pas mane irgi buvo tokia situacija,kad vienas normalus papis kitas didziausias
pradejau daug dazniau maitinti is tustesnes,ir reciau is pilnos-suvienodejo labai sunku pagauti,kad butu abu vienodi kiekvienu valgymu vaikas vis kitaip nutraukia,alkanas-daugiau,suirzes,supykes-maziau.sunku kas kart ititaikyt nutraukiama kieki nuo kiekvieno papio
QUOTE(jurgitaru @ 2009 05 21, 15:37)
smagu girdet, kad vis dar valgot MP . senokai tave cia maciau, tai pagalvojau, gal jau nebe...
saunuole tu, sveikatos tau kuo dideliausios, lenkiu galva
saunuole tu, sveikatos tau kuo dideliausios, lenkiu galva
turejau bedu visokiu...
o del to MP tai dabar jau valgysim manau kol man atsibos arba kol patys atsisakys. Kol kas dar kaip ir neatsibodo, tikslaiu gal ir atsibodo, bet kai pagalvoju kaip reiktu nutraukt tai kazkaip nekyla minciu nebezindyt as kazkaip silpnu nervu, negaliu klausyt ilgai kai vaikas verkia
QUOTE(AusraR @ 2009 05 21, 18:37)
turejau bedu visokiu...
o del to MP tai dabar jau valgysim manau kol man atsibos arba kol patys atsisakys. Kol kas dar kaip ir neatsibodo, tikslaiu gal ir atsibodo, bet kai pagalvoju kaip reiktu nutraukt tai kazkaip nekyla minciu nebezindyt as kazkaip silpnu nervu, negaliu klausyt ilgai kai vaikas verkia
tikiuosi tos bedos issisprende
o zindyti tai ir as nezinau kada nustosiu. man toks yprastas dalykas jau tapo... atrodo, kad kiek save atsimenu, tai zindau ir zindau (cia kai abu vaikus sudedu) o dare kai pagalvoju, kokia didele nauda vaikui siam chenmikalu ir surogatu pasaulyje...
Labai noriu padekoti sio forrumo visoms pasisakiusioms per 2.5m jums puoste balioneliu
Kadangi mano dickei jau 15m o maziukui daba tuoj bus 2m, bet tebebudama nescia vis skaitinedavai si skyreli ir jus visos man taip padejot, jog mano ziogas iki dabar dar MP maitinasi ko neteko patirti mano panelytei jai tik 1men pienelio teko, maniau,kad as visai niekad pieno turet negaliu, bet paskaicius viska apsisvieciau, pasitelkiau kantrybe ir dabar fantastinis rezultatas bet sakau jau gal kaip ir laikas nutraukt butu bet vis giliai mintyje mastau tegu sitas mazius gauna tiek ,kad ir uz sese butu taigi valgom dar MP vakarais ir naktimis
Kadangi mano dickei jau 15m o maziukui daba tuoj bus 2m, bet tebebudama nescia vis skaitinedavai si skyreli ir jus visos man taip padejot, jog mano ziogas iki dabar dar MP maitinasi ko neteko patirti mano panelytei jai tik 1men pienelio teko, maniau,kad as visai niekad pieno turet negaliu, bet paskaicius viska apsisvieciau, pasitelkiau kantrybe ir dabar fantastinis rezultatas bet sakau jau gal kaip ir laikas nutraukt butu bet vis giliai mintyje mastau tegu sitas mazius gauna tiek ,kad ir uz sese butu taigi valgom dar MP vakarais ir naktimis
noreciau ir as tureti vaika drakona Bet mano panelyte labai jau poniska. Kelis kartus patrauke, jeigu pienelis nebega, nusisuka. Tada po keliu sekundziu atsisuka vel viena karta patraukia, jeigu dar nebega, tai vel nusisuka. Kartais trecia karta vel atsisuka patikrinti ar nebega, jeigu nebega, tai daugiau nebando.
Shita, gal zinote, kodel po pietu vaiko ismatytes buna zalesnes, o vakare kartais visai zalios? Vieni sako sako del alergijos. Kiti sako, kad del kasos nebrandumo. Kiti sako, kad tai normalu. Del tu zaliu viduriu vis vartojam bakterijas. Bakterijos tai padeda, isgeriam kapsulyte ir pasidaro vel geltonos.
Dar pagalvojau del tos savo nervines itampos. Buvo 2 savaites kaip ir neblogai. Dabar vel kenciu kazkoki pika. Vel spazmai, vel negaliu pamaitinti vaiko, negaliu normaliai issimiegoti. Visas organizmas strese kazkokiam. Sakau gal koks nors lengvas sportas padetu bent siek tiek sumazinti ta itampa? Kaip manot, ar nepakenktu pieno kiekiui? As seniai reguliaraiai sportavau, bet jeigu paminciau dviratuka po koki pusvalanduka kas diena, gal nepakenktu?
Shita, gal zinote, kodel po pietu vaiko ismatytes buna zalesnes, o vakare kartais visai zalios? Vieni sako sako del alergijos. Kiti sako, kad del kasos nebrandumo. Kiti sako, kad tai normalu. Del tu zaliu viduriu vis vartojam bakterijas. Bakterijos tai padeda, isgeriam kapsulyte ir pasidaro vel geltonos.
Dar pagalvojau del tos savo nervines itampos. Buvo 2 savaites kaip ir neblogai. Dabar vel kenciu kazkoki pika. Vel spazmai, vel negaliu pamaitinti vaiko, negaliu normaliai issimiegoti. Visas organizmas strese kazkokiam. Sakau gal koks nors lengvas sportas padetu bent siek tiek sumazinti ta itampa? Kaip manot, ar nepakenktu pieno kiekiui? As seniai reguliaraiai sportavau, bet jeigu paminciau dviratuka po koki pusvalanduka kas diena, gal nepakenktu?
Sveikos Smagu, kad temelė gyva ir diskusijos verda. Na, o aš atėjau su klauimu kaip suprast, kad pienuko užtenka. jei atsimenat anksčiau rašiau, kad pienuko mažai ir vaiką damaitindavau mišinukais. tai dabar jau kokia savaitė kaip dukrytė beveik nebevalgo mišinuko. Atsisako ir tiek Tai nežinau ar čia džiaugtis, kad pienuko padaugėjo ar sunerimti, kad vaikas pradėjo prastai valgyt O prie papuko tai kabom labai dažnai. Vis duodu pakaitom tai vieną tai kitą ir vis tiek nerimsta, o pasūlius mišinuko neima Ką manot?
Papildyta:
Lygiai taip pat yra buve su sunumi, bet Radviliskyje. Tai ten poziuris buvo visiskai kitoks. Kelis kartus atvaziavo greitoji paziureti kaip man sekasi, o kad nevaziavau i ligonine, tai puikiausiai suprato. Ir dar ryte liepe ateiti i ligonine ir pastate laseline.
O ką bendro turi su Radviliškiu Aš iš čia
Papildyta:
QUOTE(skruzdeda @ 2009 05 19, 10:08)
Lygiai taip pat yra buve su sunumi, bet Radviliskyje. Tai ten poziuris buvo visiskai kitoks. Kelis kartus atvaziavo greitoji paziureti kaip man sekasi, o kad nevaziavau i ligonine, tai puikiausiai suprato. Ir dar ryte liepe ateiti i ligonine ir pastate laseline.
QUOTE(Joliuke @ 2009 05 22, 14:35)
Sveikos Smagu, kad temelė gyva ir diskusijos verda. Na, o aš atėjau su klauimu kaip suprast, kad pienuko užtenka. jei atsimenat anksčiau rašiau, kad pienuko mažai ir vaiką damaitindavau mišinukais. tai dabar jau kokia savaitė kaip dukrytė beveik nebevalgo mišinuko. Atsisako ir tiek Tai nežinau ar čia džiaugtis, kad pienuko padaugėjo ar sunerimti, kad vaikas pradėjo prastai valgyt O prie papuko tai kabom labai dažnai. Vis duodu pakaitom tai vieną tai kitą ir vis tiek nerimsta, o pasūlius mišinuko neima Ką manot?
Papildyta:
Papildyta:
As iki 3 menesiu retkarciais primaitindavau misinuku. Suvalgeme gal tik 1 skardine. Cia tikriausiai nedaug.. O nuo 3 menesiu kol kas nebereikia visai. Tai gal ir pas tave pienukas normalizavosi.
Mano sunus tai grieztai nevalgydavo misinuku. Jau geriau isbudavo nevalges po 8 valandas, bet visvien jokio misinuko jam nejo ikisti. Is pradziu labai pergyvenau, nes ir svoris neaugo ir pienuko vienu momentu praktiskai visai nebuvo, nes sirgau, bet jis vistiek uzsisyprusiai nevalge misinuko. Nu ir isgyvenom
Bet jis nevalge misinuko nuo pat pirmo laso. O jeigu taviske valge, o dabar nebevalgo, tai tikrai turetu jai pakakti pienuko.
QUOTE(skruzdeda @ 2009 05 22, 14:57)
Sakau gal koks nors lengvas sportas padetu bent siek tiek sumazinti ta itampa? Kaip manot, ar nepakenktu pieno kiekiui? As seniai reguliaraiai sportavau, bet jeigu paminciau dviratuka po koki pusvalanduka kas diena, gal nepakenktu?
Kadangi pati jau virš dešimt metų namuose sportuoju, esu giliai įsitikinusi, jog tai ne tik kad negali pakenkti, bet priešingai - teikia energijos, ūpo, sveikatos. Juk judėjimas gamina "laimės hormonus" Kol kas, aišku dar nepasiekiau iki nėštumo buvusio krūvio (bent po valandą penkis k. per savaitę atlikdavau įv. pratimų kompleksą ir apie val. - ant elipsinio treniruoklio), nes dar tik ketvirta savaitė po gimdymo, bet ir tos trumpos mankštelės ir šiek tiek pasportavimo ant treniruoklio jau leido pajusti, kad tiesiog sugrįžta jėgos. Kadangi auginu penkis vaikus, patikėk, kantrybės reikia daug, tad stresas man labai gerai pažįstamas...
mano panele irgi kakodavo zaliai ir net putojanciai... pamenu, tada gulejom ligoninej su sloga, tai sesute kaip tik uzejo, o as ja pervystinejau ir uzklupom ant to reikaliuko. Kai pirstelejo mergina, kakas kad uzputojo, kaip sampanas i taure ipiltas panasiai, su tokiu snypetimu. sesute apakus ziurejo, sake kad nemacius dar taip. bet dazniausiai tai ir pacio proceso nepamatom, tik pamperse zalia rezultata.gydytoja apziurejo, paklause pilvuka, tai sake stiprokai zarnytes musa, mergaitei matyt raizo ir pucia pilvuka. tai vat, tada galvojom, gal nuo vaistu bet kai mazulei buvo sesi men, pradewjom ragauti banano, tai jinai nuo jo vemdavo ir kakas vel pazaliavo. tad prisiminiau, kad tuo metu ligoninej sau buvau paskyrus tokia dieta, kur valgiau tik nealergizuojancius produktus. o bananas vienas is ju!!! tipo dar tvarko viduriukus o mano mergicai jis visiskai netinkamas buvo ir iki siol mes bananu netoleruojam.
tai jus irgi savo mityba paziurekit, gal ir jum koks produktas netinkamas yra
sportuoti tai galima drasiai. tas pienui tikrai nekenkia. tik svarbu nepervargti, nes nuovargis gali atsiliepti. o siaip tai i kai kuriuos brangesnius klubus galima net su kudikiu ateiti. kol lelius snaudzia savo kedutej, mama su ir pasportuoja. o dvirati tai paminti ir gamtoj gali. man labai patinka rumsiskese. ten galima issinuomoti dvirati ir pasivazineti po muzieju. nu fantastiskai atpalaiduoja
QUOTE(AusraR @ 2009 05 21, 20:37)
turejau bedu visokiu...
Su gimtadieniu
Stiprybės, būkit laimingi .
Papildyta:
QUOTE(skruzdeda @ 2009 05 22, 16:57)
aš nežinau kodėl, bet mano antrosios mergičkos taip pat žalsvos išmatos. Taip pat spėja, kad dėl alergijos. Bet kadangi dar pradėjo ir atpylinėt tai alergologė liepė pagert Pangrol, kaip ir gal virškinimo problema yra. Kai geriam tai geltonos, kai ne vėl žalsvos, net nežinau ką daryt
Ausryte, su pirmuoju gimtadieniu! sveikatos , stiprybes, kantrybes ir ramybes jum. Dideli jau darba esi padarius!
Sveikos mamytes
gaila, kad neturiu laiko perskaityti temutes, gal rasciau atsakyma, bet labai noriu kad man patarumet ka daryti.
Nors ir zinau kaip taisyklingai maitinti, bet mazius sugebejo kaip reikalas nugriauzti spenelius, viena krutis dar kentet galima, o kitos jau tragiska padetis. Po maitinimo kai spenelis pabrinkes tai vienoj vietoj atrodo ent odos nera. Iki kito maitinimo siek tiek apsitraukia, bet pamaitinus vel tas pats. Skausma dar galeciau istverti, bet bijau kad mazius kraujo neprisigertu, nors atrodo kad ta vieta nekraujuoja, bet ant sugertuko lieja maza rusva demele. I dar bijau kad taip ir toliau maitinant man spenelis niekad neuzgis Po kiekvieno maitinimo pasitepu bepanten tepalu, bet kol kas jokiu rezultatu jis man neduoda. Meginau naudoti antspenius, bet per juos mazius nevalgo
Taigi esu pasimetus siek tiek, nezinau ka daryt, kaip uzsigydyt spenelius ir toliau sekmingai maitinti.
Labai lauksiu Jusu patarimu
gaila, kad neturiu laiko perskaityti temutes, gal rasciau atsakyma, bet labai noriu kad man patarumet ka daryti.
Nors ir zinau kaip taisyklingai maitinti, bet mazius sugebejo kaip reikalas nugriauzti spenelius, viena krutis dar kentet galima, o kitos jau tragiska padetis. Po maitinimo kai spenelis pabrinkes tai vienoj vietoj atrodo ent odos nera. Iki kito maitinimo siek tiek apsitraukia, bet pamaitinus vel tas pats. Skausma dar galeciau istverti, bet bijau kad mazius kraujo neprisigertu, nors atrodo kad ta vieta nekraujuoja, bet ant sugertuko lieja maza rusva demele. I dar bijau kad taip ir toliau maitinant man spenelis niekad neuzgis Po kiekvieno maitinimo pasitepu bepanten tepalu, bet kol kas jokiu rezultatu jis man neduoda. Meginau naudoti antspenius, bet per juos mazius nevalgo
Taigi esu pasimetus siek tiek, nezinau ka daryt, kaip uzsigydyt spenelius ir toliau sekmingai maitinti.
Labai lauksiu Jusu patarimu