As bikini depiliuojuosi grozio salone, siaip tai darydavo vasku, man lb patiko, kadangi epiliatorius netiko del iauginejimo, skustuvai - lb trumpalaikis efektas. Depiliacija kartodavau kas 3 savaites. Pirma savaite galima sakyti - nieko, antra savaite po truputi pradeda ataugineti plaukeliai. Taciau kai buvau paskutini karta, depiliacija pasiule atlikti cukrumi. Pirmas pliusas buvo tai, kad skausmas, lyginant su vasku, minimalus. aisku, kaina skiriasi (vasku 50lt, cukrumi 80lt). Pats efektas panasus. Taciau as uz cukru, nes galima pasalinti trumpesnius plaukelius, mazesnis skausmas, plaukeliai maziau iaugineja, nes raunama pagal plaukelio augimo krypti, Siaip kosmetologe sake, kad depiliuojant vasku, turetu ataugti leciau, taciau as to dar pastebeti nespejau, galbut todel, kad ataugo plaukeliai, kurie dar anksciau buvo salinti vasku. Galbut po keliu priceduru pastebeciau. Aisku, salone salinti plaukelius yra tikrai gerai, taciau gaila pinigu, todel galvoju pati nusipirkti cukraus vasko ir bandyti depiliuotis namuose. Gal galit patarti, koks geresnis?
Papildyta:
QUOTE(Tobsita @ 2009 06 14, 14:56)
Merginos, ar dziaugiates tos, kurios depiliuojat rankas?

Pas mane labai sviesus plaukeliai, ner ju daug, bet pakalbejau su viena, kita, kurios depiliuoja ir pati uzsimaniau. Drauge parode rankas, tai toookios svelnios po dep, kaip smagu! Bet va po to susitikom po poros sav, tai toks eziukas, blogiau nei plaukeliai uzauge

Tai dabar mastau ar verta pradet ir ranku depiliacija.
Man ant ranku yra tamsus plaukai, is tiesu pastebimi, taciau nedepiliuoju...aisku, vis kyla pagunda, bet, is kitos puses, nenoriu pradet, kad neatauginetu duriantys plaukeliai... Manau, geriau matomi, bet svelnus, nei nematomi, bet duriantys...

kartais naudoju plaukelius sviesinanti krema...minusas tik tas, kad jis sviesina ir oda...