QUOTE(Rita003 @ 2009 05 16, 13:24)
Jau tiek ryte buvau patenkinta kad itrukimas taip graziai buvo uzsitraukes, nes nakti nedaviau papcio kuri skauda, o ryte pazindziau ir vel isisiepe mano itrukimas kaip kad ir buvo. Man jau geda ir skustis: kazkoks uzburtas ratas
. Is vienos kruties pieno maza, nutraukta duodu is buteliuko ir bijau, kad prie jo dukryte nepriprastu (bandziau duoti sauksteliu, is pradziu valgydavo, bet kad nakti sauksteliu sumaitinti 60ml neiseina, nes pradeda rekti ne savu balsu) , soske ir negerai nu, zodziu, kosmaras
. O dar saviskiu "palaikymas" ir gazdinimai: "nevark, ziurek zaida tau supuliuos jei dar nenutrauksi maitinimo..." Tada viena minute norisi visus siusti po velniu, kita pradedu saves gailetis, kad sitaip nesiseka...
Rita viska bus gerai, vel gydyk kantriai papa vitaminu, nebijok neipras ji tau prie buteliuko kol anas papas yra, bet tu tik duok buteliuko po papo gal, kad per daug neisleptu, nes is buteliuko lengviau traukti. KOl papas uzgis. O tu visada vienoda poza dedi prie sergancio papo ar keit, kad tiesiog pakaktu pakeisti zindymo poza tam papui. Ir dar klausimas isiminejant papa ar tau nesukanda jo?
CODE
PS. Ir dar pas mane buvo tas pats su vienu papu, todel dudavau ir duodavau viena papa, o ta stengdavausi ideti i burna ir istraukti taip, kad kuo maziau suzalotu, nes burnyte tai giljotina, tik kaukst.
Be to nueik pas gyd., gal but tau reikia gal antibijotiku, o gal kito gydymo, nes jeigu tau zaizda negyja ilgai tai imunitetas gali buti pasedes - nusipirk kokiu padoriu vitmainu. Antibijotikai gal padetu bacila uzmusti jeigu tokia yra ir jeigu ju reikia. Su antibijotikais galima zindyt taip pat. As vat nuo pusleks geriu Seleksid, ten parasyta galima zindyti. Nezinau ar su visais taip, bet cia taip pamasciau.
Papildyta:
QUOTE(Shatura @ 2009 05 16, 14:13)
Va va. MAniske ciulpia kartais mano pirsa, kad net sienos dreba
taip jai patinka. savo nenori, ciulptuko isvis nepripazista. galvojau kramtuka gal laizys. nea.. tik mano pirsta
ir dar savo rankytem taip giliai istumia
Geras
jau net isivaizdavau, nes pas mane tas pats buvo, o kai savo nykscius atrado, tai nezinojo kuri issirikti, tai vare pakaitom