QUOTE(Rita003 @ 2009 05 11, 12:39)
Mamytes, gal kuri girdejot ka nors apie VOLKOVO tepala? Niekaip neuzsigydau vieno spenelio . Jau nepadeda nei Bepanteno, nei Garmastano tepalas, nei kompresai, nei oro vonios . Aplink speneli yra susidares stiprus itrukimas (griovys visas ). Manau kudiki prie kruties dedu teisingai, bet kadangi zaizda jau didele tai pastoviai maitinant ji neuzgyja. Girdejau kad sis tepalas gerai gydo, bet kadangi musu mieste nera vaistines kur gaminami vaistai reiktu vaziuoti i Vilniu, bet noreciau isitikinti kad tai tikrai geras vaistas. Jei ka girdejot apie si tepala butinai parasykit. Aciu
Rita ar bandei laisinti vitamina E? Pabandyk - pades. Tikiuosi
Cia is wikipedijos
Vitaminas E svarbus antioksidantas, saugo organizmą nuo laisvųjų radikalų žalingo poveikio, slopina daugelio kenksmingų medžiagų, sukeliančių riziką susirgti vėžiu, poveikį. Taip pat vitaminas reikalingas ląstelių membranų stabilumui palaikyti, saugo arterijų vidinę sienelę nuo kalkėjimo, aterosklerozės, skatina gyti žaizdas, Stiprina organizmo imunitetą, gali apsaugoti nuo kenksmingo ultravioletinių spindulių poveikio.
Vitaminas E neleidžia atsirasti arba šalina jau atsiradusius kraujotakos pažeidimus, nes sumažina kraujo krešėjimą ir neleidžia susidaryti trombams.
Papildyta:
QUOTE(skruzdeda @ 2009 05 12, 16:52)
sveikos, reikia patarimo.
mano panele antra diena rekauja ir nuolat reikalauja valgyti. Mazdaug kas valanda, kas pusvalandi. Mama mane durnina, sako neimanoma ismaitinti vaiko 7.6 kg (dabar tiek sveria) vien tik su MP. Sako duok greiciau kosytes... Mums po 4 dienu 4 menesiai. Mano biciule alergiska ir dar su viduriukais ne visai tvarka, tai kosyciu dar nusprendziau neduoti, tai sakiau jeigu reikes, gal misineliu primaitinsiu??
Bet jus man pasakykit, ar del svorio cia teisybe? Sunus tiek svere budamas dazdaug 7 menesiu, tai tada jau tikrai jam duodavau koses pilnu tempu. Skau gal tikrai dideliam vaikui reikia daugiau maisto. Pieno tai pas mane visada budavo ant ribos, bet paskutini menesi tai puikiausiai pragyvenom be misneliu.
mano panele antra diena rekauja ir nuolat reikalauja valgyti. Mazdaug kas valanda, kas pusvalandi. Mama mane durnina, sako neimanoma ismaitinti vaiko 7.6 kg (dabar tiek sveria) vien tik su MP. Sako duok greiciau kosytes... Mums po 4 dienu 4 menesiai. Mano biciule alergiska ir dar su viduriukais ne visai tvarka, tai kosyciu dar nusprendziau neduoti, tai sakiau jeigu reikes, gal misineliu primaitinsiu??
Bet jus man pasakykit, ar del svorio cia teisybe? Sunus tiek svere budamas dazdaug 7 menesiu, tai tada jau tikrai jam duodavau koses pilnu tempu. Skau gal tikrai dideliam vaikui reikia daugiau maisto. Pieno tai pas mane visada budavo ant ribos, bet paskutini menesi tai puikiausiai pragyvenom be misneliu.
Jezus, viskas gi gerai ir svoris supergeras, gi kucas tas vaikas, neduok jokiu kosiu. Tik nuo 6 men jeigu jau neislaikysi pati kaip mama del smalsumo, bet 4 men ne - tikrai ne. Musu mamu kartos yra visai kitaip isaukletos auginti vaikus, todel visada bus nuomoniu skirtumas.