QUOTE(Rita003 @ 2009 05 11, 12:39)
Mamytes, gal kuri girdejot ka nors apie VOLKOVO tepala? Niekaip neuzsigydau vieno spenelio . Jau nepadeda nei Bepanteno, nei Garmastano tepalas, nei kompresai, nei oro vonios . Aplink speneli yra susidares stiprus itrukimas (griovys visas ). Manau kudiki prie kruties dedu teisingai, bet kadangi zaizda jau didele tai pastoviai maitinant ji neuzgyja. Girdejau kad sis tepalas gerai gydo, bet kadangi musu mieste nera vaistines kur gaminami vaistai reiktu vaziuoti i Vilniu, bet noreciau isitikinti kad tai tikrai geras vaistas. Jei ka girdejot apie si tepala butinai parasykit. Aciu
as zinok anspenius ir AVENTO tepala speneliams... tai man padejo...
bet problema atsitiko... kaip gydyti... viena nakty mano sunus kelesi tik viena karta ir mano papulis vienas pasidare akmeninis.... nes seniau keldavosi kas dvi valandas... ir dabar kruty yra guzas salia spenelio... niekaip savo sunelio negaliu itaisyti kad jo smakriukas butu taip kad ismasazuotu... gal kas ka galite patarti? kopusto lapas visada jau ant papulio... nes jau dvi naktis mano sunus taip pat keliasi... turbut darosi jo toks rezimas.... seip gerai nors pamigu