Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(Košė-Malošė @ 2009 05 16, 02:30)
Info apie čiulptuko "naudą"...

et... mes tikrai tikėjom, kad mums jo nereikės, bet...
Atsakyti
[quote=Košė-Malošė,2009 05 16, 02:30]

Liudna, bet ir mes be jo neissiverciam blush2.gif . Gera sirdy, kai prie krutines priglaustas kudikis nurimta, bet tenka duoti pailseti ir papuliam, tuo labiau kad jie vis dar jautrus ir ilgas zindymas tik dar labiau padidina skausma verysad.gif .

Atsakyti
QUOTE(Radmilė @ 2009 05 15, 17:15)
O kaip pamirsti ciulptuka, kai mazoji isirekia, ir nusiraminti jai tinka tik ciulptukas, jau kokia pora ar 3 savaites ji taip elgiasi, anksciau budavo papulis kaip altorius, o dabar ne  schmoll.gif  kai nori valgyti, tada prasom, duokit, o kai nori tik miegelio, tik ciulptuka pripazysta, o kruties ne is tolo  g.gif  Nu nesuprantu , ar dar kieno nors vaikiukai taip elgiasi?  g.gif
Tikrai nekisam ciulptuko be reikelo, tik kai isitriuksmauja. Dazniausiai taip buna kai pavargsta klibeti ir nori miegelio. O kai uzmiega, stengiuosiistraukti ciulptuka. Tiesa visada kai isitriuksmauja pirmiausia bandau kruti siulyti, bet jei po paskutinio valgymo nebuna praeje pora val, tai nei per kur  doh.gif  O dar buna ir taip, kad duodu ciulptuka, tada ji nurimsta , as greitai ji istraukiuir kruti pakisu- buna taip ir apgaunu  smile.gif  Nu bet kaip keistai ji man elgiasi, o anksciau istisai kabedavo ir niekada neatsisakydavo kruties  g.gif

Jums dar gerai, kad su ciulptuku kazkas gaunas, o vat maniske kai pavargsta, ar ne nuotaikoj, ar miego nori, tai visiskas kosmaras - KRUTIES NEI UZ KA NEIMS doh.gif , nors ir isalkusi butu, o apie ciulptuka is vis kalba neina... Ko tik nedarau, kad nuramint, ypac lauke faina, kai vezimelyje pradeda zviegt kaip skerdziama, ir nuraminkt tu ja, kad gudrus, ciulptuko nenori schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Rita003,2009 05 16, 10:43]
[quote=Košė-Malošė,2009 05 16, 02:30]

Liudna, bet ir mes be jo neissiverciam blush2.gif . Gera sirdy, kai prie krutines priglaustas kudikis nurimta, bet tenka duoti pailseti ir papuliam, tuo labiau kad jie vis dar jautrus ir ilgas zindymas tik dar labiau padidina skausma verysad.gif .
[/quote]

Rita gal but butu gerai, duoti paciulpti nuplauta mazaji pirsta. Daugelis taip daro vakaruose. Jeigu gali dar atpratinti nuo ciulptuko, tai pabandyk. Kita karta vaikuciai rekia ne del to, kad jiems reikia ciulptuko, bet reikia kazkuo uzsiimti ir yra nuobodu, net gi jeigu jie tokie mazuciai. Tiesiog paskraidink ant pilvo, pasimakstinkite - zodziu surask zabova -- ka sugalvoji. Ypac padeda manksta. Tada jeigu nori ciulpti duok "geraji" papa kol anas uzgis, kad ir tuscia, arba maza pirsteli, tada kai jau pats lelius prades pirstus grusti i burnyte, jau pagalbos neberieks ir ciulptukas bus nereikalingas. tongue.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(majke @ 2009 05 16, 11:08)
Jums dar gerai, kad su ciulptuku kazkas gaunas, o vat maniske kai pavargsta, ar ne nuotaikoj, ar miego nori, tai visiskas kosmaras - KRUTIES NEI UZ KA NEIMS  doh.gif , nors ir isalkusi butu, o apie ciulptuka is vis kalba neina... Ko tik nedarau, kad nuramint, ypac lauke faina, kai vezimelyje pradeda zviegt kaip skerdziama, ir nuraminkt tu ja, kad gudrus, ciulptuko nenori  schmoll.gif

Vaikas verkia visada kai kazkas jam negerai unsure.gif todel patikrink jeigu nealkana, rekia, gal slapia, rekia, gal drabuzeliai kur spaudzia ar per daug tu drabuzeliu, rekia, pabandyk uzimti kuo tai, t.y. kaip ir sakiau paskraidink paemusi taip per pilvuka, zemyn abiem "keturiom", gal tiesiog viduriukus skauda. O kad ciulptuko neima dziaukis lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano mazoji kazkokia keista. guldau valgyt- klykia, nors ir nori valgyt. taip buvo vakar vakare viena karta ir va dabar g.gif nakti ir siandien iki dabar viskas ciki buvo. neserga, sypsosi... g.gif kazi kas jai uzeina? gal kam taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(Nidule @ 2009 05 16, 14:03)
Rita gal but butu gerai, duoti paciulpti nuplauta mazaji pirsta. Daugelis taip daro vakaruose. Jeigu gali dar atpratinti nuo ciulptuko, tai pabandyk. Kita karta vaikuciai rekia ne del to, kad jiems reikia ciulptuko, bet reikia kazkuo uzsiimti ir yra nuobodu, net gi jeigu jie tokie mazuciai. Tiesiog paskraidink ant pilvo, pasimakstinkite - zodziu surask zabova -- ka sugalvoji. Ypac padeda manksta. Tada jeigu nori ciulpti duok "geraji" papa kol anas uzgis, kad ir tuscia, arba maza pirsteli, tada kai jau pats lelius prades pirstus grusti i burnyte, jau pagalbos neberieks ir ciulptukas bus nereikalingas.  tongue.gif

Jau tiek ryte buvau patenkinta kad itrukimas taip graziai buvo uzsitraukes, nes nakti nedaviau papcio kuri skauda, o ryte pazindziau ir vel isisiepe mano itrukimas kaip kad ir buvo. Man jau geda ir skustis: kazkoks uzburtas ratas doh.gif . Is vienos kruties pieno maza, nutraukta duodu is buteliuko ir bijau, kad prie jo dukryte nepriprastu (bandziau duoti sauksteliu, is pradziu valgydavo, bet kad nakti sauksteliu sumaitinti 60ml neiseina, nes pradeda rekti ne savu balsu) , soske ir negerai nu, zodziu, kosmaras doh.gif . O dar saviskiu "palaikymas" ir gazdinimai: "nevark, ziurek zaida tau supuliuos jei dar nenutrauksi maitinimo..." Tada viena minute norisi visus siusti po velniu, kita pradedu saves gailetis, kad sitaip nesiseka... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidule @ 2009 05 16, 13:03)
Rita gal but butu gerai, duoti paciulpti nuplauta mazaji pirsta. Daugelis taip daro vakaruose. Jeigu gali dar atpratinti nuo ciulptuko, tai pabandyk. Kita karta vaikuciai rekia ne del to, kad jiems reikia ciulptuko, bet reikia kazkuo uzsiimti ir yra nuobodu, net gi jeigu jie tokie mazuciai. Tiesiog paskraidink ant pilvo, pasimakstinkite - zodziu surask zabova -- ka sugalvoji. Ypac padeda manksta. Tada jeigu nori ciulpti duok "geraji" papa kol anas uzgis, kad ir tuscia, arba maza pirsteli, tada kai jau pats lelius prades pirstus grusti i burnyte, jau pagalbos neberieks ir ciulptukas bus nereikalingas.  tongue.gif

Va va. MAniske ciulpia kartais mano pirsa, kad net sienos dreba biggrin.gif taip jai patinka. savo nenori, ciulptuko isvis nepripazista. galvojau kramtuka gal laizys. nea.. tik mano pirsta biggrin.gif ir dar savo rankytem taip giliai istumia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2009 05 16, 13:24)
Jau tiek ryte buvau patenkinta kad itrukimas taip graziai buvo uzsitraukes, nes nakti nedaviau papcio kuri skauda, o ryte pazindziau ir vel isisiepe mano itrukimas kaip kad ir buvo. Man jau geda ir skustis: kazkoks uzburtas ratas  doh.gif . Is vienos kruties pieno maza, nutraukta duodu is buteliuko ir bijau, kad prie jo dukryte nepriprastu (bandziau duoti sauksteliu, is pradziu valgydavo, bet kad nakti sauksteliu sumaitinti 60ml neiseina, nes pradeda rekti ne savu balsu) , soske ir negerai nu, zodziu, kosmaras doh.gif . O dar saviskiu "palaikymas" ir gazdinimai: "nevark, ziurek zaida tau supuliuos jei dar nenutrauksi maitinimo..." Tada viena minute norisi visus siusti po velniu, kita pradedu saves gailetis, kad sitaip nesiseka...  verysad.gif

Rita viska bus gerai, vel gydyk kantriai papa vitaminu, nebijok neipras ji tau prie buteliuko kol anas papas yra, bet tu tik duok buteliuko po papo gal, kad per daug neisleptu, nes is buteliuko lengviau traukti. KOl papas uzgis. O tu visada vienoda poza dedi prie sergancio papo ar keit, kad tiesiog pakaktu pakeisti zindymo poza tam papui. Ir dar klausimas isiminejant papa ar tau nesukanda jo?

CODE
PS. Ir dar pas mane buvo tas pats su vienu papu, todel dudavau ir duodavau viena papa, o ta stengdavausi ideti i burna ir istraukti taip, kad kuo maziau suzalotu, nes burnyte tai giljotina, tik kaukst.

Be to nueik pas gyd., gal but tau reikia gal antibijotiku, o gal kito gydymo, nes jeigu tau zaizda negyja ilgai tai imunitetas gali buti pasedes - nusipirk kokiu padoriu vitmainu. Antibijotikai gal padetu bacila uzmusti jeigu tokia yra ir jeigu ju reikia. Su antibijotikais galima zindyt taip pat. As vat nuo pusleks geriu Seleksid, ten parasyta galima zindyti. Nezinau ar su visais taip, bet cia taip pamasciau. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Shatura @ 2009 05 16, 14:13)
Va va. MAniske ciulpia kartais mano pirsa, kad net sienos dreba biggrin.gif taip jai patinka. savo nenori, ciulptuko isvis nepripazista. galvojau kramtuka gal laizys. nea.. tik mano pirsta biggrin.gif ir dar savo rankytem taip giliai istumia biggrin.gif

Geras biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jau net isivaizdavau, nes pas mane tas pats buvo, o kai savo nykscius atrado, tai nezinojo kuri issirikti, tai vare pakaitom 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidule: 16 gegužės 2009 - 14:02
QUOTE(Nidule @ 2009 05 16, 15:48)
Rita viska bus gerai, vel gydyk papa, nebijok neipras ji tau prie buteliuko kol anas papas yra, bet tu tik duok buteliuko po po papo, kad per daug neisleptu, nes is buteliuko lengviau traukti. KOl papas uzgis. O tu visada vienoda poza dedi prie sergancio papo ar keit, kad tiesiog pakaktu pakeisti zindymo poza tam papui. Ir dar klausimas isiminejant papa ar tau nesukanda jo?

Zindau atsisedus - taip maziausiai skauda, o buteliuka duodu jau po maitinimo is sveikojo papo. Isimant ikisu mazyli pirsteli i burnyte ir patempiu link ausyciu, aisku buna kad ir sustveria lotuliukas.gif , bet stengiuosi kad taip neatsitiktu.
Tiesa, ketvirtadieni dariausi kraujo tyrima. Pazystama sesele sake, kad kraujas rodo kad tureciau sirgti (padideje ten liaukocitu kiekis ar kas ten tiksliai neatsimenu nesuprantu blush2.gif ), bet sakau jauciuosi gerai gal del krutines man cia taip. O vitaminus ELEVIT geriu. Temp. neturiu tai ir antibijotiku nesinori schmoll.gif . O gydytojai pas mus provincijoj siaubingi, jau lankanti gyd. ir sesute apie misinius kalba, tai dar bandysiu gydytis pati ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 16 gegužės 2009 - 14:07
QUOTE(Rita003 @ 2009 05 16, 15:00)
Zindau atsisedus - taip maziausiai skauda, o buteliuka duodu jau po maitinimo is sveikojo papo. Isimant ikisu mazyli pirsteli i burnyte ir patempiu link ausyciu, aisku buna kad ir sustveria  lotuliukas.gif , bet stengiuosi kad taip neatsitiktu.

nezinau is kurios puses zaizdele, bet pabandyk pasideti pagalve sone sededama ir padejus ja ant pagalves duoti lyg is "atvirskcios" puses, kad trauktu ji daugaiu is pazasties nei is vidines dalies. Nezinau ar pakankamai vaizdziai paaiskinau, bet tiesiog kad kojytes butu is lauko puses. Gal ji tau taip nespaus zaizdos.
Atsakyti