Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgo ir sėkmingo žindymo paslaptys

QUOTE(Woblienė @ 2009 05 04, 08:00)
na ka va 4 paras buvom tik su MP... labai smagu kad taip... tik labai sunku vakarais 4 valandas prakabom ant papuliu kol pavalgom ir uzmiegam...

suprantama..
tiesiog, jei anksčiau būtum neišsigandusi to "mp nebuvimo" jau būtų lengviau 4u.gif
viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidule @ 2009 05 01, 21:32)
Nusipirk geros giros, as jau daug kam patariu, nes isbandzius esu iki negaliu. Super padeda. Nusiusk vyra nupirkti.

Šiaip yra įrodyta, kad papildomi skysčiai neskatina MP gamybos. Bet jei tai veikia gerai psichologiškai, kodėl gi ne smile.gif
Maitinančiom mamom rekomenduojama gerti tiek skysčių, kiek norisi, per daug irgi nieko gero. Tik svarbu gerti tokius gėrimus, kurie neturi jokių visokių priedų, juk viskas patenka į pienelį...

QUOTE(Woblienė @ 2009 05 04, 08:00)
na ka va 4 paras buvom tik su MP... labai smagu kad taip... tik labai sunku vakarais 4 valandas prakabom ant papuliu kol pavalgom ir uzmiegam...

Šaunuoliai 4u.gif
Jei viską darysi taip, kaip tas keturias paras, bus tik lengviau mirksiukas.gif Kantrybės, viskas susitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Agotė @ 2009 05 04, 12:26)
suprantama..
tiesiog, jei anksčiau būtum neišsigandusi to "mp nebuvimo" jau būtų lengviau 4u.gif
viskas bus gerai mirksiukas.gif

aga o siandien vaz vel sumazejo... jau nuo pietu sunelis ant papulio kabo... sunku...
turbut per anksti apsidziaugiau...

QUOTE(Juna08 @ 2009 05 04, 18:50)
Jei viską darysi taip, kaip tas keturias paras, bus tik lengviau  mirksiukas.gif  Kantrybės, viskas susitvarkys.

darysiu...
Atsakyti
[quote=Woblienė,2009 05 04, 21:52]
aga o siandien vaz vel sumazejo... jau nuo pietu sunelis ant papulio kabo... sunku...

Pasidalysiu patirtimi- mano dukruzes pirmuosius tris menesius valgymo trukme budavo apie 40 min, maitindavau laaabai daznai - apskritai buvo toks ispudis, kad istisai maitinu ax.gif. Vyras net uz galvos buvo susiemes del mazosios valgumo tokio beribio doh.gif , bet as laikiausi nuostatos tokios - siulyti lialiai valgyti tiek kartu, kiek tik ji panores. Ir viskas buvo ok. O del skysciu, as asameniskai su didziuliu malonumu gerdavau naturalu (negazuota) min, vandeni - mazdaug 3 litrus i diena (taip tas mano organizmas reikalavo). Taip ir gyvenau lova buteliais minealinio apsistacius cool.gif .

Sekmes visoms maitinancioms - MP valdo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2009 05 04, 21:52)

nors mano mazei tik 2 men su kapeikytem, bet ji vis maziau kabo prie papulio, buna dienu, kad isvis nekaba, ir netgi papulio isiulyti jau ne bet kada iseina, o as to kabejimo taip pasiilgstu ax.gif Dabar tau turbut nuskambejo labai absurdiskai, o visai neseniai, taip kaip ir tu guodziausi, kada liausis taip ilgai valgiusi doh.gif Dabar ji tik pora valgymu, dzniausiai ryte ir vakare pakimba ilgiau, tada jauciuosi kazkaip palaimingai, ir regis galeciau jai leisti taip kaboti ilgai ilgai rolleyes.gif ax.gif

O kabo taviskis del to, kad jam tu dabar pati pati svarbiausia, ir nemanau, kad tai reiskia, kad jam pienelio truksta, jam tiesiog reikia artumo, ramybes, paguodos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radmilė: 05 gegužės 2009 - 19:28
QUOTE(Radmilė @ 2009 05 05, 20:25)
nors mano mazei tik 2 men su kapeikytem, bet ji vis maziau kabo prie papulio, buna dienu, kad isvis nekaba, ir netgi papulio isiulyti jau ne bet kada iseina, o as to kabejimo taip pasiilgstu  ax.gif  Dabar tau turbut nuskambejo labai absurdiskai, o visai neseniai, taip kaip ir tu guodziausi, kada liausis taip ilgai valgiusi  doh.gif  Dabar ji tik pora valgymu, dzniausiai ryte ir vakare pakimba ilgiau, tada jauciuosi kazkaip palaimingai, ir regis galeciau jai leisti taip kaboti ilgai ilgai  rolleyes.gif  ax.gif

O kabo taviskis del to, kad jam tu dabar pati pati svarbiausia, ir nemanau, kad tai reiskia, kad jam pienelio truksta, jam tiesiog reikia artumo, ramybes, paguodos  4u.gif

aciu uz tokius zodzius, nes seip tie kabeijmai man patina visaij... mano kudikis arti arti... gali isanalizuoti kiekviena kuno lopinely kol jis taip kabo
Atsakyti
QUOTE(Woblienė @ 2009 05 05, 23:01)
aciu uz tokius zodzius, nes seip tie kabeijmai man patina visaij... mano kudikis arti arti... gali isanalizuoti kiekviena kuno lopinely kol jis taip kabo

mirksiukas.gif
dar atkreipiau demesi, kad dickis jusu berniukas gime, musu mazoji irgi jau laikoma prie didesniu kudikiu (gime 3742). Tai dar ligoninej man sake, kad didesnio svorio kudikiai, dazniau prasysis prie kruties, jiems daugiau maisto reikia. Tai dar gimdymo namuose, kaimynes vaikiukas gimes 3 kg su trupuciu miegojo istisai, zadindavo visas personalas kad valgytu, o maniske istisai valge, antra diena nuo 8 vakaro iki 1 nakties prakabejo ant papulio, net asarom tada apsipyliau is nevilties doh.gif smile.gif O dabar juokas ima 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Radmilė @ 2009 05 06, 08:18)
mirksiukas.gif
dar atkreipiau demesi, kad dickis jusu berniukas gime, musu mazoji irgi jau laikoma prie didesniu kudikiu (gime 3742). Tai dar ligoninej man sake, kad didesnio svorio kudikiai, dazniau prasysis prie kruties, jiems daugiau maisto reikia. Tai dar gimdymo namuose, kaimynes vaikiukas gimes 3 kg su trupuciu miegojo istisai, zadindavo visas personalas kad valgytu, o maniske istisai valge, antra diena nuo 8 vakaro iki 1 nakties prakabejo ant papulio, net asarom tada apsipyliau is nevilties  doh.gif  smile.gif  O dabar juokas ima  4u.gif

tu teisi, mano toks nemazas gime... tai ir MP reikia daugiau... va siandien tik ant pietu zumigo nuo ryto atsikeles... ir tai valanda daugiau ant papulio kabojo...
Atsakyti
sveiki ismaitinau savaja isdykele pusantru metu blush2.gif wub.gif nes kitaip neuzmigdavo.isejo i nauda, beveik neserg mazyle thumbup.gif bet pati sveikata susigadinau verysad.gif bet ko tik nepadarysi del mazyles,juk negaila wub.gif
Papildyta:
be to daktare netikejo kad isvis pieno turesiu nes esu smulki,krutine maza doh.gif .bet atkaklumo deka ilgai ismaitinau,niekad nenutraukinejau pieno tik pradzioj jai guzai susidarydavo.. wub.gif
Atsakyti
sveikos. labai laukiu kada galesiu primaitinti kosytem, gal sakau ilgiau bus soti, pamazu pradesiu grizti i gyvenima kaip as sakau. Kaip manot, ar laikas jau primaitinti, jeigu musu svorio augimas yra va koks:

I menuo - +1700 g.
II menuo - +800 g
III menuo +1100 g.
IV menuo +600 g.

Tikriausiai dar reiketu bandyti ismaitinti iki penkiu menesiu, ar ne?

Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2009 05 06, 18:50)
sveikos. labai laukiu kada galesiu primaitinti kosytem, gal sakau ilgiau bus soti, pamazu pradesiu grizti i gyvenima kaip as sakau. Kaip manot, ar laikas jau primaitinti, jeigu musu svorio augimas yra va koks:

I menuo -  +1700 g.
II menuo - +800 g
III menuo +1100 g.
IV menuo +600 g.

Tikriausiai dar reiketu bandyti ismaitinti iki penkiu menesiu, ar ne?

Priaugat labai thumbup.gif ir kosyciu dar tikrai nereikia schmoll.gif Drasiai iki 5 ar 6 men bandykit maitinti tik MP drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule danguje @ 2009 05 06, 20:10)
Priaugat labai  thumbup.gif ir kosyciu dar tikrai nereikia  schmoll.gif Drasiai iki 5 ar 6 men bandykit maitinti tik MP  drinks_cheers.gif

Pritariu drinks_cheers.gif Mes 5 men. tik 350 g priaugom, gydytoja sake, kad jau primaitinciau, bet as nusprendziau sulaukt 6 men. su primaitinimu smile.gif
Atsakyti