Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

[quote=Sandruciux,2009 04 26, 23:56]
Ar kuriai po blauzdu depiliacijos vasku buna tokia odyte svelni kaip bikini? g.gif [/color] Vis delto matyt koju plaukelius populiariausia peiliukais skust, tiesa?

Pas mane nebuna schmoll.gif bet kai pagalvoju juk koju ir bikinio odyte irgi skiriasi mirksiukas.gif as pati pasidarau koju depiliacija, nes turiu kasetinio vasko sildykle, bet jeigu reiketu pas kosmetologe tikrai nevaiksciociau, nes butu brangu, o rezultatas nekoks blush2.gif bet man geriau nei su peiliukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 26, 22:56)
Tik va su blauzdom nekas.... Keturis sykius bandziau vasko depiliacija, bet net iskart po proceduros nebuna svelnu verysad.gif Aisku ir po savaites ar veliau, ne toks blogas jausmas kaip kad po peiliuku duria, na, bet vis tiek nebuvau suzaveta.
Ar kuriai po blauzdu depiliacijos vasku buna tokia odyte svelni kaip bikini? g.gif

Ant mano blauzdų plaukai irgi liauni biggrin.gif, tokie ploni ir šviesūs, nelabai išeina rauti su vašku. Bandžiau prieš kelis metus, bet vaškas "nepaėmė" vietom ir reikėjo skusti papildomai grįžus
namo doh.gif Reikia kada atsiauginti ir pabandyti dar kartą, gal po kelių metų bus pasikeitę kas nors smile.gif

QUOTE(Neringučia 777 @ 2009 04 27, 07:51)
biggrin.gif man buna  biggrin.gif ,gal del to ,kad mano plaukas liaunas toks .Pabandyk jei iseis atsiaugint tinkama ilgi ir uzbek  mirksiukas.gif

Jei pavyks atsiaugint ir aš bandysiu, jei tik pavyks lotuliukas.gif O tai tik vis žadu ir žadu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 27 balandžio 2009 - 14:17
QUOTE(Niren @ 2009 04 24, 10:37)
galima ir per E-parduotuves uzsisakineti, O laiks moda lux yra Kauno gatveje Vilniuje, bet jie taip is gatves pardavinet nelinke, tik didmena, bet graziai paprasius, manau, parduotu  smile.gif

ačiū reikės pasidomėti. o kokia jo kaina?

praeitos temos rezultatai:
Nesidepiliuoju. naudoju peiliukus [ 71 ]
Depiliuoju tik veido sritį [ 9 ]
- tik kojas [ 22 ]
- tik pazastis [ 6 ]
- kojas ir pažastis [ 23 ]
- tik bikini sritį [ 10 ]
- bikini ir kojas [ 56 ]
- kojas, rankas ir t.t. [ 33 ]
- kitas variantas (parašyti temoje) [ 24 ]
Iš viso balsų: 254

man kosmetologe siule kažkokį stebūklą nuo įauginėjimo už 80lt. bet perbrangu nepirkau. sakė 100% padeda.. neisidemejau pavadinimo... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žm♥nytė: 27 balandžio 2009 - 15:46
Gal kas gali patarti kokį epiliatorių rinktis skaičiau, kad yra epiliatoriai su poliravimo- šveitimo galvutėm, ar kas nors turi tokį? Ar naudingos jos? Ar šią funkciją galėtų atstoti šveitimo pirštinė? Geriau metaliniai ar keramikiniai diskai (jei nelabai beria nuo metalinių)? Nes kiek žiūrėjau, tai kur yra poliravimo funkcija, tai diskai metaliniai, tai net nežinau kokį rinktis, tik žinau, kad Philips dabar turiu paprasčiausią metaliniais diskais epiliatorių, tai neturiu su kuo palyginti.
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 04 27, 15:43)
praeitos temos rezultatai:
Nesidepiliuoju. naudoju peiliukus [ 71 ] 
Depiliuoju tik veido sritį [ 9 ] 
- tik kojas  [ 22 ]
- tik pazastis [ 6 ] 
- kojas ir pažastis [ 23 ] 
- tik bikini sritį [ 10 ] 
- bikini ir kojas [ 56 ] 
- kojas, rankas ir t.t.  [ 33 ] 
- kitas variantas (parašyti temoje) [ 24 ]
Iš viso balsų: 254

man kosmetologe siule kažkokį stebūklą nuo įauginėjimo už 80lt. bet perbrangu nepirkau. sakė 100% padeda.. neisidemejau pavadinimo... doh.gif

Man netiko nei vienas variantas, na nebent paskutinis, nes depiliuoju viską, išskyrus galvą biggrin.gif

Už 80Lt skysčio nepirkčiau, yra pigesnių ir nemanau, kad jie kuo nors blogesni. O tas pasakymas, kad 100% padeda, juokingai atrodo. Norėjo pareklamuoti, kad nupirktumėt irnesakyk.gif

QUOTE(Blogytė @ 2009 04 27, 15:47)
Gal kas gali patarti kokį epiliatorių rinktis  skaičiau, kad yra epiliatoriai su poliravimo- šveitimo galvutėm, ar kas nors turi tokį? Ar naudingos jos? Ar šią funkciją galėtų atstoti šveitimo pirštinė? Geriau metaliniai ar keramikiniai diskai (jei nelabai beria nuo metalinių)? Nes kiek žiūrėjau, tai kur yra poliravimo funkcija, tai diskai metaliniai, tai net nežinau kokį rinktis, tik žinau, kad Philips  dabar turiu paprasčiausią metaliniais diskais epiliatorių, tai neturiu su kuo palyginti.

Radau dvi atskiras temas apie tai ČIA ir ČIA. Gal padės išsirinkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringučia 777 @ 2009 04 27, 09:51)
biggrin.gif man buna  biggrin.gif ,gal del to ,kad mano plaukas liaunas toks .Pabandyk jei iseis atsiaugint tinkama ilgi ir uzbek  mirksiukas.gif

Gerai, atsiauginsiu viena karteli, padarysim bandyma pries vasara biggrin.gif Kad po to nesigrauzciau vasara peiliukais kas diena ardama biggrin.gif

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 27, 13:46)
Man irgi jau kita diena eziukas styrojo ant blauzdu, toks pats kaip ir skutant peiliukais. tai ir nesikankinau toliau schmoll.gif

Va va, kaip gaila is tikruju verysad.gif

QUOTE(Finna @ 2009 04 27, 16:15)
Jei pavyks atsiaugint ir aš bandysiu, jei tik pavyks lotuliukas.gif O tai tik vis žadu ir žadu blush2.gif

As tai bikini depiliacijai uzsiaugint zadejau metus laiko... lotuliukas.gif Gerai, kad kazkada vis tiek prisiruosiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2009 04 27, 15:43)
ačiū reikės pasidomėti. o kokia jo kaina?

neverta. Tokiu priemoniu tinkamumo nesuzinosi neisbandziu - vienoms labai tinka, kitoms - ne velnio schmoll.gif . Pilna neblogu priemoniu po 12-20lt nuo iauginejimo, geriau pabandyt pigesnes.
Beje, kokia priemone rekomendavo? Gal tiesiog antkainis 300proc? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 26, 22:56)
Pritariu!!! biggrin.gif  drinks_cheers.gif As niekad netikedavau, kai sakydavo jog karta paragavus negalesiu sustoti. Teko pripazinti.... biggrin.gif Ne tik tas, kad ilgai neatauga, bet ir jausmas koks! As geriau jauciuos po kokiu dvieju sav bikini depiliacijos vasku, nei kad kaip jausdavaus po peiliuku jau kita diena doh.gif Tas eziukas nerealiai durdavo, nieztedavo verysad.gif ir siaip feee.... O va dabar kitas reikalas thumbup.gif
Ir su pazastim tas pats, maniskes pripazista vaska, nei beria nei ka, viskas liuks!
Tik va su blauzdom nekas.... Keturis sykius bandziau vasko depiliacija, bet net [B]iskart po proceduros nebuna svelnu [/B]verysad.gif Aisku ir po savaites ar veliau, ne toks blogas jausmas kaip kad po peiliuku duria, na, bet vis tiek nebuvau suzaveta.
Ar kuriai po blauzdu depiliacijos vasku buna tokia odyte svelni kaip bikini? g.gif Vis delto matyt koju plaukelius populiariausia peiliukais skust, tiesa? Mane uzknisa kasdiena, bet kad tikrai buna svelnu labai labai. Po kremu beria kojas man, o epiliatoriu du kartus bandziau, neiskenciau skausmo nei pusei blauzdos cool.gif

keista, nes blauzdos irgi turetu but lygios ir svelnios.
Atsakyti
as turiu epiliatorių Braun su krūva įvairių antgalių. kurie visai nereikalingi schmoll.gif užtenka vieno. man kuo geriausiai nusidepiliuoja kojos. į saloną eit būtų per daug brangu.
užtenka bikini į saloną biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2009 04 27, 23:12)
keista, nes blauzdos irgi turetu but lygios ir svelnios.

Deja jau kita diena eziukas atsiranda, ir sesuo katik nusidepiliavo su epiliatorium nei perbraukus ranka niekuo nesisiskiria nuo skutimosi peiliukais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 04 28, 12:11)
Deja jau kita diena eziukas atsiranda, ir sesuo katik nusidepiliavo su epiliatorium nei perbraukus ranka niekuo nesisiskiria nuo skutimosi peiliukais doh.gif

Tikrai keista unsure.gif , man bikinio srityje netgi greičiau pradeda jaustis atauginėjantys plaukeliai nei ant kojų unsure.gif Manau kad negalima gerai neatauginus depiliuoti vėl, nes kuo dažniau tai daroma, tuo įvairesniu laikotarpiu išaugančių plaukelių atsiranda, aš pati stengiuosi po kartą į mėnesį depiliuotis, nors ketvirtąją savaitę tiktrai ne kaip jie atrodo, bet po to vėl tris savaites galima sakyti gražios kojytės tongue.gif
Atsakyti
O per kiek mazdaug uzauga plaukeliai ant blauzdu, jog tiktu depiliacijai vasku? Zinau, kad visoms skirtingai, bet DAUGMAZ klausiu... Idomu ar ilgai reiks laukti g.gif Man bikini depiliacijos uztenka i 4-5savaites karta, o pazastys atauga mazdaug po 2-3savaiciu. Su kojom nezinau, nes skutu veik kasdien...
Atsakyti
QUOTE(Sandruciux @ 2009 04 28, 18:41)
O per kiek mazdaug uzauga plaukeliai ant blauzdu, jog tiktu depiliacijai vasku? ...

Man asmeniškai ant kojų per 4-5 savaites atauga normaliai, bikinio tikrai greičiau - na kadangi jie ryškiausi iš visų sričių tai taip palaipsniui ir auga vis po truputį kokias 3-4 savaites, o pažastų irgi per 1-2 savaites. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 28 balandžio 2009 - 20:36