QUOTE(skruzdeda @ 2009 05 19, 12:49)
Sita, gal zinote, kaip persitvarko pienas, jeigu maitini tik is vienos kruties? kazkada rasiau, kad pas mane vienoje krutyje daug maziau pieno. Bandziau duoti dazniau mazylei, bet ten kazkaip jis sunkiai bega ir ji nenori imti tos kruties, paciulpia kokius 5 kartus ir ziuri i mane akis issproginus. Tai vis duodu ta papuli, kur daug pienuko yra. Ir gaunasi, kad vien is jo ir geria. Retkarciais (2 kartus per diena) nutraukiu is tos kruties, kur sunkiai bega, kad visai nedingtu ir duodu nutraukta. nes bijau, kad is vieno papulio neismaitinsiu. Bet nezinau, ar gerai darau? Gal jeigu nutraukiu is to, tai maziau lieka tame, is kurio mazyle geria?
Man ir labai aktualus sis klausima, nes as irgi maitinu tik is vienos kruties, o kita nusitraukiu ir sumaitinu is buteliuko (nes gydausi speneli). Iki nutraukinejimo abi krutys buvo panasios, dabar gi ta kuria nutraukineju nuo maitinimo iki maitinimo pasidaro kieta ir joje atrodo pieno daugiau nei tojoje is kurios mazyle valgo pati. Gal kas zino kaip gi tas pienas is tikruju pasiskirsto