksto dekoju.
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2009 05 25, 13:48)
Laba diena. Oi, turiu toki klausimeli, tikiuosi kas nors man gales patarti. Maitinau savo maziuka, kol krutyse liko kokia 30ml (abejose), galvoju maitinsiu kol neliks nei lasiuko (ir taip trumpai isejo maitinti, tik 4.5men), bet prireike gerti vaistus, o be to ir maziuka tik suerzinu su tokiu pienu.
Mano problema tokia, kad va po keliu dienu jauciu kad viena krutis tai tuscia (kai paspaudziu speneliistryksta pieno), o kitoje tai ir ranka jauciu kad yra pienuko. Tai kaip man padaryti, kad jo nebutu, ar jis pats isnyks, ar cia reikia nusitraukti visa ir ka nors daryti? Viena pazystama kalbejo apie susiverzima ranksluosciu, bet juk pas mane truputis prisigamino per kelias dienas, kitos gere vaistus, bet is viso nuo gimdymo nenorejo maitinti. O kaip elgtis man.  g.gif Nenoriu sugadinti krutines ar prisisaukti kokios ligos.

Is anksto dekoju.

as tai jusu vietoj ta pieneli duociau vaikuciui isgerti ir maitinciau sau toliau. nesuprantu tokio noro, tuo labiau, kad tik 4,5 men vaikiukui. Pienas siaip savaime juk nedingsta, jei misinuku nesiulai. Vaikui nera nieko geresnio, negu mamos pienukas. ir su siuo klausimu cia jau stipriai ne i ta temele uzsukot. mes cia saugom ir branginam kiekviena pieno lasa ax.gif
nu tik neisizeiskit 4u.gif bet labai liudna, kad jum nebuvo laiku suteikta informacijos. Pienas neibaigia,kol kudikis yra zindomas pagal poreiki. jis pasibaigia, kai per nezinojima ir bereikalingus nuogastavimus pradedama siulyti misinuko. tada maziauo duodama zysti, maziau jo ir pasigamina. speju, kad jusu atveju taip ir atsitiko. o jei pienuka nusitrauksit, toks kiekis vel pasigamins, kiek nutrauket. be to pieno gaminimas yra absoliuciai naturalus, gamtos sutvertas reiskinys ir jis sveikatos negadina!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgitaru: 25 gegužės 2009 - 13:40
QUOTE(jurgitaru @ 2009 05 25, 14:35)
as tai jusu vietoj ta pieneli duociau vaikuciui isgerti ir maitinciau sau toliau. nesuprantu tokio noro, tuo labiau, kad tik 4,5 men vaikiukui. Pienas siaip savaime juk nedingsta, jei misinuku nesiulai. Vaikui nera nieko geresnio, negu mamos pienukas. ir su siuo klausimu cia jau stipriai ne i ta temele uzsukot. mes cia saugom ir branginam kiekviena pieno lasa ax.gif
nu tik neisizeiskit 4u.gif bet labai liudna, kad jum nebuvo laiku suteikta informacijos. Pienas neibaigia,kol kudikis yra zindomas pagal poreiki. jis pasibaigia, kai per nezinojima ir bereikalingus nuogastavimus pradedama siulyti misinuko. tada maziauo duodama zysti, maziau jo ir pasigamina. speju, kad jusu atveju taip ir atsitiko. o jei pienuka nusitrauksit, toks kiekis vel pasigamins, kiek nutrauket. be to pieno gaminimas yra absoliuciai naturalus, gamtos sutvertas reiskinys ir jis sveikatos negadina!!!

as labai norejau maitinti, bet man nuo streso dingo pienelis. O dabar nenorejau siulyti, nes kaip ir minejau geriu stiprius vaistus, bijau maziukui pakenkti. Todel ir klausiu ka daryti, nenorejau trukdyti, tik paprasyti pagalbos. verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytes,
Turiu problemele ir nebezinau ko griebtis. Kaip ir visoms pirma menesiuka buvo visko ir itrukusiu speneliu, ir guziuku. Bet po to viskas susitvarke, gerem pienuka ir augom wub.gif
Bet jau kelios dienos kaip skauda vienos kruties speneli. Apziurejus nesimato jokiu itrukimu, nieko kas keltu nerima. Bet skauda beveik istisai, ne tik kai valgo. Maitinu jau 5 menesiukus. Gal kam taip buvo? Is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurosoma @ 2009 05 25, 15:00)
as labai norejau maitinti, bet man nuo streso dingo pienelis. O dabar nenorejau siulyti, nes kaip ir minejau geriu stiprius vaistus, bijau maziukui pakenkti. Todel ir klausiu ka daryti, nenorejau trukdyti, tik paprasyti pagalbos.  verysad.gif

trukdyti tai netrukdot tikrai 4u.gif . Vistu sauguma galima pasitikrinti internete
http://www.e-lactanc...gles/inicio.asp
o jei jau tvirtai apsisprendei nemaitint, tai tiesiog nemaitink. nieko papildomai daryti nereikia, pienas tisesiog dings verysad.gif
Atsakyti
Norejau mamyciu paklausti : kiek laiko jusu kudikiai zinda viena kruti? T.y. per kiek laiko jie pasisotina? Ir kaip parodo kad yra sotus? Juk ne visuomet zysdami uzmiega? Kazkaip anksciau mano mergaite kruti galejo zysti pusvalandi ir valanda, dabar jau pora dienu patraukia kokias 3 min. is vieno ir 3min. is kito papo ir pradeda pykti, kandziotis, riestis. Kai kruti istraukiu ir duodu soskyte (nesmerkit be jos man niekaip neiseina blush2.gif ) ji nurimsta. Kaip manot ar ji pyksta nes pienukas leciau begt pradeda? ar paprasciausiai ji pasisotina ir nori tik zysti, bet nevalgyti? Ir ar imanoma per 6 min. sociai pavalgyti?
Atsakyti
QUOTE(adi@v @ 2009 05 25, 14:11)
Sveikos, mamytes,
Turiu problemele ir nebezinau ko griebtis. Kaip ir visoms pirma menesiuka buvo visko ir itrukusiu speneliu, ir guziuku. Bet po to viskas susitvarke, gerem pienuka ir augom  wub.gif
Bet jau kelios dienos kaip skauda vienos kruties speneli. Apziurejus nesimato jokiu itrukimu, nieko kas keltu nerima. Bet skauda beveik istisai, ne tik kai valgo. Maitinu jau 5 menesiukus. Gal kam taip buvo?  Is anksto aciu  4u.gif

taip buvo mirksiukas.gif ...
man 4 mėn buvo vėl įtrūkęs....bet ir vėl susitvarkį...po to po metų...ir vis ta pati kairė...kažkokia jautresnė....ne bet biškį patausoji...keli maitinimai iš vienos...ar šiaip pertraukėlė, aišku l.žiūriu kaip paima ir vėl susitvarko mirksiukas.gif ...nieko baisaus
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2009 05 25, 16:50)
Norejau mamyciu paklausti : kiek laiko jusu kudikiai zinda viena kruti? T.y. per kiek laiko jie pasisotina? Ir kaip parodo kad yra sotus? Juk ne visuomet zysdami uzmiega? Kazkaip anksciau mano mergaite kruti galejo zysti pusvalandi ir valanda, dabar jau pora dienu patraukia kokias 3 min. is vieno ir 3min. is kito papo ir pradeda pykti, kandziotis, riestis. Kai kruti istraukiu ir duodu soskyte (nesmerkit be jos man niekaip neiseina  blush2.gif ) ji nurimsta. Kaip manot ar ji pyksta nes pienukas leciau begt pradeda? ar paprasciausiai ji pasisotina ir nori tik zysti, bet nevalgyti? Ir ar imanoma per 6 min. sociai pavalgyti?

viskas normalu...pati parodo kiek nori kiek reikia...o dėl soskytės tikrai nesmerkiu mirksiukas.gif ...maniškei irgi prireikė.....tačiau maitinamės iki šiol kuo puikiausia, o soskė nebereikalinga jau......aš tai tos nuomonės, kad jei viskas su saiku ar reikalui esant, tai ir nepakenks...... 4u.gif
Atsakyti
Kodel mano sunelis vakarom darosi labai piktas ir irzlus ir valgo labai daug... ar pas mane pieno rimtai vakare maziau?? nes jis valgo pusvalandy... jau nevalgo, o paskui vel valgo jau po pusvalandzio... ir piktas visas... museika...
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2009 05 25, 16:50)
Norejau mamyciu paklausti : kiek laiko jusu kudikiai zinda viena kruti? T.y. per kiek laiko jie pasisotina? Ir kaip parodo kad yra sotus? Juk ne visuomet zysdami uzmiega? Kazkaip anksciau mano mergaite kruti galejo zysti pusvalandi ir valanda, dabar jau pora dienu patraukia kokias 3 min. is vieno ir 3min. is kito papo ir pradeda pykti, kandziotis, riestis. Kai kruti istraukiu ir duodu soskyte (nesmerkit be jos man niekaip neiseina  blush2.gif ) ji nurimsta. Kaip manot ar ji pyksta nes pienukas leciau begt pradeda? ar paprasciausiai ji pasisotina ir nori tik zysti, bet nevalgyti? Ir ar imanoma per 6 min. sociai pavalgyti?

Maniske irgi paskutiniu metu panasiai elgtis pradejo. Anksciau zisdavo zisdavo ramiai ir paskui pati paleisdavo speneli, tai zinodavau, kad soti. O dabar kartais baigiam valgyti taip ramiai, o kartais pradeda rekti ir ima kruti, meta, vel ima, vel meta. Bet manau, kad pasisotina, nes pakelus ir truputi pasupavus is karto nurimsta. Kelis kartus dar bandziau eksperimentuoti, nutraukiau likusi pienuka ir bandziau duoti, bet neeme visiskai, vadinasi ne alkana?
Ir siaip pas mus vel kazkaip maitinimas pakito, nes prasosi diena valgyt kas kokios 2.5 val., padaznejo maitinimai, matyt vel daugiau pienuko prireike g.gif

O as dar noriu paklausti: dukryte pradejo nakti ilgiau pamiegoti ir tarpas tarp vakarinio ir sekancio maitinimu pasidare apie 5 val. Kelis kartus net 6 val. gavosi. O paskui visa diena vel valgom iprastai, kas 2.5-3 val. Ar labai blogai toks didelis vienas tarpas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mylia: 25 gegužės 2009 - 21:57
QUOTE(Mylia @ 2009 05 25, 23:56)
Ar labai blogai toks didelis vienas tarpas?

Augat. Viskas pas jus gerai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Woblienė @ 2009 05 25, 22:14)
Kodel mano sunelis vakarom darosi labai piktas ir irzlus ir valgo labai daug... ar pas mane pieno rimtai vakare maziau?? nes jis valgo pusvalandy... jau nevalgo, o paskui vel valgo jau po pusvalandzio... ir piktas visas... museika...

MP keičiasi,- vakais (iki~23val.) -liesiausias. Todėl: suvirškinamas greičiau, +norisi dažniau, +po visos darbo dienos mažylis pavargęs, tu- taip pat mirksiukas.gif
Laikykis ir nepamiršk pailsėt mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(adi@v @ 2009 05 25, 13:11)
Bet jau kelios dienos kaip skauda vienos kruties speneli. Apziurejus nesimato jokiu itrukimu, nieko kas keltu nerima. Bet skauda beveik istisai, ne tik kai valgo. Maitinu jau 5 menesiukus. Gal kam taip buvo?  Is anksto aciu  4u.gif

Man taip buvo, skaudėjo spenelį kelias savaites gal, nepamenu tiksliai. Kaip atsirado taip ir dingo nejučia, nieko nedariau. 4u.gif
Atsakyti