Įkraunama...
Įkraunama...

Depiliacija. Visos paslaptys

QUOTE(Tobsita @ 2009 06 14, 13:56)
Merginos, ar dziaugiates tos, kurios depiliuojat rankas? mirksiukas.gif Pas mane labai sviesus plaukeliai, ner ju daug, bet pakalbejau su viena, kita, kurios depiliuoja ir pati uzsimaniau. Drauge parode rankas, tai toookios svelnios po dep, kaip smagu! Bet va po to susitikom po poros sav, tai toks eziukas, blogiau nei plaukeliai uzauge ax.gif Tai dabar mastau ar verta pradet ir ranku depiliacija.

O kam jas depiliuoti jeigu šviesūs plaukeliai ir jų nedaug?
Tikrai nepatarčiau, ilgai svarsčiau kol pasidariau nors pas mane tamsūs, juodi ir jų daug buvo, o jeigu šviesutėliai tai tikrai nemanau, kad verta.
Dėl patenkinimo tai man taip vidutiniškai, jeigu turėčiau šviesius tikrai nieko su jais nedaryčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 14 birželio 2009 - 14:13
QUOTE(Tobsita @ 2009 06 14, 14:56)
Merginos, ar dziaugiates tos, kurios depiliuojat rankas? mirksiukas.gif Pas mane labai sviesus plaukeliai, ner ju daug, bet pakalbejau su viena, kita, kurios depiliuoja ir pati uzsimaniau. Drauge parode rankas, tai toookios svelnios po dep, kaip smagu! Bet va po to susitikom po poros sav, tai toks eziukas, blogiau nei plaukeliai uzauge ax.gif Tai dabar mastau ar verta pradet ir ranku depiliacija.

Tikrai dziaugiuosi thumbup.gif pati neseniai pradejau, vis dvejodavau, pas mane jie sviesus, bet pakankamai ilgi ir man labai nepatinka, venkdavau palaidiniu trumpomis rankovemis blush2.gif depiliuoti bijojau, kad neiauginetu, bet issiaiskinau, kad tai vienintele vieta, kurioje plaukeliai neiaugineja ax.gif
Atsakyti

O as manau neverta, nebent turite daug laisvo laiko, nes jei jau pradesite tuom uzsiimineti, tai teks visa laika, gi atauga jie ir vis bjauresni, kaip ir sakete, eziukas... doh.gif
Atsakyti
o sakykit ( depiliavau su karstu vasku)kodel man liko keli plemukai raudoni ant koju, sakyciau lyg butu nudeginta ar kas blush2.gif kiek pamenu tai cia tos vietos kuriose man ana kart nesiplese ,ligdavo tos juosteles blush2.gif
ir dar klausimelis kiek sunaudojat juosteliu daleiskim kojom iki keliu? 4u.gif
Atsakyti
As bikini depiliuojuosi grozio salone, siaip tai darydavo vasku, man lb patiko, kadangi epiliatorius netiko del iauginejimo, skustuvai - lb trumpalaikis efektas. Depiliacija kartodavau kas 3 savaites. Pirma savaite galima sakyti - nieko, antra savaite po truputi pradeda ataugineti plaukeliai. Taciau kai buvau paskutini karta, depiliacija pasiule atlikti cukrumi. Pirmas pliusas buvo tai, kad skausmas, lyginant su vasku, minimalus. aisku, kaina skiriasi (vasku 50lt, cukrumi 80lt). Pats efektas panasus. Taciau as uz cukru, nes galima pasalinti trumpesnius plaukelius, mazesnis skausmas, plaukeliai maziau iaugineja, nes raunama pagal plaukelio augimo krypti, Siaip kosmetologe sake, kad depiliuojant vasku, turetu ataugti leciau, taciau as to dar pastebeti nespejau, galbut todel, kad ataugo plaukeliai, kurie dar anksciau buvo salinti vasku. Galbut po keliu priceduru pastebeciau. Aisku, salone salinti plaukelius yra tikrai gerai, taciau gaila pinigu, todel galvoju pati nusipirkti cukraus vasko ir bandyti depiliuotis namuose. Gal galit patarti, koks geresnis? smile.gif
Papildyta:

Man ant ranku yra tamsus plaukai, is tiesu pastebimi, taciau nedepiliuoju...aisku, vis kyla pagunda, bet, is kitos puses, nenoriu pradet, kad neatauginetu duriantys plaukeliai... Manau, geriau matomi, bet svelnus, nei nematomi, bet duriantys...smile.gif kartais naudoju plaukelius sviesinanti krema...minusas tik tas, kad jis sviesina ir oda...
Atsakyti
QUOTE(icetooke @ 2009 06 14, 22:21)
Taciau as uz cukru, nes galima pasalinti trumpesnius plaukelius, mazesnis skausmas, plaukeliai maziau iaugineja, nes raunama pagal plaukelio augimo krypti, Siaip kosmetologe sake, kad depiliuojant vasku, turetu ataugti leciau, taciau as to dar pastebeti nespejau, galbut todel, kad ataugo plaukeliai, kurie dar anksciau buvo salinti vasku. Galbut po keliu priceduru pastebeciau. Aisku, salone salinti plaukelius yra tikrai gerai, taciau gaila pinigu, todel galvoju pati nusipirkti cukraus vasko ir bandyti depiliuotis namuose. Gal galit patarti, koks geresnis? smile.gif

As irgi uz cukru thumbup.gif wub.gif man zymiai oda svelnesne buna ir ilgiau neatauga! Jo yra pirktis internetinej pardej kazkurioj apie 90lt, bet cia dauguma uzsiima cukraus gamyba mirksiukas.gif paskaityk metos viduri-ten karstos diskusijos kas/kaip/kodel (ne)iseina... kapeikos gaunasi pasigamint ax.gif
Atsakyti
as isvis dar negirdejus apie cukrum depiliavima... tai gal galetumet rekomenduoti salona vilniuje, kur juo daro?
Atsakyti
QUOTE(corolla @ 2009 06 15, 11:20)
as isvis dar negirdejus apie cukrum depiliavima... tai gal galetumet rekomenduoti salona vilniuje, kur juo daro?

Sarmos salonuose tikrai daro, o ir kituose didesniuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kitte @ 2009 06 14, 21:07)
Tikrai dziaugiuosi thumbup.gif pati neseniai pradejau, vis dvejodavau, pas mane jie sviesus, bet pakankamai ilgi ir man labai nepatinka, venkdavau palaidiniu trumpomis rankovemis blush2.gif depiliuoti bijojau, kad neiauginetu, bet issiaiskinau, kad tai vienintele vieta, kurioje plaukeliai neiaugineja ax.gif

o kokiu budu depiliuojat rankas kremu,vasku ar elektriniu epiliatoriu?nes as tai galiu tik kremu nes baisiai nuberia jeigu su vasku arba elektriniu doh.gif o nuo kremo labai greitai atauga tai kas kokia trecia diena kankinuosi verysad.gif
Atsakyti
Suzinojau,kad 06 18 bus ta diena(metuose buna tik 1 k. ir kiekv. metais skirtinga) ,kai israuti plaukeliai neva neatauga biggrin.gif gal skamba ir juokingai,bet tadien esu pasiryzus rauti daug... biggrin.gif Mamos drauge pries kelis metus antakius ta diena tvarkesi,kai buvo, ir ka manote- nebeatauga ne plaukelis. Gal cia tik jai taip,bet pabandziusi nieko neprarasiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrikeb @ 2009 06 15, 13:12)
o kokiu budu depiliuojat rankas kremu,vasku ar elektriniu epiliatoriu?nes as tai galiu tik kremu nes baisiai nuberia jeigu su vasku arba elektriniu doh.gif o nuo kremo labai greitai atauga tai kas kokia trecia diena kankinuosi verysad.gif

Vasku 4u.gif
Atsakyti
Skaiciau skaiciau apie depiliacija cukrumi ir nusprendziau pati pabandyti smile.gif bet niekaip nesuprantu, ar tas cukrus kuri reikia naudoti turi buti kazkoks specialus, ar cia tinka toks paprastas is parduotuves? rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti