QUOTE(ragnez @ 2009 05 15, 12:13)
ir vargina, ir liudna, ir neramu, ir vaikelio gaila... daug jausmu uzplusta...
gal turit kas sunkiais momenais jsu pakeistu, panesiotu mazyle, leistu jums atsikvepti?
tikrai tikrai viskas susitvarkys
gal turit kas sunkiais momenais jsu pakeistu, panesiotu mazyle, leistu jums atsikvepti?
tikrai tikrai viskas susitvarkys
zinai, sunkiausia, kad mane ramina ir palaiko tik mama kuri uz tukstanciu myliu ir vyras, kuris komandiruoteje jau pora menesiu, bet jau turetu greitai grizti. anyta tik dar labiau erzina ir pila zibalo i ugni. is karto man aiskino, kad pas man nera pieno, del to vaikas sitaip verkia, uztampe pas gydytojus, jau net norejo misineliu pradet maitinti. bet as neleidau, o beto, mazyle mano laimei buteliuko irgi neima. o gydytojai irgi pasake jai, kad cia ne piene esme. bet ji gi protingiausia. dabar vaiksto ir visiems tvirtina, kad mano pienas blogas ir niekam tikes, nes vaikui pilvo negali skaudeti, juk jis valgo tik piena! juk tai skystis tik. taigi, grizau i musu buta. dabar tenka su viskuom tvarkytis vienai, kol MB gris, bet jau geriau vienai nei tokius marazmus klausyti. ir ka vaikas tapo truputi ramesnis, jau kaip sakiau verkia ne per kiekviena maitinima,bet nieko jau ryt mums 3 men sueina, tai neuzilgo reikalai turetu taisytis.
QUOTE(Shatura @ 2009 05 16, 11:09)
Mano mazoji kazkokia keista. guldau valgyt- klykia, nors ir nori valgyt. taip buvo vakar vakare viena karta ir va dabar nakti ir siandien iki dabar viskas ciki buvo. neserga, sypsosi... kazi kas jai uzeina? gal kam taip buvo?
mums buna taip. jei tik paguldai ir dar nedavei papulio, tai tikriausiai mazylei nepatogu. reiketu rast patogia padeti tiek tau tiek mazylei.
o jei jau pradejus zisti, gali buti, kad labai jautri virskinimo sistema. gali buti, kad reiks kreiptis pas gydytoja ir gerti vaistuku.
QUOTE(Rita003 @ 2009 05 16, 11:24)
Jau tiek ryte buvau patenkinta kad itrukimas taip graziai buvo uzsitraukes, nes nakti nedaviau papcio kuri skauda, o ryte pazindziau ir vel isisiepe mano itrukimas kaip kad ir buvo. Man jau geda ir skustis: kazkoks uzburtas ratas . Is vienos kruties pieno maza, nutraukta duodu is buteliuko ir bijau, kad prie jo dukryte nepriprastu (bandziau duoti sauksteliu, is pradziu valgydavo, bet kad nakti sauksteliu sumaitinti 60ml neiseina, nes pradeda rekti ne savu balsu) , soske ir negerai nu, zodziu, kosmaras . O dar saviskiu "palaikymas" ir gazdinimai: "nevark, ziurek zaida tau supuliuos jei dar nenutrauksi maitinimo..." Tada viena minute norisi visus siusti po velniu, kita pradedu saves gailetis, kad sitaip nesiseka...
zinai pasidalinsiu savo karcia patirtimi. man buvo kaires kruties spenelis labai giliai itrukes, tiesiog spenelis buvo padalintas i dvi dalis. buvo tikra agonija maitinti, o ir nemaitinant skausmas buvo pagariskas. ko as tik neisbandziau. gydytojas liepe nutraukti maitinima ir nusitraukinet kol neuzgis krutis. bet as jo nesiklausiau. o mano puske kuri jau 1.5 m maitina, ismokino technikos kaip idet speneli mazylei i burnyte, t.y. ismokti taisiklingos maitinimo technikos. dar po kiekvieno maitinimo as speneli patepdavau medumi. ir spenelis visiskai uzgijo per savaite. bet jau po pirmos dienos zaizda pradejo trauktis. jau 1.5 men praejo nuo tos dienos ir as daugiau niekad neturejau problemu su speneliais, aciu Dieveui.
dar norejau paklausti ar tiesa, kad norint, kad visuomet butu pienuko, reikia vienu papuku maitinti 2 valandas (laiko suma), o po to tik keisti kruti. t.y. kazkur 2-3 maitinimai viena krutimi (priklausomai nuo to kiek laiko vaikas zindzia per maitinima; laikai sumuojami). tai tiesa? tai man patare ta pati pusesere, jai taip gydytojas patare (ne lietuvoje). tai ir nezinau....